Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 16, 2750 Ballerup

To ergoterapeuter søges til dagvagter i velfungerende F-ACT team, Psykiatrisk Ambulatorium Ballerup

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde ud fra F-ACT modellen. Der er fokus på anvendelse af kognitive strategier mhp. at hjælpe patienter til øget funktionsniveau, personlig mestring og vækst.

Kort om jobbet og arbejdet med F-ACT modellen
F-ACT modellen sætter rammen for vores daglige arbejde. At vi arbejder med udgangspunkt i denne model betyder, at vores behandlingstilbud er fleksibelt og giver mulighed for at tilbyde udekørende behandling i patienternes hjem eller nærområde.

I Psykiatrisk Ambulatorium, Ballerup har vi arbejdet med implementering af F-ACT modellen de seneste tre år. Vi ønsker at sætte mere fokus på tværfaglighed og derfor søger vi nu to ergoterapeuter til at indgå som kontaktperson i hver deres F-ACT team. De skal sammen være med til udvikle kontaktpersonsfunktionen i det tværfaglige perspektiv.

Vores patientgruppe er personer med diagnoser indenfor skizofrenispektret, bipolar affektivsindslidelse og patienter med andre psykiatriske diagnoser og et lavt funktionsniveau.

Arbejdsopgaver som kontaktperson i et F-ACT team.
Patientforløbnes kvalitet afhænger af et tæt samarbejde mellem alle instanser omkring patienten. Dette inkluderer både det tværsektorielle, tværfaglige og inddragelse af pårørende. Arbejdet består i at afholde ambulante samtaler, foretage hjemmebesøg og besøg under indlæggelse. Du skal desuden forestå forskellige psykoedukative opgaver i forhold til patienter og pårørende. Dette vil du i introduktionsperioden blive oplært til at kunne varetage.

Du skal dagligt dokumentere i journalen og indgå i et samarbejde omkring udarbejdelse af behandlingsplaner. Du kommer til at deltage i tværfaglige drøftelser og behandlingskonferencer, hvor dine monofaglige kompetencer vil komme i brug.

I opstartsperioden efter ansættelsen vil der blive afsat god tid til introduktion i forhold til at blive fortrolig med FACT-modellen og det daglige arbejde og rutiner. Under din introduktionsperiode vil du være tilknyttet en erfaren medarbejder, som vil fungere som mentor. Desuden forestiller vi os at begge ergoterapeuter vil indgå i et monofagligt fællesskab.

Lidt om ambulatoriet og vores organisering
Vi er et velfungerende ambulatorie bestående af en tværfaglig sammensat personalegruppe. Vores ambulatorie er kendetegnet ved engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag gør en særlig indsats for vores patienter og som alle bidrager til den fælles trivsel og arbejdsmiljøet.

Vores ambulatorie består af 5 teams: To almene F-ACT teams og tre teams med særlige funktioner (Et team, som varetager behandling for patienter med dom til behandling, Et team (KAG-bipolar) og et team, som kører korte strukturerede forløb).

Dine kvalifikationer
Vi søger to ergoterapeuter, der har gode samarbejdsevner, erfaring med det psykiatriske felt og som besidder en høj faglighed. Da vi arbejder med afsæt i den kognitive terapi og dens redskaber vil det være en fordel, hvis du har erfaring med dette. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde recovery orienteret og med sanseprofiler. 

Det er centralt, at du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor der til tider skal træffes hurtige beslutninger. Du skal trives med at en stor del af arbejdet i et F-ACT team foregår selvstændigt ude hos patienterne, hvorfor du skal besidde evnen til at varetage kompliceret og nuanceret behandling.

Du skal være god til at planlægge din tid og holde overblik. Bag dig har du et dygtigt og tværfagligt team af kollegaer, som står klar med både uformel og organiseret tværfaglig sparring.

Arbejdet i et FACT-team omhandler primært behandling af patienter i eget hjem, hvorfor stillingen har en væsentlig udekørende funktion, så kørekort vil derfor være nødvendigt.

Hvis du synes det lyder spændende og kan du genkende digselv i det skrevne -  ser vi frem til at høre fra dig!

Ansættelsesvilkår
Begge stillinger er på 37 timer med ansættelsesstart hurtigst muligt efter aftale.

Vi har faste arbejdstider og møder mandag til torsdag kl. 08.00-15.30 og fredag kl. 08.00-15.00.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansættelsesprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sygeplejerske Laila Brønden på 21643747 og afdelingssygeplejerske Boline Baadsgaard på telefon 30668341 eller mail boline.baadsgaard.01@regionh.dk

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021.
Ansøgning, CV og relevante eksamensdokumenter bedes sendt via link.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 12. og 13. august.

 

Om Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

 

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Kontaktperson
    Boline Baadsgaard
  • Adresse
    Maglevænget 16, 2750 Ballerup
  • Stillingstyper
    Ergoterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    233495
  • Quick-nr.
    413377
  • Indrykningsdato
    12-07-2021
  • Ansøgningsfrist
    08-08-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Adresse
    Maglevænget 16, 2750 Ballerup
  • Kontaktperson
    Boline Baadsgaard
  • Stillingstyper
    Ergoterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    233495
  • Quick-nr.
    413377
  • Indrykningsdato
    12-07-2021
  • Ansøgningsfrist
    08-08-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.