Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Afdelingsjordemoder til Kvindesygdomme og fødsler, Kolding Sygehus

Brænder du for det forebyggende jordemoderarbejde og en stærk svangreomsorg? Har du lyst til at sætte dig i spidsen for en gruppe dygtige og engagerede jordemødre, som er optaget af at give de kommende familier i Trekantsområdet den bedst mulige start på livet?

Vi kan tilbyde en spændende stilling som Afdelingsjordemoder for det ambulante jordemoderområde. Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. juni 2021. 

Om jobbet

Din hovedopgave bliver at sikre en veltilrettelagt svangreomsorg og samtidig udvikle området i tæt samarbejde med jordemødre og de kommende familier.

Du skal være med til at styrke forberedelsen til fødsel og forældreliv og du skal være med til at sikre et sammenhængende svangretilbud med fokus på kendthed, kontinuitet, tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde – med udgangspunkt i de gravide familiers ønsker og behov.

Som personaleleder skal du være med til at lede, motivere og udvikle den enkelte jordemoder og sikre en stabil og effektiv drift indenfor rammerne. Du skal være med til at fastholde det gode arbejdsmiljø og realisere Sygehus Lillebælts vision om at levere excellente resultater i et tæt samarbejde - og være en rejse værd for både patienter og ansatte.

Du kommer til at indgå i et tæt lederteam med afdelingsjordemoder for føde- og akutområdet og sammen vil I have et fælles ansvar for den daglige drifts- og personaleledelse af afdelingens jordemoderfaglige områder. Der er netop ansat en stedfortræder for afdelingsjordemoder og udviklingsjordemoder til graviditetsområdet, og der er ansat en fuldtids skemalægger til at understøtte driftsopgaven. Du vil desuden indgå i lederforum med en gruppe dygtige funktionsledere fra de øvrige afsnit sammen med afdelingsledelsen.

Du vil møde fagligt engagement, ansvarlighed, humor og et godt kollegialt sammenhold, som strækker sig på tværs af alle personalegrupper i afdelingen.

Om dig
Du er jordemoder med dansk autorisation, har solid klinisk erfaring og grundig indsigt i den danske svangreomsorg. Du har erfaring med graviditetsområdet og tværsektorielt samarbejde. Du er fagligt visionær og har erfaring med faglig ledelse, innovation og udvikling. Du har talent for og gerne erfaring med personaleadministration og ledelse, du har indsigt i organisatoriske forhold og du har, eller ønsker at få, relevant ledelsesmæssig  efteruddannelse.

Som leder er du empatisk, nærværende og involverende, du er god til at motivere og facilitere forbedringer og lave forandringer med respekt for mennesker. Du arbejder målrettet, resultatorienteret og struktureret, og du kan bevare overblikket, selvom der er mange bolde i luften. Du er loyal og ærlig - og du kender værdien af anerkendende leder- og følgeskab. Du er godt til at kommunikere i skrift og tale.

Som person er du positiv, reflekteret og engageret. Du kan trives med at have et afvekslende, travlt, udfordrende, ansvarsfyldt og meningsfyldt arbejde sammen med en gruppe fantastiske jordemødre, som brænder for at gøre en forskel i menneskers liv.

Løn- og ansættelsesforhold: Aflønning sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 21. maj 2021. Der holdes samtaler den 27. maj 2021.

Har du spørgsmål: Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos Chefjordemoder Anne Uller, anne.uller2@rsyd.dk, Tlf:  7636 2435/4042 3062

Om Afdelingen
Du kommer til at indgå i en afdeling med ca. 100 kompetente og engagerede jordemødre. Der er tradition for at vi løfter i flok. Der er humor og arbejdsglæde i en travl hverdag. Der er et tæt samarbejde med afdelingens læger samt sygeplejersker og jordemødre på svangre, barsels-og gynækologisk sengeafsnit.

Kvindesygdomme og fødsler på Kolding Sygehus er en af landets større specialafdelinger inden for kvindesygdomme, graviditet, fødsel og barselspleje. Afdelingen har ca. 250 ansatte, der er årligt 34-3600 fødsler med tilhørende forebyggende og opfølgende aktiviteter. Fødselstallet i Trekantsområdet er i øjeblikket stigende, og vi arbejder med at tilpasse organisation og rammer til det nye niveau.

Afdelingens vision er at levere kvalitet i topklasse og være en rejse værd, både for patienter og personale. Derudover uddanner vi fremtidens sundhedspersonale og udøver forskning og udvikling inden for det obstetriske og gynækologiske område.

Sygehus Lillebælt er en organisation, der arbejder med udgangspunkt i værdierne respekt, ordentlighed, samarbejde og excellence. Fælles for alle er, at vi altid sætter mennesket først, og arbejder ud fra hvad der vil være det bedste for den enkelte. Det betyder, at vi inddrager patienterne og de pårørende, og at vi træffer beslutningerne om behandling og pleje sammen.

Du kan læse om afdelingen på www.sygehuslillebaelt.dk/wm223118 og om Sygehus Lillebælt på: http://www.sygehuslillebaelt.dk/wm222773
 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
  • Kontaktperson
    Annette Lyngs Jensen
  • Adresse
    Sygehusvej 24, 6000 Kolding
  • Stillingstyper
    Ledende jordemoder
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2021
  • Regionens jobnr.
    215527
  • Quick-nr.
    409561
  • Indrykningsdato
    07-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    21-05-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus
  • Adresse
    Sygehusvej 24, 6000 Kolding
  • Kontaktperson
    Annette Lyngs Jensen
  • Stillingstyper
    Ledende jordemoder
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2021
  • Regionens jobnr.
    215527
  • Quick-nr.
    409561
  • Indrykningsdato
    07-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    21-05-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.