Jobbet "Er du uddannet lægesekretær, og ønsker du et job med faglig anerkendelse, ansvar og værdsættelse? Så er vores ledige stilling på døgnafsnit B206 måske noget for dig." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 21, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

 

Vil du være:

  • en del af et team med høj faglighed og tæt tværfagligt samarbejde?
  • en vigtig del af at få tingene til at hænge sammen?
  • med til at hjælpe børn og unge samt deres familier gennem et forløb i psykiatrien?

Så læs videre!

 

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

Du styrer det administrative patientforløb og binder forløbet sammen - du har første og sidste hånd på registreringen.

Du vil få berøringsflade på tværs af matriklerne, men med nedenstående arbejdsopgaver i fokus:

  • Arbejde i Sundhedsplatformen herunder: Indlæggelser, udskrivelser, flytninger, bookninger, erklæringer, underretninger samt kvalitetssikring gennem arbejdslister.
  • I samarbejde med de øvrige lægesekretærer i afsnittet, kommer du til at arbejde i front i skrankefunktionen, hvor opgaverne bl.a. er telefonpasning og modtagelse af patienter og deres familier.
  • Sikring af data i tredjeparts-systemer
  • Optimering af arbejdsgange på tværs af faggrupper
  • Sparring med sekretærkollegaer i Klinisk Sekretariat.

 

Klinisk Sekretariat i BUC

Du bliver en del af det Kliniske Sekretariat (KS), der består af en stor engageret lægesekretærgruppe på tværs af hele Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) i Region H. Vi arbejder i fællesskab på at ensrette, udvikle og standardisere lægesekretærernes arbejdsopgaver.

KS har sekretærer fordelt på 5 matrikler (Glostrup, DAH, Bispebjerg, Hillerød og Bornholm).

Der er 4 matrikelledende lægesekretærer og en sekretariatsleder, som sammen står for driften og ledelsen af KS. 

Vi har et godt SP-nøglepersonsnetværk og samarbejde, og derudover skal vi til at arbejde mere fokuseret med løft af kompetencer hos alle sekretærer i KS.

 

Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet lægesekretær, og vi forestiller os, at du har kendskab til, eller interesse for psykiatrien som speciale.

Derudover kan du sætte flueben ved:

Du er god til at kommunikere. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle situation. Med dine gode kommunikative egenskaber, og din sans for service, kan du give vores patienter og familier en hjælpende hånd, når de mangler det mest.

Du er god til at samarbejde. I stillingen vil du få mange samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du er god til at formidle din monofaglige viden og erfaring, og du er samtidig god til at lytte til og inddrage dine tværfaglige kollegaers perspektiver og kompetencer.

Du er fagligt engageret. Lægesekretærens rolle og arbejdsopgaver er under stadig forandring, vi har derfor brug for en kollega, der, sammen med de øvrige lægesekretærer i det Kliniske Sekretariat, kan se udviklingspotentiale i vores arbejdsopgaver og arbejdsgange.

Du er nysgerrig. Du har en interesse og nysgerrighed ift. udviklingen og optimeringen af vores opgaver. Du byder ind med forslag til nye tiltage og deltager engageret i vores udvikling. Du skal også være nysgerrig på dine kolleger og dig selv, så I flytter jer som team, og altid arbejder for at skabe de bedste patientforløb.

Du er omstillingsparat. Dine arbejdsopgaver er alsidige, og du kommer til at skifte mellem flere forskellige opgaver på en arbejdsdag. Det er derfor vigtigt, at du trives med en varieret arbejdsdag, og at du er god til hurtigt at omstille dig.

 

Hvad tilbyder vi?

  • Gode muligheder for faglig udvikling. Hos os er det vigtigt, at du udvikler dig fagligt, derfor vil du blive lært op i alle vores funktioner.
  • Du kan sætte dit præg på arbejdsopgaverne. Som medarbejder inddrages du i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange – så har du forslag til ændringer, skal du endelig byde ind med dine forslag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest den 25. september kl. 12:00. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler den 28.09.2020.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingerne eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Ann Nielsen på tlf.nr. 38641007.

 

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center 

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden har 650 ansatte og består af 2 afdelinger: Afdelingen for Ambulant behandling og Afdelingen for Døgnbehandling. Den ambulante afdeling er lokaliseret på flere matrikler. Centret varetager hovedfunktion og alle specialiserede funktioner i børne- og ungdomspsykiatri. Der lægges vægt på forskning og udvikling. 

Centeret modtager børn og unge i alderen 0-17 år med alvorlige psykiske lidelser og udviklingsforstyrrelser. Personalet er sammensat af læger, psykologer, socialrådgivere, sygeplejersker og pædagoger, der indgår i tværfagligt samarbejde.
Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside: www.buc-regionh.dk

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".