Jobbet "Fagligt koordinerende socialsygeplejerske til Region Hovedstadens Psykiatri" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kristineberg 3, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Vil du være med til at udvikle og implementere socialsygeplejerskefunktion i psykiatrien, så vores særligt udsatte borgere kan få endnu bedre behandling?

Region Hovedstadens Psykiatri opstarter ny indsats med socialsygeplejersker. Formålet er at styrke behandlingen for socialt udsatte patienter med fokus på målgruppens komplekse tilstande, herunder både somatik, psykiatri og misbrug.

I den forbindelse søger vi en fagligt koordinerende socialsygeplejerske, der kan bidrage til udvikling og implementering af socialsygeplejerskefunktionen og ved overgang til drift varetage en delt funktion med tilstedeværelse i klinikken og rollen som fagligt koordinerende socialsygeplejerske.
 

Lidt om jobbet og din rolle som fagligt koordinerende socialsygeplejerske

Udover det kliniske arbejde som socialsygeplejerske vil du i samarbejde med socialoverlægerne få det faglige ansvar for socialsygeplejerskerne. Dette indebærer at facilitere et fagligt netværk og erfaringsudveksling, sikre løbende kompetenceudvikling samt udvikling af kliniske standarder.

I udviklingsfasen får du ansvar for i samarbejde med en kollega og arbejdsgruppen at udvikle en model for socialsygeplejerskefunktionen med særligt fokus på, hvordan problemer med stofmisbrug og somatiske problemstillinger kan indtænkes i den psykiatriske behandling.

Mere præcist kommer dine opgaver til at omfatte:

 • Bidrage til udvikling og implementering af socialsygeplejerskefunktionen
 • Fagligt koordinering af socialsygeplejerske funktionen
 • Sikre oplæringen og faglig sparring til socialsygeplejerskerne
 • Sikre sparring til lokal ledelse på afsnittene ift. organisering, funktion og implementering af ordningen
 • Løbende udvikling af kompetencer hos socialsygeplejerskerne
 • Bidrage til kvalitetssikring og udvikling af standarder og praksis i behandling af socialt udsatte, særligt hvad angår problemstillinger relateret til rusmidler og somatisk helbred
 • Bidrage til at kvalificere den gode udskrivelse fra psykiatrien for socialt udsatte
 • Klinisk arbejde som socialsygeplejerske på et psykiatrisk center

I udviklingsfasen bliver du forankret i Region Hovedstadens Psykiatris centrale administration på Østerbro med reference til teamlederen i Organisationsteamet. Organisationsteamet har 7 medarbejdere og er en del af Økonomi- og Organisationsafdelingen. I driftsfasen vil du blive forankret på et psykiatrisk center.
 

Vi tilbyder

Du får en unik mulighed for at være med fra start, sætte dit præg på en ny funktion og bidrage til at sammensætte teamet af socialsygeplejersker, der skal bære den nye indsats ude i klinikken.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får mulighed for at kombinere klinisk arbejde med socialt udsatte patienter og udviklingsarbejde, undervisning og faglig ledelse.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en god introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri og projektet. Dertil vil der være mulighed for løbende sparring med socialoverlægerne og vores Kompetencecenter for Dobbeltdiagnoser.  
 

Om dig

 • Du har interesse for psykiatri og målgruppen af socialt udsatte
 • Du er fagligt velfunderet, søger ny viden og holder dig opdateret indenfor den seneste forskning.
 • Du er god til at holde overblik og synes, at det er spændende at arbejde med implementering, kvalitetssikring og udvikling af standarder.
 • Du har en god organisationsforståelse og er dygtig til at samarbejde.
 • Du har erfaring med at formidle og undervise.
   

Kvalifikationer

Vi søger en sygeplejerske med solid erfaring med socialt udsatte og/eller misbrug samt kendskab til psykiatrien. Det vil være en fordel, hvis du har en masteruddannelse og gerne erfaring med organisering, forbedringsarbejde og projektudvikling.  
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse per 1. februar 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der passer til dine kvalifikationer.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via linket her på siden senest mandag d. 7. december 2020. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og projektet, er du meget velkommen til at kontakte teamleder David Oehlenschläger på 61 62 12 19.
 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, et tværfagligt læringsmiljø og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien"