Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Afdelingslæge

Radiologisk afdelingslæge til Holbæk Sygehus

 

Stillingen er til dig, der er teknologisk nysgerrig på at udvikle specialet til gavn for patienterne.

På Holbæk Sygehus har vi etableret et innovationsråd, hvor vi understøtter de gode ideer. Implementering af kunstig intelligens i Radiologi er et strategisk indsatsområde.

Radiologisk Afdeling i Holbæk vil derfor gerne i gang med at udvikle og implementere kunstig intelligens løsninger i Radiologi.

På Radiologisk Afdeling vil vi gerne være i front med ny teknologi. Vi vil gerne have erfaring med ny teknologi og ikke mindst i hvordan teknologien kan understøtte en travl hverdag.

Vi lægger vægt på faglig udvikling. Vi har fokus på den enkelte medarbejder, og er parate til at investere i dig, så du hele tiden udvikler dig i takt med afdelingens opgaver og dine egne ambitioner.

Vi søger efter en afdelingslæge, som vil være med til at videreudvikle radiologien med bl.a. kunstig intelligens løsninger herunder udvælge AI leverandør. Vi forestiller os, at man arbejder ½ tid som innovatør og ½ tid som radiolog.

Du vil have mulighed for at arbejde indenfor de billedmodaliteter, som du er mest interesseret i. Vi arbejder med Akut Radiologi men også mere subspecialiseret indenfor f.eks. børneradiologi, thorax- og abdominal radiologi og muskuloskeletal radiologi. Indenfor UL skanning laver vi et bredt udvalg af undersøgelser herunder CEUS og interventioner.

 

 Om Radiologisk Afdeling

Radiologisk afdeling i Holbæk består af otte undersøgelsesrum. Der findes to nyere ultralydsapparater, heraf er der indkøbt et nyt UL apparat i december 2020, 2 1.5T MR-skannere og to CT-skannere, heraf en helt ny Dual Source CT-skanner og to nye CT skannere på vej. Den konventionelle radiologi er i løbet af de sidste par år totalt digitaliseret, dels via et rent digitalt gennemlysningsleje, dels er der DR-udstyr i alle rum samt til udefoto.

Vi har satellitafdelinger på Kalundborg Sundheds- og Akuthus og i Sundhedscenter Odsherred i Nykøbing Sjælland, begge betjent af radiografer. Beskrivelser af undersøgelserne varetages af lægerne på afdelingen i Holbæk.

Afdelingens læger har et stærkt fagligt fællesskab, og mødes til sparring og læringsseancer flere gange på ugentlig basis. Der er en god tone og en stor hjælpsomhed på tværs af de enkelte medarbejdere og faggrupper i afdelingen. Vi er 8 speciallæger, 3 uddannelseslæger og 1 ledende overlæge.

Radiologien i Region Sjælland står aktuelt foran en fusion, der vil sikre endnu mere faglig styrke og udviklingsmuligheder, idet det radiologiske speciale samles organisatorisk på tværs af regionen fra og med 1. januar 2022.

Om dig

Det overordnede krav til dig er, at du er speciallæge i radiologi, og synes at neuro- og børneradiologi er spændende og at du har en ambition om at gøre en forskel. Hvis du gerne vil medtage en god kollega er der mulighed for at ansætte 2 radiologer i stillingen.

Hvis du også har et ønske om at udvikle noget, der ændrer patientbehandlingen fundamentalt, vil det være fantastisk – vi har i hvert fald pladsen og ambitionen.

Vi tilbyder

Vidt forskellige patienter – men altid i centrum: Hos os garanterer vi, at du kommer i berøring med alle former for patienter og specialer. Det ene øjeblik beskriver du traume og akutte patienter, det andet er der kollegial sparring med dygtige kolleger i afdelingen eller på en anden af sygehusets afdelinger, og det tredje øjeblik er du fordybet i et innovations/ forskningsprojekt med betydning for fremtidens sundhedsvæsen. Vi har samtidig et bredt patientgrundlag, der dels har brug for vores ekspertise, men som også stiller store krav til vores forståelse af det samlede patientforløbet.

Fleksibel arbejdstid: Uanset om du bor i nærheden eller længere væk fra sygehuset, kan du med stor fleksibilitet pakke din arbejdsuge. Vi har plads til dem, der gerne vil arbejde alle ugens dage, dem der hellere vil arbejde mange timer i færre dage og også plads til dem, der gerne vil gå i vagt. Og alt der imellem. Som noget nyt har vi implementeret TMC vagtdækning fra kl.22  fra d. 1. februar 2021, og derfor vil der være mulighed for færre døgnvagter samtidig med, at belastningen i døgnvagterne mindskes.  

Flad struktur med stor frihed: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Har du en god idé, vil du opleve, at der er frie rammer til at forfølge den og omsætte den til praksis. Vi er heller ikke bange for at omgøre dårlige beslutninger. Der er ikke langt fra tanke til handling hos os – og vi begrænser bureaukratiet til et absolut minimum.

Naturskønne omgivelser og en dejlig provinsby: Der er 40 minutters transport til København. Boligerne er billige og vandet er lige rundt om hjørnet, der er fine vuggestuer og børnehaver, gode private og offentlige skoler og en fin gammel handelsby, hvor du finder det meste.

Lønpakke: Vi tilbyder løn efter anciennitet, vagter etc. og mulighed for udbetalt overarbejde, hvis du arbejder mere end 37 timer.

Kontakt ledende overlæge Anette Savnik asav@regionsjaelland.dk, telefon +31 92 43 78 eller overlæge Aamir Reza Siddiqi ars@regionsjaelland.dk for at høre nærmere om stillingen. Vi ansætter løbende – men ansøgningen skal være os i hænde senest den 18 april 2021.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på flere områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – og vejen fra idé til handling er kort – så meget kan lade sig gøre. Læs mere om job og karrierer på Holbæk Sygehus her.

Holbæk Sygehus indgår i Københavns Universitetshospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og Sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Kontaktperson
    Anette Savnik
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2021
  • Regionens jobnr.
    012246
  • Quick-nr.
    407388
  • Indrykningsdato
    14-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    04-06-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Kontaktperson
    Anette Savnik
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2021
  • Regionens jobnr.
    012246
  • Quick-nr.
    407388
  • Indrykningsdato
    14-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    04-06-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.