Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød

Vil du stå i spidsen for friske lægesekretærer i Hillerød og deltage i udviklingen af Klinisk Sekretariat i Børne- og Ungdomspsykiatrien?

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC), Region Hovedstaden, er Danmarks største børne- og ungdomspsykiatriske center med 13 ambulante- og 8 døgnafsnit fordelt på 4 matrikler. Klinisk Sekretariat består af godt 60 engagerede lægesekretærer, der ledes af 4 matrikelledende lægesekretærer, 1 sekretariatsleder og administrationschefen.

Du får ledelsesansvar for 11 lægesekretærer, som løser opgaver for 4 afsnit i Hillerød og 1 afsnit på Bornholm. Der er afsat 3 dage/uge til ledelsesopgaverne. Den øvrige arbejdstid forventer vi, at du indgår i lægesekretærernes løsning af kerneopgaverne. En vigtig opgave er at sikre et velfungerende samarbejde med afsnitsledelserne i de 5 afsnit.

Vi søger en leder der - med gode ledelsesmæssige kompetencer, faglighed samt erfaring fra sundhedsvæsenet - sammen med resten af et ambitiøst, samarbejdende og velfungerende lederteam i Klinisk Sekretariat kan lede centrets lægesekretærer. Fokus er i høj grad på at sikre en ensartet, høj kvalitet for patienter, pårørende og afsnittenes ledere og medarbejdere.

Opgaven
Som matrikelledende lægesekretær får du ansvaret for at udvikle sekretariatet sammen med ledelsesteamet i Klinisk Sekretariat. Du skal bl.a. bidrage til at udvikle ledelsesteamet og styrke samarbejdet med afsnittene på tværs af Klinisk Sekretariat.

Du har ansvaret for personaleledelse og faglig ledelse af lægesekretærerne i Hillerød. Som en del af din ledelsesopgave vil du samtidig have et tværgående ansvar for en række opgaver. Det bliver din opgave at sikre ensartet kvalitet i de opgaver, der handler om Ventet og Velkommen, for hele Klinisk Sekretariat. Dine lederkollegaer har ligeledes et tværgående ansvar fordelt på Forløbskordinator, Patientadministrator og Tovholderfunktioner for øvrige kerneopgaver.

Du skal sammen med det øvrige ledelsesteam planlægge og udvikle opgaveløsningen for lægesekretærerne på BUC’s matrikler, så der sikres sammenhæng og ensartet kvalitet i ydelserne på tværs af centrets matrikler, og så disse løbende tilpasses centres udvikling og behov. Dette kræver en evne til at se muligheder for nye, smidige og effektive arbejdsgange.

De matrikelledende lægesekretærer refererer til sekretariatslederen for Klinisk Sekretariat og administrationschefen.

Vi tilbyder dig
Personlig og ledelsesmæssig udvikling. Du får en spændende stilling på en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor både sekretærgruppen, lederteamet i Klinisk Sekretariat og hele BUC er i rivende udvikling. Der er mulighed for personlig og ledelsesmæssig udvikling, herunder lederuddannelse.

Et solidt team og tæt samarbejde. Du bliver en del af et dedikeret, engageret og fagligt stærkt team bestående af sekretærgruppen og lederteamet. Der er et tæt samarbejde med resten af lederteamet i Klinisk Sekretariat og afsnitslederne. Du vil være med til at udvikle samarbejde og opgaveløsning i Klinisk Sekretariat.

Dine kvalifikationer
Du er uddannet lægesekretær eller har anden relevant baggrund med kendskab til Sundhedsplatformen.

Du har en synlig og anerkendende ledelsesstil, er struktureret og kan inspirere, involvere og udvikle den enkelte såvel som gruppen. Du går forrest i at skabe et positivt arbejdsmiljø med udgangspunkt i kerneopgaverne. Du skaber hurtigt overblik, har gennemslagskraft og kan tage beslutninger.

Du skaber grobund for nødvendige forandringer og sikrer fortløbende forbedringer, og har forståelse for implementeringsprocesser og ynder at følge op på en nysgerrig og retningsgivende måde.

Du har en naturlig evne til at skabe stærke relationer og godt samarbejde med både ledere og medarbejdere.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med tiltrædelse pr. 1. maj 2021.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg svarende til kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Cecilie Mahler på 23 47  45 99 / cecilie.mia.mahler@regionh.dk eller administrationschef Rasmus J. Hjuleraa på 23 88 44 33 / rasmus.joergen.hjuleraa@regionh.dk

Ansøgningsfristen er 15. marts 2021, kl. 10.00.
Ansøgning med CV, uddannelsesbevis samt eventuelle bilag sendes via linket.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt den 22. marts 2021 og eventuel anden samtale forventes afholdt den 25. marts 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center 
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser.

Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen. Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Rasmus Jørgen Hjuleraa
  • Adresse
    Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød
  • Stillingstyper
    Ledende lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    230222
  • Quick-nr.
    405459
  • Indrykningsdato
    26-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-03-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Rasmus Jørgen Hjuleraa
  • Stillingstyper
    Ledende lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    230222
  • Quick-nr.
    405459
  • Indrykningsdato
    26-02-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-03-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.