Region Nordjylland

Anæstesi og Intensiv: Sekretariat

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Er du vores nye intensivist?

En stilling som overlæge, subsidiær afdelingslæge ved Intensivområdet, Aalborg Universitetshospital, med primær funktion ved Intensivt Afsnit R er ledig til besættelse pr. 1. juli 2021 eller efter aftale.

Vi søger primært en erfaren specialist, som har bred uddannelse og kompetence indenfor fagområdet intensiv medicinsk terapi, og kan bidrage aktivt til at udvikle faglighed og tværprofessionelt samarbejde samt understøtte uddannelse og forskning i afsnittet.
Er du yngre, engageret og motiveret anæstesiolog med interesse og ambitioner i retning af fagområdet intensiv medicinsk terapi, skal din ansøgning dog også være velkommen.
 
Anæstesi- og Intensivområdet
Intensivområdet varetager, i tæt samarbejde med Anæstesiområdet, alle funktioner indenfor det anæstesiologiske speciale på matriklerne i Aalborg, Hobro og Farsø.
Anæstesi- og Intensivområdet beskæftiger samlet ca. 70 speciallæger, hvortil kommer 24 læger under hoveduddannelse i specialet.
Den lægelige ledelse varetages af 3 ledende overlæger i samarbejde med specialeansvarlige overlæger indenfor en række fag- og funktionsområder, herunder fagområdet intensiv medicinsk terapi.
Anæstesi- og Intensivområdet har fokus på forskning, uddannelse og faglig udvikling, og indgår i omfattende nationalt og internationalt samarbejde. Der er er tilknyttet et klinisk professorat ved lærestolen i anæstesiologi. Professoren er leder af Forskningsenheden for Anæstesi- og Intensivområdet, hvor et Lungeforskningscenter er etableret.
Anæstesi- og Intensivområdet har undervisnings- og uddannelsesforpligtelse, som udover læger under hoveduddannelse, omfatter lægestuderende og andre faggrupper. Indsatsen i relation til hoveduddannelsen koordineres af 2 uddannelsesansvarlige overlæger.
Anæstesi- og Intensivområdet samarbejder med Den Præhospitale Virksomhed omkring driften af akutlægebilerne i Region Nordjylland.
 
Intensivt afsnit R
Intensivt afsnit R udgør et af i alt 4 intensive afsnit under Intensivområdet. Herudover er et intermediært afsnit under etablering.
Intensivt afsnit R disponerer i daglig drift over 6-7 sengepladser og modtager fortrinsvis patienter fra det mave-tarmkirurgiske speciale og det medicinske område. En stor del af patienterne har sepsis.
I forbindelse med COVID-19-pandemien er antallet af sengepladser i afsnittet midlertidigt øget til 9-10 og kan ved behov udvides yderligere.
Der er indenfor de seneste år gennemført en omfattende fornyelse af apparaturparken.
Respektfuldt samarbejde på langs og tværs af faggrupper og specialer danner grundlag for alle aktiviteter i og omkring afsnittet.
I forhold til de øvrige intensive afsnit omfatter samarbejdet bl.a. fælles kliniske retningslinier, visitation og daglig drift.
De intensive afsnit ligger i dag spredt i den eksisterende bygningsmasse, men vil i forbindelse med snarlig udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital blive samlet. Der er således grundlag for at konsolidere og videreudvikle det allerede tætte samarbejde afsnittene imellem. Vi ser i fællesskab frem til en ny intensivflade med større sammenhængskraft og perspektiver for optimering af en række funktioner og arbejdsgange.
Intensivt afsnit R indgår i et fagligt fællesskab med mave-tarmkirurgisk samt øre-næse-hals- og kæbekirurgisk anæstesiafsnit AH, og har vagtforpligtelse samt i et vist omfang dagtidsfunktioner fælles med disse. Vagtstrukturen forventes dog ændret i forbindelse med udflytningen til ny matrikel.
 
Kvalifikationskrav
- beskrevet ud fra de 7 lægeroller

Medicinsk ekspert
Du skal på ansættelsestidspunktet have dansk speciallægeanerkendelse i anæstesiologi.
Supplerende uddannelse og erfaring indenfor fagområdet intensiv medicinsk terapi er kvalificerende, og et krav, hvis du ansøger stillingen som overlæge.
Ansættelse som overlæge kræver endvidere mindst 5 års anciennitet som speciallæge. 

Kommunikator:
Du skal være i stand til at kommunikere klart og tydeligt, både på skrift og i tale.
Det er endvidere en forudsætning, at du formår at indgå i empatisk og ligeværdig dialog med patienter, pårørende og samarbejdspartnere.

Samarbejder:
Det forventes, at du har evne og vilje til at indgå i respektfuldt samarbejde på langs og tværs af faggrupper og specialer.

Leder og administrator:
Du skal være klar til at stå i spidsen for den tværfaglige indsats i et givet patientforløb.
Det forventes, at du har interesse for at varetage et eller flere faglige eller organisatoriske ansvarsområder.
Du skal kunne medvirke til at sikre effektiv udnyttelse af de til enhver tid forhåndenværende ressourcer.

Sundhedsfremmer:
Du skal i tale og handling være din rolle som eksponent for en sundhedsfremmende kultur bevidst.

Akademiker:
Du forventes at ville bidrage aktivt til områdets uddannelses- og udviklingsfunktioner og til det videnskabelige arbejde.
Dokumenteret forskningsaktivitet er kvalificerende. Det samme gælder relevant undervisningserfaring.
Hvis du ikke i forvejen er uddannet som vejleder for uddannelsessøgende, må du være indstillet på, at du efter ansættelsen skal gennemgå vejlederkursus for speciallæger.

Professionel:
Du forventes at efterleve et værdisæt, hvor indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme er nøglebegreber. Dette indebærer, at du af natur må være åbensindet, fleksibel og loyal samt at du kan arbejde selvstændigt på højt fagligt niveau, under behørige hensyn til juridiske og etiske aspekter.
 
 
Arbejdstilrettelæggelse:
Dagtjeneste: Indebærer primært arbejdsopgaver i intensivt afsnit R. Lejlighedsvis deltagelse i funktioner ved mave-tarmkirurgisk samt øre-næse-hals- og kæbekirurgisk anæstesiafsnit og ved anæstesiafsnittet på matrikel Hobro, kan dog forekomme.

Aften-nattevagt: Afvikles på tjenestestedet og indebærer funktion som bagvagt for 2 hoveduddannelseslæger, med arbejdsopgaver i henholdsvis intensivt afsnit R og henholdsvis mave-tarmkirurgisk samt øre-næse-hals- og kæbekirurgisk anæstesiafsnit. I weekender indgår denne funktion også under dagtjeneste.
Under både dagtjeneste og aften-nattevagt varetager du, sideløbende med det kliniske arbejde, funktion som koordinerende visitator for de intensive afsnit ved hospitalerne i hele Region Nordjylland.
Aften-nattevagt forekommer i gennemsnit hvert 12. døgn

Weekendarbejde i form af enten dagtjeneste eller aften-nattevagt, forekommer gennemsnitligt hver 4. weekend.

Uddannelse og forskning er integreret i det kliniske arbejde.
Har du særlig interesse i uddannelse, vil der være mulighed for at varetage funktion som afsnittets hovedvejleder for læger i hoveduddannelsen.

Der tilstræbes i øvrigt størst mulig medindflydelse på arbejdstilrettelæggelse og arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår: 
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster.
Anæstesi- og Intensivområdet understøtter aktivt efteruddannelsesaktiviteter, herunder de formaliserede uddannelsesforløb, som udbydes af Scandinavian Society of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine (SSAI).
Der er i Region Nordjylland indgået aftale om, at speciallæger årligt kan disponere over et rådighedsbeløb til efteruddannelsesformål. Dette udgør p.t. for overlæger kr. 24.992, og for afdelingslæger kr. 26.726.
  
Kontakt
Stillings- og funktionsbeskrivelser kan rekvireres ved henvendelse til ledende lægesekretær Pernille Hvam Sørensen, tlf. 97 66 19 22 eller e-mail p.hvam@rn.dk.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge for Intensivområdet, Morten Freundlich, tlf. 97 66 18 88 eller e-mail mofr@rn.dk.
 
Ansøgningsfrist
21. maj 2021.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Pernille Hvam Sørensen
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2021
  • Regionens jobnr.
    9950
  • Quick-nr.
    408541
  • Indrykningsdato
    21-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    21-05-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Pernille Hvam Sørensen
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2021
  • Regionens jobnr.
    9950
  • Quick-nr.
    408541
  • Indrykningsdato
    21-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    21-05-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.