Region Nordjylland

Sengeafsnit for Særlige Pladser

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Social- og sundhedsassistent til N1, De Særlige Pladser i Brønderslev, Klinik Psykiatri Nord

En unik mulighed for at blive vores nye kollega på N1, som er et specialiseret døgnafsnit, hvor patienter med svær psykisk sygdom og øvrige massive udfordringer modtager behandling.

Om jobbet:
Vi arbejder miljøterapeutisk, altid med patienten i centrum. Det daglige behandlingsarbejde bliver tilrettelagt med et tværfagligt sigte således, at patienten oplever at få en intensiv og helhedsorienteret behandling. Du bliver en del af et hold bestående af sygeplejersker, pædagoger, psykolog, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysioterapeut, ergoterapeuter samt en overlæge og administrativt personale, hvorfor det er vigtigt, at du er indstillet på at samarbejde tværfagligt. Du kommer til at arbejde deeskalerende og med forebyggelse af tvang.

Afsnittet har blandt andet egen sportshal, et KREA rum, egen have, sanserum og generelt et miljø der giver dig mulighed for, at bringe dine egne interesser i spil inden for den faglige ramme.

Om dig:
Du skal være uddannet SOSU og have lyst og interesse i at arbejde med de psykodynamiske og miljøterapeutiske principper. Du skal gerne være iderig, dynamisk og omstillingsparat. At du kan reflektere over egen og kollegaers handlinger i praksis samt en positiv tilgang til forandringer og en fleksibel og løsnings orientere tilgang til arbejdsopgaverne.
At du vil bidrage til et godt kollegialt fællesskab med fælles ansvar for et godt arbejdsmiljø og kan bevare overblikket i akutte og fagligt krævende situationer. At du kan bevare overblikket i akutte og fagligt krævende situationer. 

Vi tilbyder:
At du bliver en del af et tværfagligt kompetent team, hvor vi tilsammen mestrer en bred vifte af kompetencer inden for det psykiatriske område. Vi garanterer en god sparring med dygtige kolleger i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø.

Vi giver dig en grundig introduktion til jobbet, hvor du blandt andet kommer til at deltage i en række af de undervisningstilbud Psykiatrien i Region Nordjylland tilbyder nyansatte.

Om os:
De Særlige Pladser har eksisteret siden 2018 som følge af, at regeringen besluttede at etablere 150 pladser på landsplan. 16 af pladserne er i dag etableret i Region Nordjylland på Brønderslev Psykiatriske Sygehus, som et lukket sengeafsnit til særligt udsatte patienter med sigte på rehabilitering og evt. misbrugsbehandling. Pr. 1. september 2020 er fire af afdelingens pladser ommærket til rehabiliterende pladser.
Patienterne har svære psykiatriske lidelser og ofte misbrug. Mange af patienterne vil tidligere have været igennem flere behandlingstilbud både regionalt og kommunalt. Derfor vil de have behov for en længerevarende rehabiliterende indlæggelse, hvor formålet er at bidrage til stabilisering og recovery, så patienten bedst muligt kan mestre sin hverdag.
Personalenormeringen er samlet ca. 40 medarbejdere, hvoraf 35 medarbejdere indgår i den daglige pleje.

Vil du vide mere:
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Jeanette Hougaard på tlf. 21 75 58 79 eller mail jeanette.hougaard@rn.dk eller sygeplejerske Gitte Gordon på tlf. 97 64 49 40 eller mail gitte.gordon@rn.dk

Det praktiske:
Stillingen er på 37 timer om ugen, og da De særlige pladser er et døgnafsnit, skal du forvente skiftende arbejdstider.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest samt vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.

Hvis du finder jobbet interessant, så send din ansøgning ved at trykke på ”søg job” knappen og udfyld den formular der kommer frem.  Du kan vedhæfte dokumentation for uddannelse, autorisation samt CV mm.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Ansættelse: 1. marts 2021, eller hurtigst muligt
Ansøgningsfrist:  25. januar 2021.  Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 27. januar 2021

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og du kan læse hele lovgrundlaget for de særlige pladser her ligesom du også er velkommen til at besøge vores hjemmeside
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Kontaktperson
  Jeanette Hougaard Borup
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2021
 • Regionens jobnr.
  9370
 • Quick-nr.
  403045
 • Ansøgningsfrist
  25-01-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Kontaktperson
  Jeanette Hougaard Borup
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2021
 • Regionens jobnr.
  9370
 • Quick-nr.
  403045
 • Ansøgningsfrist
  25-01-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Social- og sundhedsassistent til N1, De Særlige Pladser i Brønderslev, Klinik Psykiatri Nord"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.