Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Børneansvarlig overlæge søges til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Næstved/Slagelse

 

Børneansvarlig overlæge søges til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse/Næstved

Kom med dine børneanæstesiologiske kompetencer og sæt dit præg på, hvordan undersøgelse og behandling af børn kan varetages med inddragelse af det enkelte barn og dets familie.

Børne- og Ungeafdelingen flyttede i 2018 ind i helt nye og topmoderne faciliteter på Slagelse Akutsygehus. Afdelingen arbejder målrettet med at skabe fleksible og smidige patientforløb for alle børn og unge. NSR Anæstesiologisk Afdeling er en stærk samarbejdspartner i dette arbejde, og vi ønsker at bidrage til visionen ved at byde dig velkommen i en nyoprettet stilling som børneansvarlig overlæge i NSR Anæstesiologisk Afdeling.

 

Vi søger:

  • En anæstesiologisk speciallæge med klinisk erfaring i forhold til anæstesi til børn og unge og teoretisk efteruddannelse i børneanæstesi på niveau med SSAI Børneanæstesi og Intensiv Terapi.

  • At du vil stå i spidsen for den faglige udvikling inden for ansvarsområdet i et ligeværdigt samarbejde med tværfaglige børnegrupper i de forskellige afsnit af NSR anæstesiologisk afdeling.

  • At I sammen styrker og udvikler patientbehandlingen til gavn for børn og unge.

  • At I skaber et formaliseret samarbejde kolleger imellem internt i NSR Anæstesiologisk Afdeling, så anæstesi til børn varetages af speciallæger med kompetence i behandling af børn alle dage og døgnet rundt sammen med det øvrige personale med erfaring med børn.

  • At du er motiveret for at indgå i et tæt samarbejde med henblik på at sikre de rette børnekompetencer.

 

Om børn i NSR Anæstesiologisk Afdeling

Børn 2-18 år opereres elektivt på Slagelse og Næstved sygehus. Der varetages overvejende sammedagskirurgiske operationer indenfor ortopædkirurgi, mave-tarm-kirurgi, urologi og øjensygdomme. Sammen med et mindre antal akutte operationer, MR-skanninger og mindre diagnostiske undersøgelser på Slagelse udføres der sammenlagt ca. 1.000 anæstesier årligt, heraf ca. 350 årligt på Næstved Sygehus.

I Intensivt Afsnit kan der foregå akut stabiliserende og livreddende behandling på børn <10 år. Stabile børn, hvor forventet intensiv behandlingstid <24 timer og ved visse tilstande f.eks. opvågning efter anæstesi, EKG-monitorering under phenytoin-loading og apnømonitorering kan varetages i NSR. Ved fortsat behov for intensiv terapi efter intervention skal barnet overflyttes til sygehus med specialiseret funktion indenfor intensiv terapi til børn. I disse tilfælde flyttes barnet med specialuddannet transportteam.

Det er vores ønske, at når børn, unge og deres familier kommer til NSR Anæstesiologisk Afdeling, skal de behandles ud fra samme principper, uanset hvor i afdelingen de kommer, så oplevelsen bliver forudsigelig, ens og tryg. Leg omkring og med børnene bør være en integreret del af behandlingen og er helt central, for at bibringe familierne tryghed og adspredelse. På den måde hjælper vi dem gennem en svær periode på en god måde. Ved sammen at have fokus på den legende tilgang til børn og unge vil vi ligeledes styrke samarbejdet på tværs af afdelinger på NSR om at skabe sammenhængende forløb til patienter og pårørendes tilfredshed.

 

Om NSR Anæstesiologisk Afdeling generelt

NSR Anæstesiologisk Afdeling er en fusioneret afdeling med velfungerende afsnit på Næstved og Slagelse sygehuse. 

Slagelse Sygehus har som Region Sjællands aktuelt største akutsygehus udvidet antallet af tilknyttede specialer og har akut og elektiv funktion indenfor mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi, obstetrik, pædiatri, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri/neurologi, reumatologi og medicinsk gastroenterologi) og psykiatri.

Operationsafsnittet varetager opgaver i stationært og sammedagskirurgisk regi. Der er to opvågningsafsnit i umiddelbar relation til operationsgangen for henholdsvis stationære og sammedagskirurgiske patienter.

Afdelingen har i alt 12 postgraduate stillinger hhv. fem introduktionsstillinger og syv hoveduddannelsesforløb fordelt på første og fjerde år.

Afdelingen i Slagelse har to speciallæger og en uddannelsessøgende læge i tilstedeværelsesvagt døgnet igennem samt en speciallæge/hoveduddannelsessøgende læge frem til kl. 20 alle dage. Ansøger forventes at varetage vagten både på operationsgang og i intensiv/intermediær afsnittet.

Afdelingen i Næstved varetager elektive patientforløb indenfor specialerne ortopædkirurgi, urologi og øjensygdomme. Hertil kommer specialistfunktioner indenfor anlæggelse af permanente centrale katetre og ECT-behandling i Oringe. En speciallæge varetager vagtfunktionen i aften- og nattetiden for hele sygehuset. Der er tilknyttet en selvstændig lægegruppe til den centrale operationsgang.

I Tværfagligt Smertecenter Næstved har der ansat sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, psykologer, socialrådgiver og sekretærer, som yder tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse non-maligne smerter. Vi har årligt 8.500 ambulante besøg.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik chance for at sætte dit aftryk på den lægefaglige udvikling indenfor børneanæstesi og –intensiv terapi i NSR Anæstesiologisk afdeling. Klinisk erfaring, talent og generel interesse for børn prioriteres højt og værdsættes. Fra ledergruppen i afdelingen er der et fokus på tværfagligt samarbejde, og du vil møde stor støtte og opbakning til din stilling som børneansvarlig overlæge.

Kom og besøg os

Vi vil gerne vise vores afdeling og de nye faciliteter frem, fortælle om vores værdier og kultur, og svare på de spørgsmål, du måtte have. Kontakt os når som helst mhp. et besøg.

Sammen om – video

Intensiv afsnit - video

Fakta om børneafdelingen

Afdelingen behandler og plejer børn i alderen 0-18 år med mange forskellige sygdomme, både ambulant og når sygdommen kræver indlæggelse. Børne- og ungeafsnittet har 18 sengepladser til børn med mange forskellige børnemedicinske, psykosomatiske og kirurgiske sygdomme – herunder mave-tarm-kirurgi og ortopædkirurgi.Afdelingens børneambulatorie har årligt ca. 14.000 ambulante besøg. Lægerne er organiseret i teams: neonatal (regionsfunktion), endokrinologi, gastroenterologi, nefrologi, astma-allergi, socialpædiatri og ungdomsmedicin, smerteklinik, diagnostisk enhed, akutteam, neurologi, reumatologi (regionsfunktion) og børnekardiologi (højt specialiseret funktion i samarbejde med Rigshospitalet).

Neonatalafsnittet er Region Sjællands største og har 9 intensive neonatale sengepladser til for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28 samt syge nyfødte.


Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en overlægekvalificeret speciallæge i anæstesiologi med særlig interesse for børneanæstesi og –intensiv terapi. Ansøgere med afsluttet efteruddannelse som SSAI Børneanæstesi og –intensiv terapi foretrækkes. Har du en klar børneanæstesiologisk profil uden at opfylde kravet om 5 års ansættelse som speciallæge, vil vi søge dispensation fra kravet i regionen.

Ansøgere til stillingen vil blive vurderet i forhold til de syv lægeroller, og ansøgning skal udformes i forhold til dette. Ansøgere skal desuden i særlig grad beskrive kompetencer og planer i forhold til det anførte ansvarsområde. 

I forbindelse med ansættelse indhentes § 36 børneattest, hvortil samtykke indhentes ved ansættelsessamtale.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Birgitte Schousboe, tlf. 2344 4425 eller ledelseskonsulent Pia van der Watt, tlf. 5651 4796.

Stillingen er til besættelse pr. 01.02.2021, der er ansøgningsfrist 19.11.2020, og vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 48.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus & Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Pia Watt
  • Adresse
    Fælledvej 11, 4200 Slagelse
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2021
  • Regionens jobnr.
    010637
  • Quick-nr.
    398900
  • Indrykningsdato
    26-10-2020
  • Ansøgningsfrist
    19-11-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus & Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 11, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Pia Watt
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2021
  • Regionens jobnr.
    010637
  • Quick-nr.
    398900
  • Indrykningsdato
    26-10-2020
  • Ansøgningsfrist
    19-11-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.