Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 6, 2600 Glostrup

Sygeplejerske til B201 Døgnafsnit- og dagsafsnit med udvidet ambulant funktion, for større børn, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Har du lyst til at arbejde i et innovativt og aktivt fagligt miljø med fokus på inddragelse af børn og deres familier?

Hvis du vil gøre en forskel, så har vi stillingen til dig.

 

B201’s målgruppe

B201´s målgruppe er børn imellem 7-13 år. Vi udreder og behandler børn under døgnindlæggelse i 12-14 uger. Barnets mor eller far er medindlagt under det meste af indlæggelsen. Vi har sengepladser til 12 børn og 12 senge til forældrene.

Du vil møde børn med psykiske sygdomme, der kan have og har en eller flere diagnoser. Vi ser en del børn, der har vanskeligheder indenfor autismespekteret, OCD, ADHD og adfærdsvanskeligheder. Derudover er både barn og familie i krise både i starten og undervejs i indlæggelsen.  

 

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? 

Vi har indlæggelsesforløb med en inddragende tilgang. Dagligdagen er præget af leg og kontakt, hvor vi forsøger at give håb og samtidigt får trænet det, der er børnenes største udfordringer. Vi ønsker at udføre et effektivt og kompetent stykke arbejde til glæde for børnene og deres familier. Du vil indgå i et tværfagligt team, hvor vi lægger vægt på et ligeværdigt og kommunikativt samarbejde med fokus på kvalitet.

Forældrene tilbydes forældre-psykoedukation m.m. under deres medindlæggelse. Dette område er under yderligere udvikling, som du kan være med til at sætte dit præg på.

 

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er uddannet sygeplejerske med interesse for psykiatri og sårbare børn og familier. Du har desuden kendskab til at arbejde med børn med særlige behov.

Derudover kan du sætte hak ved følgende: 

  • Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i behandlingsforløbet. Desuden kan du med dine gode kommunikative egenskaber skabe gode samarbejdsrelationer med dine mange tværfaglige samarbejdspartnere.
  • Du er omstillingsparat. Du er procesorienteret i patientforløbene, og du kan skabe ro og yde omsorg i forudsigelige rammer.
  • Du er kvalitetsbevidst, engageret og fleksibel.

 

Hvorfor skal du søge job hos os?

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Som nyansat får du en god introduktion med obligatorisk mentorforløb af en af vores erfarne sygeplejersker samt supervision. Vi er en lærende organisation med daglig refleksion og tilrettelagt praksis med fokus på opgaven.  

Kompetenceudvikling. Du bliver en del af en personalegruppe med høj faglighed samt et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. supervision og undervisning. Vi har fokus på kompetenceudvikling gennem flerfaglighed og monofaglighed samt tværfaglig tænkning.

Vi har et alsidigt miljøterapeutisk arbejdsmiljø med varieret aktivitetstilbud.

Et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra værdier som fællesskab, mening i dagligdagen og ordentlighed. Vi lægger vægt på forskellighed i personalegruppen samtidig med at tilgangen til opgaven støttes og afstemmes på de ugentlige møder. Vi synes, det er et spændende arbejde vi har

 

Velkommen indenfor hos B201

På B201 vil du møde børn med komplekse problemstillinger. Børnene indlægges sammen med en af deres forældre fra mandag til fredag. Nogle enkelte børn og familier er her også i weekenden.

Mange børn har været væk fra en almindelig hverdag i lang tid, og når de kommer ind til os, arbejder vi bl.a. med at få deres funktionsniveau op igen.

Børnene er meget forskellige, og vi lægger vægt på en individuel behandling med plads til fleksible indlæggelsesforløb med mindst mulig indgriben i barnets liv.  

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst, herunder principperne om Ny Løn.

Stillingen er i skiftende vagter med arbejde i weekenden hver 4. weekend. Der er 1 til 2 aftenvagter om ugen. 

Stillingen ønskes besat den 1. august eller efter aftale.

Vi forventer at afholde samtaler i slutning af uge 25 starten af uge 26.

B201 Døgnafsnit- og dagsafsnit med udvidet ambulant funktion, for større børn ligger på Nordstjernevej 6 og er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for stillingen.

Søg via linket på siden senest d. 7. juni 2020. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Winding på tlf. 38 64 07 16 eller assisterende afdelingssygeplejerske Sine Høj Nielsen Tlf. 38 64 05 59.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Helle Winding
  • Adresse
    Nordstjernevej 6, 2600 Glostrup
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2020
  • Regionens jobnr.
    224450
  • Quick-nr.
    391681
  • Indrykningsdato
    13-05-2020
  • Ansøgningsfrist
    07-06-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Nordstjernevej 6, 2600 Glostrup
  • Kontaktperson
    Helle Winding
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2020
  • Regionens jobnr.
    224450
  • Quick-nr.
    391681
  • Indrykningsdato
    13-05-2020
  • Ansøgningsfrist
    07-06-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.