Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kristineberg 3, 2100 København Ø

Region Hovedstadens Psykiatri søger tre udviklingsorienterede vagtplanlæggere

Vil du være med til at udvikle vagtplanlægningen og forbedre ressourcestyringen i Region Hovedstadens Psykiatri?

 

Til et nyt tværorganisatorisk udviklingsprojekt omkring fornyelse og effektivisering af vagtplanlægningen i Region Hovedstadens Psykiatri, søges pr. 1. januar 2021 tre medarbejdere, som med afsæt i den daglige drift på de psykiatriske centre, skal være hovedaktører i udviklingen af en tidssvarende og ensartet model for vagtplanlægning i psykiatrien.

To af stillingerne bliver forankret i administrationen på hhv. Psykiatrisk Center Ballerup og Psykiatrisk Center Glostrup. Den sidste stilling bliver forankret i Økonomi- og Organisationsafdelingen centralt i Region Hovedstadens Psykiatri.

 

Om projektet

Vagtplanlægning for plejepersonale er en nøgleopgave i hospitalets ressourcestyring, som påvirker både økonomi, medarbejdertrivsel og forholdene for patienterne.

Vagtplanlægningen foregår i dag lokalt på de enkelte centerenheder, men der er et stærkt ønske om at få harmoniseret vagtplanlægningen på tværs af organisationen. Dels for at få sat fokus på effektiv ressourceanvendelse og dels for at aflaste de lokale ledere. På denne baggrund etableres pr. 1. januar 2021 et udviklingsprojekt med tværorganisatorisk deltagelse, som har til formål at understøtte den daglige vagtplanlægning, samt udvikle og dokumentere konceptet for en fremtidig tværgående vagtplanlægningsfunktion.

 

Om stillingerne

Til at deltage i udviklingsprojektet og understøtte vagtplanlægningen på centerenhederne, søges tre vagtplanlæggere.

  • En vagtplanlægger med koordinerende rolle i forhold til projektet placeret på den centrale administration i Region Hovedstaden Psykiatri.
  • To vagtplanlæggere, der knyttes direkte til driften på hhv. Psykiatrisk Center Glostrup og Psykiatrisk Center Ballerup.

For alle tre vagtplanlæggere vil hovedarbejdsopgaven bestå i at understøtte den løbende vagtplanlægning i samarbejde med centerenhederne, og dermed sikre en optimal ressourceanvendelse og med afsæt heri, i regi af det tværgående projekt, udvikle og professionalisere vagtplanlægningsopgaven i Region Hovedstadens Psykiatri.

Den centralt placerede vagtplanlægger vil endvidere få en koordinerende rolle i relation til projektet og vil også skulle udføre andre opgaver indenfor økonomistyring og planlægning.

 

Arbejdsopgaver

Som vagtplanlægger bliver du ansvarlig for at planlægge, drifte og rådgive i forhold til centerenhedernes vagtplanlægning og for at udvikle konceptet for professionel vagtplanlægning. Du kommer til at arbejde med grundplaner og vagtplaner mm. for plejepersonalet og i et tæt samarbejde med afdelingssygeplejerskerne skal du sikre, at vagtplanlægningen overholder lovgivning og regler, at den understøtter den samlede økonomistyring og at medarbejderne oplever en professionel vagtplanlægning.

Du bliver desuden hovedaktør i det tværorganisatoriske udviklingsprojekt, hvor du på baggrund i din indsigt og erfaring fra den daglige drift, skal medvirke til at beskrive, forbedre og ”professionalisere” vagtplanlægningsopgaven. 

På baggrund af arbejdet med vagtplanlægningen skal du endvidere være i stand til at foretage analyser til understøttelse af driftsmålsstyring, foretage årsagsanalyser samt udvikle forbedringsindsatser både i relation til enhedernes behov og på centerniveau.

Som vagtplanlægger kommer du desuden til at deltage i implementeringen af et helt nyt vagtplanlægningssystem i 2021, der får stor betydning for alle ledere og medarbejdere i Region Hovedstaden.

Herudover vil de tre vagtplanlæggere skulle have en backup funktion for hinanden i driften.

 

Vores forventninger til dig

Du er engageret, udadvendt og udviklingsorienteret. Du har lyst til at blive en del af noget nyt og selv bidrage aktivt med nye ideer.

Du kan se dig selv i rollen som driftsnær vagtplanlægger i en omskiftelig hverdag, der samtidig har fokus på forandringsmuligheder.

 

Du har flair for tal og systemer. Du her let ved at tilegne dig ny viden, og du er rutineret i anvendelse af it.

Du er systematisk og struktureret i din opgaveløsning, god til at koordinere og kan overskue stor kompleksitet.

Du kan skære igennem og træffe beslutninger. Du forstår at balancere hensynet til økonomi og arbejdstidsplan samt formelle krav og personlige ønsker til vagtplanen.

Du er kreativ og udviklingsorienteret. Du kan omsætte dine erfaringer til løsninger og generelle forbedringer på dit arbejdsfelt. Du har lyst til samarbejde på tværs af fagligheder og organisation.

Du er samarbejdsorienteret samtidig med, at det falder dig naturligt at tage et selvstændigt ansvar for fremdrift og opgaveudførelse.

 

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job i et engageret fagligt miljø.
  • At du bliver en del af en ny funktion, hvor der er mulighed for at sætte sit præg.
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
  • En grundig introduktion til overenskomster, arbejdstidsaftaler og de rammer der i øvrigt danner grundlaget for vagtplanlægningen.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er faste og på 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1. januar 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes på baggrund af gældende overenskomst, kvalifikationer og erfaring.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så vil vi meget gerne høre fra dig. I din ansøgning bedes du angive, hvilken stilling og evt. arbejdssted, du er mest interesseret i.

Søg via link senest d. 8. november 2020. Samtaler afholdes den 13. og 16. november.

 

Mere information 

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

  • Budgetchef Margit Merete Nielsen ved stillingen som vagtplanlægger med koordinerende funktion tlf.: 38 64 00 55
  • Administrationschef Tove Vedige Brøcher ved stillingen som vagtplanlægger på PC Glostrup, tlf.: 38 64 05 08
  • Administrationschef Gert Hagelskjær ved stillingen som vagtplanlægger på PC Ballerup, tlf.: 23659427

 

Særligt for stillingen i Økonomi- og Organisationsafdelingen

I Økonomi- og Organisationsafdelingen bliver du tilknyttet budgetteamet og refererer til budgetchefen. Teamet består af 8 medarbejdere, der arbejder med økonomistyring og planlægning.

 

Særligt for stillingen på PC Glostrup

På PC Glostrup bliver du tilknyttet administrationen og vil referere til administrationschefen. Afdelingen består af 13 medarbejdere, der arbejder med opgaver inden for økonomi, planlægning, kommunikation og sekretariatsbetjening.

 

Særligt for stillingen på PC Ballerup

På PC Ballerup bliver du tilknyttet administrationen og vil referere til administrationschefen. Afdelingen består af 11 medarbejdere, der i lighed med PC Glostrup, arbejder med opgaver inden for økonomi, planlægning, kommunikation og sekretariatsbetjening.

 

Læs og hør mere om vores værdier og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Margit Merete Nielsen
  • Adresse
    Kristineberg 3, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2021
  • Regionens jobnr.
    227372
  • Quick-nr.
    398606
  • Indrykningsdato
    19-10-2020
  • Ansøgningsfrist
    08-11-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Kristineberg 3, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Margit Merete Nielsen
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2021
  • Regionens jobnr.
    227372
  • Quick-nr.
    398606
  • Indrykningsdato
    19-10-2020
  • Ansøgningsfrist
    08-11-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.