Region Nordjylland

Sengeafsnit for Hormon- og Stofskiftesygdomme

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

UU-sygeplejerske til Endokrinologisk afdeling

 
Uddannelses- og undervisningsansvarlig (UU) sygeplejerske søges til Endokrinologisk Sengeafsnit og Steno Diabetes Center Nordjylland, Aalborg Universitetshospital
Vil du være med til at skabe spændende og forskningsbaseret undervisning, der sikrer, at vores praksis altid er opdateret til den nyeste forskning på det endokrinologiske område. Brænder du for at skabe et godt lærings- og uddannelsesmiljø for vores kommende medarbejdere i form af studerende og elever, så har vi den helt rigtige stilling til dig som UU på 8V og SDCN. Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi sætter den enkeltes ressourcer og kompetencer i spil til gavn for både patienter og kollegaer.
To af dine kommende kollegaer sætter disse ord på: ”Vi har et godt arbejdsmiljø, og vi er gode til at hygge os i en travl hverdag”, ”Specialet bliver ved med at være spændende, også efter mange år”.
 
Dine opgaver som UU hos os
Som vores nye uddannelses- og undervisningsansvarlige sygeplejersker bliver du ansat på 8V, men du får et todelt fokus, da du får ansvar for undervisning af personale på både 8V og i SDCN. Du får det overordnede ansvar for studerende og elever begge steder, ligesom en af dine vigtige opgaver bliver at være tovholder i uddannelsesteamet, der består af kliniske vejledere på såvel sengeafsnittet som i SDCN.
Vi forventer, at du er medvirkende til at definere dine arbejdsopgaver og du bliver, i samarbejde med den afsnitsansvarlige sygeplejerske, ansvarlig for systematisk og målrettet at tilrettelægge undervisning af den kliniske sygeplejepraksis. Du er med til at understøtte et fortsat fagligt og udviklende læringsmiljø i afsnittet. Du bliver primus motor i at koordinere og implementere relevante tiltag, der fremmer sammenhængende og effektive patientforløb.
Du vil have din daglige gang på 8v, hvor du også vil indgå i det kliniske arbejde. Som sygeplejerske hos os løser du mange forskellige og komplekse opgaver, og vi samarbejder tæt med de ambulante funktioner i specialet for at skabe effektive og sammenhængende patientforløb. Vores helt særlige kernekompetencer er, at vi varetager plejen og behandlingen af især diabetikere, herunder den akutte patient med ketoacidose samt patienter med Addison krise.
Vi arbejder med en givende og aktiv patientgruppe, som ses ambulant eller indlægges til udredning, regulering eller behandling af deres endokrine lidelser. Vi ser derfor en bred vifte af patientgrupperne.
  
Om dig
Vi ønsker os en kollega, der er dygtig til at samarbejde på kryds og tværs, og som samtidigt arbejder selvstændigt. Du er kreativ, dynamisk og er god til at skabe struktur for dig selv og andre. Du motiverer og skaber engagement og kan slet ikke lade være med at igangsætte udviklingsprocesser. For at komme i betragtning til stillingen må du gerne have tilegnet dig kompetencer, der svarer til master- eller kandidatniveau. Opsummeret har vi følgende krav til din baggrund:
 
  • Relevant videreuddannelse med fokus på klinisk sygepleje og/eller pædagogik.
  • Kompetencer til at arbejde med komplekse sygeplejeproblemstillinger.
  • Viden, erfaring samt evne til at gennemføre uddannelses- og undervisningsarbejde i klinisk praksis
  • Du er en dygtig underviser, og har gode formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • Du ser muligheder, er fleksibel og prioriterer det tværfaglige arbejde og det kollegiale sammenhold
  • du trives med en fleksibel arbejdsuge med hverdagsfri og skiftende vagter
 
Opstarten og din videre vej hos os
Når du starter i jobbet, får du et grundigt oplæringsforløb, hvor vi ud fra dit erfaringsgrundlag tilrettelægger din første tid hos os. Vi prioriterer løbende faglig og personlig udvikling, og arbejder målrettet med sygeplejefaglige procedurebeskrivelser og evidensbaserede kliniske retningslinjer. Vi har løbende både sygeplejefaglige studerende og læger under uddannelse tilknyttet vores afsnit, og vi hjælper hinanden med den daglige vejledning og undervisning. På sigt er der masser af muligheder for faglig efter- og videreuddannelse, faglige ansvarsområder og klinisk vejledning.   
Vi har et godt, tillidsfuldt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor ledere og medarbejdere åbent taler sammen om stort og småt. Humor er også en vigtig ingrediens i vores hverdag, og vi er gode til at anerkende hinanden.
 
Praktisk
Der er ansøgningsfrist d. 10/8-2020 med samtaler i uge 34.
Der er opstart i jobbet d. 1/10-2020
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR.

Arbejdstid: Vi tilbyder fuldtid, og du har medindflydelse på, hvordan din vagtplan skal se ud. Vi arbejder ud fra en 8 ugers normperiode, hvor du skal medregne 3 weekendvagter. Derudover forventes det, at der planlægges med 1 ugentlig administrativ dag til UU-arbejde.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske på 8v Linda Havsager på tlf. 97 66 36 55, mail: lth@rn.dk eller Afsnitsledende Sygeplejerske i SDCN Hanne Ravn Larsen på tlf. 20 47 28 02, mail: hrl@rn.dk
 
Mere om Endokrionologisk Sengeafsnit og SDCN
Endokrinologisk Sengeafsnit har i alt 16 sengepladser, og har hovedfunktion for nyopdaget eller svære tilfælde af diabetes mellitus, hypofyselidelser, alvorlig stofskiftesygdom, alvorlig kalkstofskifteforstyrrelse, binyrelidelser, forstyrrelser i kolesterolet samt meget mere.
Du kan læse mere om afsnittet her.
Steno Diabetes Center Nordjylland varetager diabetesbehandling og forebyggelse af senkomplikationer for 5.000-5.500 personer med diabetes i Nordjylland. Vores mål er at udvikle og tilbyde patientcentrerede og evidensbaserede behandlings- og forebyggelsestilbud, herunder opstartsforløb, screeningstilbud, forebyggelse af senkomplikationer samt særlige tilbud til børn og unge og patienter med komorbiditet, herunder psykisk sygdom, hjertekarsygdom og nyresygdom.
Læs mere om SDCN her
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Linda Havsager
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2020
  • Regionens jobnr.
    7449
  • Quick-nr.
    394285
  • Indrykningsdato
    10-07-2020
  • Ansøgningsfrist
    10-08-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Linda Havsager
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2020
  • Regionens jobnr.
    7449
  • Quick-nr.
    394285
  • Indrykningsdato
    10-07-2020
  • Ansøgningsfrist
    10-08-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.