Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200 Slagelse

Overlæge i ultralydsafsnittet, evt afdelingslæge med særlig interesse for ultralyd

 

1 overlæge/afdelingslægestilling til Næstved og Slagelse Radiologisk afdeling, med primær funktion på Slagelse Sygehus i ultralydafsnittet er ledig til besættelse pr. 1. september 2021 eller efter aftale:

Vores højt værdsatte ultralydspecialist ønsker at gå på deltid, og derfor har vi brug for en ny fast overlæge, der har stor erfaring med ultralyd, alternativt en afdelingslæge, der ønsker at subspecialisere sig inden for ultralyd og gerne vil nå at få en god oplæring, inden forventet overgang til specialeansvar for området i løbet af kortere tid.

Stillingen vil være med eller uden vagt – efter ansøgers ønske.
 

Om ultralydafsnittet og dit kommende arbejde:

Afsnittet har lige nu tilknyttet en fast vagtfri overlæge, samt 2,5 faste 1. reservellæger, der tilsammen bemander ca. 3 rum dagligt. Hertil kommer et ekstra rum til vores uddannelseslæger.

Der er en stabil og erfaren plejegruppe og en fast sekretær tilknyttet.

Da hospitalet har en stor akutafdeling og kirurgisk afdeling er gode evner inden for ultralydvejledt intervention (drænanlæggelser og biopsier) en forudsætning.

Erfaring med kontrastforstærket ultralyd ønskeligt, men der vil være mulighed for oplæring i dette, hvis rutine ikke allerede haves.

Udover disse opgaver, så har vi en hel del børn, der skal undersøges, idet Slagelse har børneafdeling, og Slagelse radiologisk afdeling er ligeledes kendt for gode kompetencer indenfor muskuloskeletal ultralyd.

Vi lægger vægt på et godt uddannelsesmiljø for yngre læger, og det er en forudsætning, at du  ønsker at bidrage til at fortsætte en god sidemandsoplæring af de uddannelsessøgende, ligesom vores faste 1. reservelæger ind imellem har behov for supervision.
Der er et godt samarbejde på tværs mellem Slagelse og Næstved om den fælles samlede ultralydopgave, idet ogås Næstved har flere meget erfarne ultralydlæger.

Såfremt du har dokumenteret forskningserfaring og ønske om fortsat forskning, så kan funktion som forskningsansvarlig overlæge forhandles.

Om afdelingen og Sygehuset i øvrigt:

Afdelingen er organiseret under 1 fælles ledelse, men er placeret på to matrikler - Næstved Sygehus og Slagelse sygehus.Hver matrikel har en afsnitsledelse bestående af en specialeansvarlig overlæge og en afdelingsradiograf. Et tættere samarbejde om opgaverne generelt mellem matriklerne er under fortsat udvikling, men den aktuelle stilling forventes udelukkende placeret på Slagelse Sygehus.

Slagelse Sygehus er et akut sygehus.

Slagelse radiologisk afdeling har derfor en stærk akut profil og betjener en bred vifte af kliniske afdelinger på sygehuset, inkl. pædiatri, medicin med forskellige subspecialer, kirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi og neurologi.

Lægegruppen på Slagelse består pr. 1. september af 15 faste speciallæger/1. reservelæger (ca. 11 årsværk), 3 hoveduddannelseslæger på forskelligt niveau, samt 2 introduktionslæger. Herudover en teleradiolog på deltid, samt 2 speciallægekonsulenter. En del speciallæger har tjenestetid på begge matrikler eller er på deltid (deraf forskellen på antal og årsværk på Slagelse Sygehus). Din stilling vil komme oveni  de allerede ansatte speciallæger.

Slagelse radiologiske afdeling har en stor akut funktion – omkring 1/3 af afdelingens arbejde er akutarbejde. Der er en stor produktion af især ortopædradiologiske, reumatologiske, abdominalradiologiske, neuroradiologiske og pædiatriske undersøgelser, og en hel del primærudredning, fx kræftpakker. Vi får mange henvisninger fra almen prakis og fra alment praktiserende speciallæger.

Der er etableret et MR center på tværs af vores 2 matrikler med tilknyttede læger med ekspertise inden for neuro, muskuloskeletal og abdominal diagnostik, som der samarbejdes med omkring diagnostikken for den enkelte patient.

Aktuelt har afdelingen en 8-skiftet 2-delt tilstedevagt for speciallæger og 4. årskursister, der dækker både Slagelse og Næstved efter almindelig dagtid. Såfremt fast deltagelse i denne vagt ønskes, vil vagten blive ændret til 9-skiftet, da vi ikke har vakante vagtstillinger aktuelt (ud over korttidsorlov) – men vi deler gerne opgaven ud på flest mulige læger.

I det omfang vi har tilstrækkeligt med yngre læger, så varetages vagten sammen med en yngre læge til kl. 21 om aftenen og på lørdage fra kl. 9-17. Dækning af forvagten fredage+lørdage er højest prioriteret. Ikke alle hverdage kan i øvrigt forventes at være med forvagt.

Kursusdeltagelse, der er relevant i forhold til stillingens indhold vil blive prioriteret, - men i disse tider tilbydes primært deltagelse i virtuelle møder eller fokuserede opholdt på andre danske afdelinger.
 

Vi forventer at du:

  • Har en dansk speciallægeanerkendelse i radiologi.

  • Er en god kollega, der vil bidrage med et højt fagligt niveau.

  • Har sociale kompetencer, der faciliterer et godt arbejdsmiljø psykisk såvel som fysisk og ser værdien i at arbejde tværfagligt.

  • Gerne deltager i kvalitetsudvikling.

  • Gerne bidrager med og deltager i undervisning af uddannelsessøgende læger, speciallægekolleger og andre personalegrupper.

  • Arbejder professionelt med speciallægens syv roller, for derigennem at udvikle dig som speciallæge og bidrage til afdelingens udvikling.

  • Såfremt overlægestilling søges: Har relevant erfaring i forhold til det beskrevne fagområde.

  • Dokumenteret forskningserfaring vil være en fordel, men er ingen betingelse – med mindre funktion som forskningsansvarlig overlæge søges.

Vi har specialister inden for neuroradiologi, muskuloskeletal radiologi, thoraxradiologi, onkoradiologi, abdominalradiologi, pædiatrisk radiologi, generel MR og ultralyd på de 2 matrikler til sammen.

Årligt udføres ca. 100.000 undersøgelser på Slagelse radiologisk afdeling, heraf ca. 18.000 ultralydundersøgelser.

Slagelse har Carestream RIS/PACS. Regionen arbejder på at etablere et fælles RIS/PACS-system inden for de nærmeste år.

Region Sjælland har vedtaget at sammenlægge alle radiologiske afdelinger i 2022, men dette forventes ikke at have betydning for den aktuelle stilling, idet der fortsat ønskes borgernære undersøgelsesmuligheder på alle sygehuse.

Sammenlægningen ændrer således ikke på behovet for fysisk ultralyd udført på Slagelse.


Vi tilbyder:

Fastansættelse i en dynamisk organisation, hvor gode relationer og høj faglighed vægtes højt.

En afdeling med fokus på kvalitet, samarbejde, og god kollegialitet internt, såvel som i forhold til vores samarbejdspartnere i og uden for sygehuset.

Fleksibel arbejdstid vil i en vis udstrækning kunne aftales under hensyn til afdelingens drift.

Da vi er 1 sygehus på 2 matrikler, vil ansættelse ske med primær arbejdsfunktion på den ene matrikel, men med mulighed for, at arbejdsdage på den anden matrikel kan forekomme i mindre omfang (fx ved sygdom, ferie, vakancer, ønske om faglig sparring). Dette forventes ikke at blive aktuelt for denne stilling, men er et generelt ansættelsesvilkår.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger/yngre læger, samt efter kvalifikationer.

Ansøgningen bedes struktureret omkring speciallægens syv roller og med angivelse af, hvilken  stilling, der søges.

 

Yderligere oplysninger om stillingerne og/eller aftale om besøg kan fås ved henvendelse til:

Ledende overlæge Kirstine Lintrup Hermann, +45 56 67 03 95, hherm@regionsjaelland.dk

Om Slagelse Sygehus: Specialeansvarlig overlæge Haji Mohammad Azizi, +45 93 57 69 96, hmaz@regionsjaelland.dk

Om ultralydfunktionen på Slagelse Sygehus: Overlæge Arild Øwre, +45 21 40 30 60.


 

Ansøgningsfrist: mandag d. 26.april 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 10.05 på Slagelse Sygehus mellem kl. 12.30-14.30.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Helle Hermann
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2021
  • Regionens jobnr.
    012221
  • Quick-nr.
    407296
  • Indrykningsdato
    29-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    25-04-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Helle Hermann
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2021
  • Regionens jobnr.
    012221
  • Quick-nr.
    407296
  • Indrykningsdato
    29-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    25-04-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.