Jobbet "Vagtbærende radiograf til Bornholms Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Dit næste skridt

Vi søger en vagtbærende radiograf til afdelingen Røntgen og Skanning med tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale. Stillingen er på 37 timer med skiftende vagter.

I Røntgen og Skanning arbejder vi ud fra en 12 ugers rulleplan. I de 12 uger er der 6 aften/nat vagter og 1 søndagsdøgnvagt. Aftenvagten starter 15.30 med effektiv vagt til 23.30 efterfulgt af rådighedsvagt fra vagtværelse. Søndage og helligdage er 24 timers rådighedsvagt. I rulleplanen indgår en uges samlet afspadsering, hvilket betyder at familieliv og arbejdsliv har særligt gode betingelser.

Om os

Røntgen og Skanning er en afdeling under Diagnostisk Enhed der udover Røntgen og Skanning består af afdelingerne Prøvetagning samt Blodbank. Vi er en fuldt digitaliseret afdeling der fremstår moderne og dynamisk og er fysisk beliggende i en nyere behandlingsblok.

Vi udfører ca. 30.000 undersøgelser bredt indenfor det billeddiagnostiske speciale, inkl. CT-scanninger, MR-scanninger og Ultralydsundersøgelser. Undersøgelserne fordeler sig med ca. halvdelen fra Bornholms Hospital og resten fra primærsektoren.

Der er i afdelingen ansat tre overlæger, en afdelingssygeplejerske, 15 radiografer / røntgensygeplejerske samt fire sekretærer.

Vi har følgende modaliteter:

 • CT Philips Brilliance (1 stk.)
 • CT Philips IQon (1 stk.)
 • MR Siemens Magnaton Aera 1,5 T (1 stk.)
 • Knogle rum Siemens Ysio (2 stk.)
 • UL GE Lunar (1 stk.)
 • Gennemlysning Opera Swing (1 stk.)
 • DEXA GE Lunar IDXA (1 stk.)
 • Mobilt apparat FDR-Go Fuji (1 stk.)
 • Mammomat Inspiration prime Siemens (1 stk.)

Vi tilbyder
Bornholms Hospital har mulighed for at hjælpe nyansatte med bolig/værelse i ca. fire måneder.

Du vil få en struktureret, veltilrettelagt og grundig introduktion til afsnittet med oplæring og supervision af en erfaren kollega.

Hos os bliver du del af en afdeling med fokus på høj kvalitet og det gode patientforløb og en del af et dygtigt og engageret team med en synlig og støttende ledelse, der skaber åbenhed og dialog samt et godt fagligt og tværfagligt samarbejde

Med stillingen følger også en spændende, travl og alsidig hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 

Om dig
Vi søger en autoriseret radiograf med interesse for faget og lyst til at arbejde inden for det.

Herudover forventer vi, at du:

 • er initiativrig og med fagligt engagement
 • har gode samarbejdsevner og fleksibilitet
 • har lyst til at medvirke til uddannelse af studerende i afdelingen
 • er serviceminded og har let til smil
 • har humoristisk sans, også i en travl hverdag

I oplæringsperioden vil du være vagtfri - oplæringsperioden er individuel alt efter erfaringsgrundlag

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Densam på telefon 38 67 16 01 eller mail: lisbeth.densam@regionh.dk.

Du kan også kigge forbi og få en fornemmelse af afdelingen. Hvis du vil være sikker på, at jeg er til stede, er det en god idé, at du lige ringer først.

Ansøgningsprocedure
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante dokumenter, gennem vores online rekrutteringssystem, senest den 25. januar 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 5

 

Læs om Bornholms Hospitalwww.bornholmshospital.dk

Om livet Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info