Jobbet "Afsnitsledende sygeplejerske til Anæstesien i Thisted" er udløbet

Region Nordjylland

Anæstesi- og Intensivafdeling, Thisted

Højtoftevej 2, 7700 Thisted

Dit næste skridt
Vil du være vores nye afsnitsledende sygeplejerske i Anæstesien i Thisted?

Vi søger en ny afsnitsledende sygeplejerske, der kan motivere, sætte klare mål og rammer, og som har visioner for sygeplejen.

Hospitalet i Thisted er en del af Aalborg Universitetshospital, og er dermed en del af hele bevægelsen om at skabe Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU). Ikke blot med nybyggeriet i det østlige Aalborg, men lige så meget i form af endnu bedre måder at håndtere patientforløbene på med eksempelvis perioperative forløb, intermediære flader, fælles booking, video- og teleløsninger mm. Thisted har samtidig sin egen profil som blandt andet akuthospital og nærhospital for området. Anæstesien i Thisted har en central opgave i at få fællesskaberne og forløbene til at fungere til gavn for patienterne.

Opgaven kalder derfor på en leder, der både kan hæve blikket mod de nye horisonter, og samtidig stå for ordentlighed og sikker drift i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere.

Afdelingen og opgaven
Anæstesien i Thisted varetager anæstesi til gynækologiske, obstetriske, ortopædkirurgiske, parenchym kirurgiske, urologiske og øre-næse-halskirurgiske patienter. Der er dagligt aktivitet på 4 operationsstuer med sammedagskirurgiske forløb og forløb med indlagte patienter. Der ydes anæstesi til både børn og voksne i ASA gruppe 1-4. I vagterne er det hovedsageligt patienter til akutte ortopædkirurgiske indgreb samt akut sectio. Anæstesisygeplejerskerne varetager anlæggelse af Picc- og MID-line katetre.
 
Anæstesiafsnittet bidrager til den regionale uddannelse af anæstesisygeplejersker og varetager ligeledes uddannelse af sygeplejestuderende. Afsnittet er lige nu i gang med et forskningsprojekt omkring tubestørrelser.

Som leder har du et bredt, spændende arbejdsfelt og tilsvarende mange relationer. De 23 medarbejdere lægger vægt på synlig ledelse, regionens ITOP-værdier og en leder, der kan repræsentere dem godt både på og udenfor matriklen. Det nærmeste ledelsesteam – afdelingsledelsen som ud over afsnitslederen for Anæstesi består af den ledende overlæge og afsnitslederen for intensiv- og medicinafsnittet - lægger vægt på såvel godt ledelsessamarbejde om de fælles opgaver som ledersparring på ugens udfordringer. Der vil desuden være et naturligt tæt konneks til ledelserne af specialerne på OP-området. Du vil have reference til Klinikledelsen (Klinik Anæstesi, Børn, Kredsløb og Kvinder), der har særligt fokus på, at du som leder lykkes i dine forskellige relationer og står for høj faglig kvalitet i området.
 
Vi tilbyder
 • En engageret personalegruppe
 • Et etableret ledelsesteam
 • Korte veje til forandringer, da der er et tæt samarbejde med de øvrige ledere på matriklen
 • Mange forskellige samarbejdspartnere, både internt og på tværs af specialer og sektorer                 
 • Muligheden for en formaliseret lederuddannelse såfremt du stadig er på vej i din karriere
Vi forventer
 • Du kan dokumentere gode lederevner og resultater
 • Du lever op til vores personalepolitiske værdier (Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme)
 • Du har gennemslagskraft og evner såvel samarbejde som konflikthåndtering
 • Du er synlig og nærværende i kontakten med personalet
 • Du vil være personalets leder, holde fokus på personalet i en forandringsproces, være inspirerende og udvikle i forhold til forandringerne der kommer
 • Du lægger planer og fører dem ud livet sammen med andre
 • Du tør og kan udfordre vante tankegange og arbejdsgange, eksempelvis i forhold til drift og arbejdsplanlægning
 • Du har visioner for udvikling med fokus på faglighed, tværfaglighed, kompetenceudvikling og forskning
 • Optimalt har du en baggrund i anæstesien, men det er ikke et krav
Samtaler forventes afholdt mandag den 7. juni 2021.

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Viceklinikchef Jytte Heidmann på tlf. 9766 2908 / mail jyhe@rn.dk.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.