Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup

Er du social- og sundhedsassistent, og har du helt styr på de kognitive og miljøterapeutiske principper? Så se vores ledige stilling på åbent afsnit 176.

Vi søger en fagligt velfunderet og engageret social- og sundhedsassistent til vores åbne afsnit.

Vi er et åbent psykiatrisk afsnit, som arbejder recovery-orienteret med relationsbehandling. Behandling og sygepleje er tilrettelagt ud fra kognitive og miljøterapeutiske principper.

Vores patienter har blandede psykiatriske diagnoser og problemstillinger, og de er i gennemsnit indlagte i 6 til 8 uger.

 

Hvorfor skal du søge job hos os?

Et højt fagligt niveau, en gruppedynamik i særklasse og et godt arbejdsmiljø. Vi insisterer på at opretholde et godt arbejdsmiljø med ærlighed og respekt for hinandens forskelligheder. Hverdagen giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har dagligt monofagligt møde med fokus på sygeplejeudfordringer, personaletrivsel, samarbejde og arbejdsglidning, og så prioriterer vi, at vi i teamet spiser frokost sammen.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil gennemgå vores kompetenceudviklingsprogram. Desuden vil du blive tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og deeskalerende teknikker, og efterfølgende vil du 2 gange om året deltage i vedligeholdelsestræning.

Du kommer til at deltage i supervision og kursusdage med dine kommende kollegaer.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser.

Gode medarbejder tilbud. På Psykiatrisk Center Glostrup har vi flere gode medarbejdertilbud. For 100 kr. om måneden kan du bl.a. træne i vores motionscenter, Pusterummet. Læs mere her (du skal være ansat i Regin Hovedstaden for at kunne tilgå siden) https://intranet.regionh.dk/rh/personale/medarbejdertilbud/motionstilbud/Sider/om-pusterummet.aspx

 

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

Vi arbejder recovery-orienteret med relationsbehandling. Behandling og sygepleje er tilrettelagt ud fra kognitive og miljøterapeutiske principper.

Du kommer til at arbejde med individuelle behandlingsplaner for patienterne, der omfatter udredning, behandling og udslusning.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Du bliver fast kontaktperson for 3-4 patienter.
  • Du skal lejlighedsvis varetage koordinatorfunktion til planlægning af læge- og psykologsamtaler. 

Der er mulighed for at få medicinkompetence efter et gennemført uddannelsesforløb.

Vi samarbejder med pårørende ud fra patientens ønsker, og har fokus på børnesamtaler. Vi afholder også netværksmøder med ambulante samarbejdspartnere for at prioritere det enkelte forløb.

Du vil ligeledes få en stor indflydelse på vores arbejdsgange og forbedringsprocesser via forbedringstavlemøder.

 

Hvad forventer vi af dig?

Du er selvfølgelig en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent, og har du endnu ikke erfaring fra psykiatrien, står dine kommende kollegaer klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på til opgaven.

 

Desuden forventer vi:

Du er god til at skabe relationer. Du motiveres af at yde sygepleje til den psykiatriske patient, og du er dygtig til at skabe relationer til både patienterne og de uddannelsessøgende.

Du er empatisk. Du har lyst til at arbejde med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i vores samfund. Vi hjælper folk med at forbedre deres liv, forstå deres liv og forandre deres liv. Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer.

Du er god til at kommunikere. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov.

Du er fagligt velfunderet. I samarbejde med dine kollegaer får du en vigtig rolle med at udvikle den faglige kvalitet af sygeplejen i afdelingen. Din faglighed kommer også til udtryk i dit arbejde med sanseintegration og kriseplaner til vores patienter ved brug af vores sanserum og sanseredskaber.  

 

Velkommen indenfor hos afsnit 176

Vi er et åbent afsnit, der har plads til i alt 19 patienter. Vores optagerområde er primært fra Ishøj, Høje Tåstrup, Vallensbæk og Hvidovre.

Vi er en velfungerende personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, en overlæge, yngre læger, en ergoterapeut, en recovery-mentor, en socialrådgiver, en psykolog og fysioterapeuter. Teamets diversitet i alder, køn, erfaring og etnicitet giver os en faglig styrke og dynamik. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling som social- og sundhedsassistent fra den 01.11.20 eller efter aftale. Weekend arbejde vil være efter aftale med afdelingssygeplejersken og vagtplanlægger efter afsnittets driftsmæssige behov. Ansættelse i blandede vagter med 2 holds skift dag/nat, enkelte aftenvagter kan dog forventes i ferieperioder.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer.

Afsnit 176 ligger på Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Søg via link senest søndag d. 20. september. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, afdelingssygeplejerske Line Seewaldsen på tlf.: 30 44 91 47 eller assisterende afdelingssygeplejerske Mona Brix tlf. 38640577

 

Velkommen til Psykiatrisk Center Glostrup 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Kontaktperson
    Line Seewaldsen
  • Adresse
    Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2020
  • Regionens jobnr.
    226194
  • Quick-nr.
    395764
  • Indrykningsdato
    26-08-2020
  • Ansøgningsfrist
    20-09-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Adresse
    Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup
  • Kontaktperson
    Line Seewaldsen
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2020
  • Regionens jobnr.
    226194
  • Quick-nr.
    395764
  • Indrykningsdato
    26-08-2020
  • Ansøgningsfrist
    20-09-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.