Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester

Er du psykolog, og har du lyst til at varetage behandlingen af patienter med ADHD og Autisme?

Vi søger en psykolog til team for ADHD og autisme, hvor de primære opgaver vil være forankret, med hovedvægt på autisme udredning.

 

Velkommen indenfor hos Psykoterapeutisk Ambulatorium

Psykoterapeutisk Ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet består af 4 teams og 3 teamleder samt en fælles ledende overlæge. Ambulatoriet består samlet set af ca. 55 medarbejdere. Et team varetager behandlingen af angst, depression og bipolar lidelse, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, et team varetager nyoprettet funktion med etablering af KAG bipolar og endeligt har vi teamet der varetager udredning og behandling af ADHD og autisme. Vi modtager patienter fra Central Visitationen til de politisk bestemte pakkeforløb.

Vi har behandlere, der koncentrerer sig primært om arbejdet med én patientgruppe og behandlere, der har arbejdsopgaver på tværs af teams, dette afhængigt af behandlerens kompetencer, interesser og ambulatoriets aktuelle kapacitet. Alle behandlere har en fast tilknytning til et team.

 

Om ADHD og autisme team

Vi udreder patienter for ADHD samt Autisme, både i hoved- samt i regionsfunktion. Vi har specialiseret viden indenfor dette område og er det eneste ambulatorium med regionsfunktion for disse lidelser i Region Hovedstadens Psykiatri. Teamet er tværfagligt sammensat og består p.t af 3 psykologer, 2 specialpsykologer, 3 sygeplejersker, 1 socialrådgiver, 1 ledende overlæge, 1 afdelingslæge, 2 læger samt 4 sekretærer og teamleder. Foruden de faste medarbejder arbejder en flere kollegaer fra andre teams i ADHD og autisme team.

Vi er et team der igennem den seneste årrække har ekspanderet i antal patienthenvisninger, og dermed har haft behov for tiltagende flere kollegaer. Aktuelt sender vi en af vores dygtige psykologer på SPU-uddannelse, hvorfor vi søger en ny kollega. 

 

Jobbet og dine ansvarsområder

En stor del af dit daglige arbejde bestå af udredning af vores patienter, henvist med gennemgribende udviklingsforstyrrelse, autisme. Du vil selvstændigt lave indledende vurdering for begge af vores primære diagnoser, herunder brug af diagnostisk interview, med efterfølgende fremlæggelse på fælleskonference, hvor diagnose og plan lægges i samarbejde med teamet.

Vi tilbyder individuel psykoedukation for vore autisme patienter, vi har et ønske om, at du vil være interesseret i at varetage en del af disse forløb, men udredning vil være den største del af dit arbejde. Det er derfor en fordel, at du trives med udredning og en klar fordel, hvis du har bred klinisk erfaring, da differentiel diagnostik er en del af arbejdet.

 

Vores forventninger til dig

Du har erfaring med voksen psykiatri og gerne erfaring fra ambulatorium og kendskab til pakkeforløb. Det er en fordel, hvis du har erfaring og viden om ADHD og autisme, men ikke et krav, da grundig introduktion vil finde sted.
Du kan arbejde selvstændigt, har gode samarbejdsevner og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver. Desuden har du en evne og nysgerrighed til at arbejde med komplekse forløb, da vi modtager pt. i hoved- og regionsfunktion.

Da vi har mange faggrupper ansat er det vigtigt, at du har lyst til at samarbejde tværfagligt, og at du prioriterer teamets arbejdsmiljø højt.
 

Hvad tilbyder vi?

En dynamisk arbejdsplads i udvikling, med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere i psykoterapeutisk ambulatorium.

Vi tilbyder introduktion til specialet og mentor ordning efter behov. Vi har igennem årene modtaget mange nye kollegaer grundet opnormeringer, vi er derfor gode til introduktion og får at vide, at vi gør det godt.

Vi er et team med et godt arbejdsmiljø, trivslen er i top og omsorgen for hinanden er stor. Vi er samtidigt et team der har travlt, både hvad angår klinisk arbejde og udviklingsprojekter.
 

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er vagt- og weekendfri. Der er tale om en fuldtidsstilling fra den 1.11.2020 eller snarest derefter.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af vores team.

Søg via link senest søndag den 18. oktober 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. 

Vi planlægger ansættelsessamtale tirsdag d. 20. okt. 2020

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Nina Ginnerup på e-mail: nina.ginnerup@regionh.dk eller ved at kontakte sekretariatet på 38640931 og bed om at blive ringet op.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Kontaktperson
    Nina Ginnerup
  • Adresse
    Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    226804
  • Quick-nr.
    397269
  • Indrykningsdato
    23-09-2020
  • Ansøgningsfrist
    18-10-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Adresse
    Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester
  • Kontaktperson
    Nina Ginnerup
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    226804
  • Quick-nr.
    397269
  • Indrykningsdato
    23-09-2020
  • Ansøgningsfrist
    18-10-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.