Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Afdelingsbioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling, Nordsjællands Hospital – Frederikssund

Brænder du for det gode patientforløb, og er du samtidig dygtig til personaleledelse? Vil du være med på vores hold, når vi videreudvikler Klinisk Biokemisk Afdeling frem mod et helt nyt laboratorium på Nyt Hospital Nordsjælland? Så kom og vær en del af vores lederteam – vi har en ledig stilling som afdelingsbioanalytiker i Frederikssund til besættelse pr. 1. oktober eller snarest derefter.

Om den ledige stilling

Klinisk Biokemisk Afdeling er organiseret i seks afsnit – ét i Frederikssund og fem i Hillerød. Hvert afsnit har tilknyttet en afdelingsbioanalytiker. Du skal stå i spidsen for dine medarbejdere i Frederikssund, og det bliver din opgave at bidrage til at fastholde en spændende og attraktiv arbejdsplads og sikre den strategiske fremdrift i afsnittet.

I et tæt samarbejde med de fem andre afdelingsbioanalytikere i Klinisk Biokemisk Afdeling kommer du til at stå for optimering af arbejdsgange, vagtplanlægning, arbejdstilrettelæggelse, kompetenceudvikling, ferieplanlægning osv.  
Du kommer især til at beskæftige dig med personaleledelse, men fordi du også kommer til at indgå i forskellige faglige teams, vil du ikke slippe dit fag helt – og det er noget af det, som er særligt for afdelingsbioanalytikerne på Nordsjællands Hospital. Dine opgaver varetages i et tæt samarbejde med bl.a. overlæger, biokemikere, faglige koordinatorer og bioanalytikerundervisere.

Afsnit Frederikssund

Afsnittet i Frederikssund har vagtbemanding, og personalet varetager alle opgaver i forbindelse med blodprøvetagning, analyse og donortapning. Prøvetagning foregår både på hospitalets afdelinger i Frederikssund, i KBA’s ambulatorie og med mobillab. Laboratoriet i Frederikssund har kemi, immunkemi, hæmatologi, koagulation og POCT. Udstyret er stand-alone.

Som afdelingsbioanalytiker i Frederikssund har du ansvar for drift og udvikling af afsnittet, og du skal i samarbejde med dine to faglige koordinatorer fordele resurser, planlægge kompetenceudvikling, sørge for indkøb og andre opgaver knyttet til den daglige drift, herunder kontakten til de kliniske afdelinger. 

I Klinisk Biokemisk Afdeling er vi allerede i gang med at forberede den organisatoriske struktur til Nyt Hospital Nordsjælland. Afdelingsbioanalytikeren på Frederikssund Hospital indgår i dette arbejde. 

Hvem er du?

Du skal være uddannet bioanalytiker med autorisation og gerne have en diplom-, master- eller kandidatuddannelse. Lederuddannelse er ikke en forudsætning, men du forventes som minimum at gennemføre regionens lederuddannelse.

Det er vigtigt, at du formår at arbejde struktureret og kan holde hovedet koldt, også når du sidder med komplekse opgaver.

Du skal kunne kommunikere og samarbejde med mange forskellige faggrupper og på mange forskellige plan både internt og eksternt. Derfor skal du være god til at sætte dig ind i og forstå andre faggruppers behov; du skal være åben og imødekommende, fuld af gå-på-mod og godt humør. Det er også vigtigt, at du har gennemslagskraft, tager ansvar og kan udvise autoritet.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med dbio.  

Om Klinisk Biokemisk Afdeling

Klinisk Biokemisk Afdeling er en af Region Hovedstadens største klinisk biokemiske afdelinger og varetager biokemiske analyser for Region Hovedstaden i Planlægningsområde Nord. Afdelingen udfører blodprøvetagning og EKG-optagelser i Akutafdelingen, i ambulatorierne og på sengeafdelingerne på Nordsjællands Hospital (i Hillerød og Frederikssund) samt i Sundhedshuset i Helsingør. Derudover kører vores bioanalytikere ud til patienter i eget hjem og på plejehjem. Desuden betjener Klinisk Biokemisk Afdeling praksissektoren i hele Nordsjælland, og vi huser CEK, som er Region Hovedstadens centrale enhed for kvalitetssikring af praksissektoren på laboratorieområdet. Samlet har vi ca. 1.000.000 patientkontakter og udfører ca. 12 mio. analyser om året. Vi er ca. 290 medarbejdere – heraf 25 i Frederikssund.

Du kan læse mere om afdelingen på www.nordsjaellandshospital.dk/klinisk-biokemi.

Nordsjællands Hospital har en høj patienttilfredshed. Det er vi stolte af, og vi sætter en ære i at opretholde den tillid og tilfredshed, som patienterne har til os. Vores overordnede mål er, at vi vil være patienternes hospital – først og fremmest. 

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Bettina Friis Olsen, bettina.friis.olsen.01@regionh.dk / 23 74 69 39 eller ledende overlæge Thomas Schiøler, thomas.schioeler@regionh.dk / 21 30 25 46. 
Ansøgningsfrist onsdag d. 9. august 2021

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 33 og 34, 2021.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden. 
 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Kontaktperson
    Bettina Friis Olsen
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Stillingstyper
    Bioanalytiker med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2021
  • Regionens jobnr.
    232943
  • Quick-nr.
    411984
  • Indrykningsdato
    17-06-2021
  • Ansøgningsfrist
    09-08-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nordsjællands Hospital
  • Adresse
    Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Bettina Friis Olsen
  • Stillingstyper
    Bioanalytiker med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2021
  • Regionens jobnr.
    232943
  • Quick-nr.
    411984
  • Indrykningsdato
    17-06-2021
  • Ansøgningsfrist
    09-08-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.