Region Sjælland

Region Sjælland

Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg

Lægesekretær – Sundhedsadministrativ koordinator

Vi søger en sekretær, som også skal fungere som sundhedsfaglig koordinator.

I efteråret opstarter en ny uddannelse, men i S1 har det længe været en nødvendighed, at sekretæren er en del af teamet og kan varetage komplekse og kordinerende opgaver på tværs af sektorer og faggrupper.

Patienterne har krav på, at deres forløb i Psykiatrien opleves som sammenhængende og at samarbejdet forløber ukompliceret – sekretæren er nøglen i dette samarbejde, da sekretærfunktionen er afsnittets ansigt udadtil, såvel mundtligt som skriftligt ift. pårørende, samarbejdspartnere og myndigheder, hvilket vi tillægger stor værdi.

Databehandling og registrering er i dag et must for ledelse, udvikling og rettidig intervention, hvorfor interesse for databehandling er en stor fordel. Grundlæggende sundhedsfaglig viden er vigtig i forhold til alle patienter og interesse for jura er hjælpsom, idet mange patienter har en dom eller anden retslig foranstaltning.

Vi ønsker en serviceminded kollega med en imødekommende tilgang, gode kommunikative evner og godt humør.

Har du lyst til personlig og faglig udvikling og lægge grundstenene til en spændende karriere og et væld af muligheder i en spændende psykiatri under hastig udvikling, så er S1 det helt rigtige for dig.

S1 er et innovativt afsnit, som profilerer af at være på forkant og deltage i spændende udviklingsprojekter, som skaber et godt læringsmiljø og afføder spændende muligheder for personlig og faglig udvikling.

Afsnittet er et sengeafsnit med 22 senge, fordelt med 12 senge i afsnit 29, som er et frontstageafsnit og 10 senge i afsnit 32, hvor akutte patienter kan finde ro i en højintensiv skærm i et afstressende miljø, så tvang undgås.

Plejepersonalet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og ergoterapeuter, som arbejder i kontaktpersonsordning og derfor er tilknyttet enten arbejdsgruppen i afsnit 29 eller 32.

Vi er et tværfagligt team, som foruden plejepersonale og sekretær består af læger, peer, socialsygeplejerske, socialrådgiver, psykolog, fysioterapeuter og terrænsikkerhedsvagt

Afsnittet er kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglig kvalificeret opgaveløsning. Vi har et stort ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, hvilket kun opnås gennem inddragelse og sparring mellem faggrupper og øvrige enheder. Du vil indgå i en tæt arbejdsrelation med engagerede og dedikerede kollegaer i en travl og udfordrende hverdag, hvor der er en respektfuld omgangstone og et udviklende og profiterende kollegaskab med stor omsorg for hinanden.

Afsnittets trivsels- og ledelsesevalueringer scorer højt på samarbejde og fleksibilitet.

Du vil få en mentor og blive socialiseret og integreret i afsnittets trivsel, men du vil også få et tæt samarbejde med lægesekretærerne på de øvrige sengeafsnit, som er placeret i 4 andre sengeafsnit samt Psykiatrisk AKUTMODTAGELSE.

Vi lægger vægt på, at du er IT-bruger på ekspert niveau. Det vil være dejligt, hvis du er vant til at arbejde i Sundhedsplatformen og at du måske har kendskab til ydelsesregistrering, men det er ikke et krav og skal ikke afholde dig fra at søge stillingen.

Har du brug for flere oplysninger om afsnittet eller stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til Afdelingssygeplejerske Connie Pedersen på tlf. 58 53 70 53 eller 40 22 24 71.

Her er en personaleflok, der er rigtig gode til at byde nye velkommen – man føler sig hurtigt hjemme.

Opgaverne er mangeartede; udover registrering og opfølgning i Sundhedsplatformen, er der registrering i vagtplan (KMD), registrering af tvang (SEI), bestilling af varer, support til personalet i Sundhedsplatformen, datatræk (til tavlemøder og andet), fokus på RKKP, booking af møder og mange andre opgaver.

Der er god mulighed for arbejdsro på eget kontor.

Godt arbejdsmiljø med masser af god humor.” 

Luise Seiersen, Afgående lægesekretær S1

Du vil blive kontaktet og indkaldt til samtale umiddelbart efter, at vi har modtaget din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Kontaktperson
    Stine Jensen
  • Adresse
    Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    012224
  • Quick-nr.
    407303
  • Indrykningsdato
    29-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Adresse
    Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg
  • Kontaktperson
    Stine Jensen
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    012224
  • Quick-nr.
    407303
  • Indrykningsdato
    29-03-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.