Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600 Køge

Anæstesisygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Vi er landets nyeste universitetshospital og udvider igen vores afsnit. Vores ambition er at være blandt de bedste, så:

·Vi søger anæstesisygeplejersker på 37 timer om ugen eller efter aftale.

Vores arbejdsplads er en afdeling i udvikling, hvor en engageret og opmærksom personalegruppe er med til at øge arbejdsglæden og de faglige kompetencer. Vi favner bredt, både i personalegruppen, men også anæstesiologisk hvor vi, når det nye universitetshospital står færdigt, når op på 11 skærende specialer, herunder både børn og cancerkirurgi. Afdelingen spænder fra ASA 1-4 patienter i både dagkirurgi, øre-næse-hals og på centraloperationsgangen, hvilket giver mulighed for stor variation i din dagligdag.

Se mere til os på; https://www.youtube.com/watch?v=OkCJUwuhWHw&feature=youtu.be

Vi har stort fokus på uddannelsesaktivitet med både kursister, aspiranter, studerende samt læger i intro og hoveduddannelse, som vi alle bidrager med at uddanne. Har du lyst til at indgå i vejlederteamet i tæt samarbejde med vores uddannelsesansvarlige, er der også mulighed for dette.

Vi vægter åben dialog og faglig sparring med hinanden højt og hele personalegruppen er en stor medvirkende faktor til vores undervisning, og løsninger af faglige problemstillinger vi oplever i hverdagen. Vores faglige udvikling drives i høj grad også af vores forskningsaktivitet, som du som anæstesisygeplejerske, i tæt samarbejde med vores kliniske sygeplejespecialist, kan forvente fra tid til anden at blive en del af i forbindelse med forskningsprojekter.

Hos os vægter vi det akutte højt, hvorfor vi prioriterer ATCN, såfremt du ikke allerede har dette. Vi har en af de største traumemodtagelser i Region Sjælland, og har et team med fokus på optimering af vores funktion i henhold til traumer.

Du har i vores afdeling mulighed for at indgå i de enkelte specialers teams i samarbejde med operationssygeplejersker, kirurger og afdelinger, for på den måde at optimere patientens behandling og pleje inden for dit interessefelt.

I dig søger vi en anæstesisygeplejerske, der har lyst til at indgå i vores fantastiske fællesskab og faglige udvikling. Du har muligvis erfaring inden for en del af vores specialer, hvis ikke kan vi lære dig det.

Afdelingens profil

Vi er ca. 40 anæstesisygeplejersker, 8-9 kursister og 2 social- og sundhedsassistenter, men har stadig vokseværk.

Vi arbejder i mange forskellige specialer med vagtbemanding døgnet rundt, hvor vi yder anæstesi på 17 operationslejer inden for specialerne ortopædkirurgi, fodkirurgi, rygkirurgi, organkirurgi, bariatri, cancer- og robotkirurgi. Vi har også regionsfunktion inden for øre-næse-hals-kirurgi og tand-mund-kæbekirurgi, hvor mange af vore børneanæstesier foregår.

Anæstesiafsnittet er en del af Anæstesiologisk Afdeling, som er fælles for Køge og Roskilde. Du ansættes i anæstesiafsnittet i Køge. I Køge består Anæstesiologisk Afdeling også af Operationsafsnit, Dagkirurgisk Afsnit, Sterilcentral, Intensiv, Opvågningsafsnit, Tværfagligt Smertecenter samt Forskningsenheden.

Alle regionens kirurgiske specialer samles og rykker til Sjællands Universitetshospital, Køge i løbet af de næste par år. Det betyder, at vi allerede er påbegyndt flere hjemtag og en stor udvidelse af det anæstesiologiske område og vagtlag vil foregå løbende - derfor står vi nu og mangler dig som kollega.

Er du fristet - så send gerne din ansøgning allerede i dag for vi afholder løbende samtaler.

Samtaler afholdes fredag d. 25.06.2021 for start 1. august 2021 eller efter aftale.

Vi anvender kompetencebaseret lønmodel.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Kom gerne forbi til et besøg og en kop kaffe - Kontakt afdelingssygeplejerske Lene Haahr på mail: lhh@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Kontaktperson
    Lene Haahr
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600 Køge
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid under 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-08-2021
  • Regionens jobnr.
    012407
  • Quick-nr.
    408207
  • Indrykningsdato
    15-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    23-06-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600 Køge
  • Kontaktperson
    Lene Haahr
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid under 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-08-2021
  • Regionens jobnr.
    012407
  • Quick-nr.
    408207
  • Indrykningsdato
    15-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    23-06-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.