Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 30, 4200 Slagelse

Afdelingssygeplejerske til sengeafsnit og ambulatorier for Hormonsygdomme på Slagelse og Næstved sygehuse

Vi søger en dygtig og erfaren afdelingssygeplejerske til vores sengeafsnit og ambulatorier for Hormonsygdomme på Næstved og Slagelse sygehuse

Har du lyst til at fastholde og videreudvikle vores faglige stolte kultur, og har du en stærk ledelsesmæssig profil, så er du måske vores nye afdelingssygeplejerske?

Til vores sengeafsnit og ambulatorier for Hormonsygdomme søger vi en afdelingssygeplejerske, der brænder for ledelse og som i samarbejde med personalet i afsnittene, vil være med til at skabe en attraktiv og udviklende kultur.
Vores fokus er på strukturerede patientforløb, hvor medarbejdernes høje faglighed og erfaring inddrages i udviklingen af specialet – og vi har brug for dig til at gå i front.

Vi har brug for en afdelingssygeplejerske, der ikke er bange for at sætte retning og være rammesættende.

Personalet ønsker sig
Vi ønsker os en empatisk og medmenneskelig leder med stor personlig integritet. En leder, der er synlig i hverdagen, er opsøgende og har omsorg for sit personale. En leder der viser retningen indenfor rammerne, og går foran som den gode rollemodel.
Som afdelingssygeplejerske skal du kommunikere godt, have styr på økonomien og tage ansvar for dit personale. Du skal være engageret, fagligt inspirerende og have stor lyst til at give os faglig sparring.
Du skal være i stand til at sige til og fra, være opmærksom på konflikter og tage hånd om dem, således at vi til enhver tid kan præsentere et afsnit med et godt arbejdsmiljø og gode patientforløb.

Kan du kende dig selv i følgende

Vi har derfor brug for en karakterstærk og erfaren leder, der forstår, at få sine medarbejdere med i den rigtige retning. En synlig og nærværende leder der sammen med medarbejderne kan sætte rammerne for det daglige arbejde og tydeligt kan kommunikere til personalet, hvilken retning der arbejdes imod. En leder der tager hånd om afsnittene, og som til enhver tid kan præsentere sine afsnit med et godt arbejdsmiljø og med gode patientforløb.

Du vil blive leder for

Et travlt og velfungerende sengeafsnit med plads til 20 patienter på Slagelse Sygehus, samt to store og velfungerende ambulatorier for hormonsygdomme på henholdsvis Næstved og Slagelse sygehuse.

Alle afsnittene lægger vægt på høj kvalitet i sygeplejen, og personalets høje faglighed og erfaring inddrages kontinuerligt for at udvikle specialet til gavn for vores patienter. Det er en stabil og erfaren medarbejdergruppe, der brænder for specialet. Der er et udviklende arbejdsfællesskab, hvor alle tager medansvar for at løfte den faglige udvikling, og hvor godt humør er kendetegnende for hverdagen. Der arbejdes kontinuerligt med spændende udviklingsprojekter, som medvirker til at holde medarbejderne skarpe og engagerede. Alle tre afsnit har dygtige og engagerede souschefer ansat.

Om Medicin 2
Sengeafsnittet og de to store ambulatorier på henholdsvis Næstved og Slagelse sygehuse er en del af den store afdeling Medicin 2. Afdelingen rummer tilsammen specialerne hormonsygdomme (endokrinologi), hjertesygdomme (kardiologi), Enhed for tværfaglig udredning og behandling (ETUB) og Steno Diabetes Center Sjælland.

Medicin 2 består af i alt:

  • To sengeafsnit for hjertesygdomme med i alt 48 senge i Slagelse

  • Sengeafsnit for hormonsygdomme med 20 senge i Slagelse

  • Ambulatorium for hjertesygdomme med funktion på både Slagelse og Næstved sygehuse

  • Ambulatorium for hormonsygdomme med funktion på både Slagelse og Næstved sygehuse

  • Enhed for tværfaglig udredning og behandling (Etub) i Næstved

Den samlede mellemledergruppe i Medicin 2 består af i alt 3 afdelingssygeplejersker og 5 afsnitsansvarlige/specialeansvarlige overlæger. To afdelingssygeplejersker der dækker sengeafsnittene for hjertesygdomme og hjerteambulatoriet imellem sig og én afdelingssygeplejerske dækker både sengeafsnit og ambulatorium for hormonsygdomme. I alt har afdelingen ca. 250 årsværk og et årligt budget på ca. 139 mio.kr. Udover kerneopgaven med klinisk funktion har afdelingen en stor uddannelsesforpligtelse indenfor alle afdelingens faggrupper.

I Medicin 2 er forskning højt prioriteret og har flere forskningssygeplejersker ansat. Dertil foregår en del lægemiddelindustri baseret forskning. Aktuelt er der tre ph.d. studerende og der er flere på vej. Afdelingen har en forskningslektor, der primært forsker indenfor diabetes.

Hormonafsnittet og hormonambulatorierne
Afdelingen varetager al endokrinologi på hovedfunktionsniveau og har derudover regionsfunktion indenfor hypofysesygdomme, insulinkrævende gestationel diabetes, recidivstruma og gravide med svært traktabel stofskiftesygdom.

Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) er en integreret del af både sengeafsnittet og hormonambulatorierne, idet al diabetes behandling foregår i regi af Steno Diabetes Center. Der arbejdes hele tiden med nye udviklingsprojekter og på NSR arbejdes der særligt med patienter med samtidig diabetes og psykisk sygdom. Vi deltager dog også i de SDCS projekter, som udgår fra de øvrige matrikler fx sammedagsscreening.

Det endokrinologiske sengeafsnit har 20 senge og ligger i en helt ny og moderne sengebygning med enestuer. Aktuelt er der 5-7 indlæggelser pr. dag og samlet var der i 2019 ca. 1600 udskrivelser. Afsnittet har en normering på ca. 28 årsværk bestående af både sygeplejersker og assistenter.

Hormonambulatorierne er beliggende på både Næstved Sygehus og Slagelse sygehus, og der er i alt ca. 14.000 besøg om året. De endokrinologiske hovedfunktioner som fx diabetes, thyreoideasygdomme, osteoporose og calciumsygdomme varetages både i Slagelse og Næstved, og i Slagelse har vi egen DXA skanner. Regionsfunktionerne varetages kun i Slagelse. Sygeplejerskerne har egne diabetes ambulatorier og udfører derudover øjenfotografi mv. De diætister, der varetager diætistfunktionen i alle de medicinske afdelinger, er ansat i hormonambulatoriet. Ambulatorierne har en normering på ca. 10 sygepleje årsværk og ca. 5 diætist årsværk.

Vi arbejder på tværs

Ledelsesgrundlaget for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse bygger på et tværfagligt samarbejde. På tværs af specialerne arbejder vi hele tiden på at optimere vores patientforløb. Vi ser sygehuset, som en helhed og det er derfor vigtigt, at du prioriterer tværfagligt samarbejde højt. Du vil desuden indgå i en mellemledergruppe, som har et stærkt samarbejde omkring ledelse.

I det daglige er der et tæt samarbejde i de tværfaglige teams bestående af plejepersonale, læger, diætister, fysio- og ergoterapeuter.

Vi ønsker os derfor en afdelingssygeplejerske, som vil være med til at udvikle specialet og som vokser af at arbejde tværfagligt.

Vil du høre mere om os

Hvis du er blevet mere nysgerrig på, hvem vi er, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til ledende overlæge Susette Krohn Therkelsen på tlf.: 22 32 57 85 for en uddybning af stillingen og afdelingen.

Vigtige datoer

Ansøgningsfrist er tirsdag den 21. april 2020.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 28. april 2020.

Stillingen er på 37 timer og vi ser gerne vores samarbejde starte den 1. juni eller før.

 

 

 

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Susette Therkelsen
  • Adresse
    Ingemannsvej 30, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2020
  • Regionens jobnr.
    008971
  • Quick-nr.
    390077
  • Indrykningsdato
    30-03-2020
  • Ansøgningsfrist
    21-04-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Ingemannsvej 30, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Susette Therkelsen
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2020
  • Regionens jobnr.
    008971
  • Quick-nr.
    390077
  • Indrykningsdato
    30-03-2020
  • Ansøgningsfrist
    21-04-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.