Region Nordjylland

Komplekse Udviklingsforstyrrelser - Sødisbakke

Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

Pædagog, social- og sundhedsassistent og ergoterapeut søges

Tilbuddet for komplekse udviklingsforstyrrelser, afdeling Kastanien Stuen og Skovbrynet første, har fået nye opgaver og en ny beboer og derfor mangler vi dygtige og engagererede kollegaer. Vi søger pædagoger, social og sundhedsassistenter og ergoterapeuter, som vil yde deres bidrag til vores spændende hverdag.
  
Hvad forventer vi af dig:
Du bliver en del af en personalegruppe, der arbejder for positiv udvikling og trivsel. Vi ønsker en kollega, der kan kende sig selv i følgende seks udsagn:
 
Du er engageret: Du vil have fokus på styrker frem for svagheder. Det har vi!
 
Du udfører velovervejet socialpædagogik: Dine faglige egenskaber skal komme vores beboere til gode. Måske har du erfaring fra lignende opgaver?
 
Du har opmærksomme øjne. Du er opsøgende, når det gælder om at lytte til og se med blide øjne på vores beboere. Vi arbejder med Gentle Teaching, hvor vi bruger os selv som værktøj i mødet med beboerne.
 
Du kan arbejde metodisk: Alle vores beboere, har en struktur, som er tilpasset den enkelte, og dem skal du være indstillet på at følge, ligesom vi arbejde efter specielt tilpassede tilgange og metoder.
 
Du er teamspiller: Du har lyst til at arbejde i et lille team med kollegaer, hvor I koordinerer opgaverne omkring én enkelt beboer.
 
Du er klar til at lære nyt: Du vil deltage engageret i relevante kurser og uddannelsesforløb, faglig supervision og personaledage.
 
 Hvad kommer du til at lave:
I fællesskab med fantastiske kollegaer kommer du til at have ansvaret for at beboerne har et liv i et trygt og respektfuldt miljø, med fokus på den enkeltes udfoldelsesmuligheder.
Hver morgen skal du hjælpe beboerne med at starte dagen, vores beboere har meget forskellige behov i forhold til personlig pleje og hygiejne. Nogle har behov for guidning og vejledning og andre har behov for din fulde hjælp, fordi de fysisk ikke er i stand til at varetage disse opgaver selvstændigt. Når morgenen er godt overstået, fyldes resten af dagen med både dagtilbud og andre opgaver. Der kan være dage med ture ud af huset, der kan være dage med musik på afdelingen, og der kan være dage, hvor du skal bruge tid på at være stille og holde i hånd.
Om aftenen skal du sikre dig, at alle har haft en tryg dag og har et kærligt smil at falde i søvn til.
 
Du vil have timer, hvor du i forpligtende samarbejde med resten af dit team udarbejder individuelle handleplaner, justerer strukturbeskrivelser, planlægger ture og arbejder selvstændigt ud fra en klar opgavefordeling.
Sammen med dine kollegaer arbejder du ansvarligt og kontinuerligt med at kravtilpasse for den enkelte beboer, risikovurdere og målrette forebyggelsen af problemskabende adfærd.
 
Om tilbuddet:
Afdelingerne Kastanien og Skovbrynet er et tilbud for voksne mennesker med betydelig og varig nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau, samt stort behov for afgrænsning og guidning. Flere beboere har en psykiatrisk tillægsdiagnose. Når vores beboere oplever usikkerhed, kan det komme til udtryk gennem ritualiseret adfærd, udadreagerende, selvskadende eller grænseoverskridende adfærd - både fysisk og verbalt.
Der er behov for en hel særlig tilrettelagt pædagogisk indsats, for at sikre disse menneskers trivsel.
 
Yderligere oplysninger:
For yderligere viden om vores Gentle Teaching, se vores hjemmeside, https://sodisbakke.rn.dk/bo-og-dagtilbud/komplekse-udviklingsforstyrrelser
Der er tale om både deltidsstillinger og fuldtidsstillinger, arbejdstiden er skiftevis dag, aften og weekend.
Vi har en lokal aftale, så man kan arbejde op til 16 timer og til gengæld have flere dage i træk fri.
Kørekort til kategori B er et krav
Løn i henhold til gældende overenskomst
 
 
Vi tilbyder pt ikke besøg og fremmøde af hensyn til Corona, men da vi ønsker de rette kollegaer, er du velkommen til at ringe og høre mere om stillingerne og afdelingerne.
Afdelingsleder Kastanien stuen, Malene Kirch 21831179
Eller
Afdelingsleder Skovbrynet, Rikke Klokker 24751458
 
Vi skal have din ansøgning senest den 31.januar 2021.
Ansættelsessamtaler og ansættelser vil dog ske løbende, så du må meget gerne sende din ansøgning før.
 
Tiltrædelse, hurtigst muligt, eller efter aftale.
__________________________________________________________________________________________________
 
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig Danmarks største leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 135 beboere og ca. 600 medarbejdere fordelt på 10 døgnafdelinger, samværs – og aktivitetstilbud og 4 serviceafdelinger.
 
 
 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Specialsektoren
  • Kontaktperson
    Malene Kirch
  • Adresse
    Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
  • Stillingstyper
    Ergoterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2021
  • Regionens jobnr.
    9113
  • Quick-nr.
    401859
  • Indrykningsdato
    17-12-2020
  • Ansøgningsfrist
    31-01-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Specialsektoren
  • Adresse
    Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
  • Kontaktperson
    Malene Kirch
  • Stillingstyper
    Ergoterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2021
  • Regionens jobnr.
    9113
  • Quick-nr.
    401859
  • Indrykningsdato
    17-12-2020
  • Ansøgningsfrist
    31-01-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.