Jobbet "Assistance til COVID-19 vaccination" er udløbet

Region Midtjylland

Koncern HR, Løn, Personale og Systemoptimering

Skottenborg 26, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Vil du hjælpe os med at bekæmpe COVID-19?
Region Midtjylland søger folk til den vigtige opgave med at vaccinere mod COVID-19.

Om dig
Du kan både have en sundhedsfaglig og ikke sundhedsfaglig baggrund. Vi lægger vægt på, at du har den ro og det faglige overblik, som sikrer et trygt miljø omkring borgeren under vaccinationen.

Jobbet
Opgaven er at vaccinere borgere mod COVID-19, så vi kan bidrage til at forebygge smitte og sygdom. I forbindelse med vaccinationen er god kontakt til borgeren og sikker dokumentation naturligvis en vigtig opgave.

Du får en introduktion og oplæring i håndtering af COVID-19 vaccinen og arbejder på vaccinationsstedet sammen med specialuddannet personale. Der vil være et særligt introduktionsforløb og uddannelsesforløb for personer uden sundhedsfaglig baggrund.

Ansættelse sker under de fem hospitalsenheder i Region Midtjylland. Ved ansøgning kan du tilkendegive, om der er særlige områder, hvor du gerne vil arbejde eller om du er interesseret i ansættelse i hele regionen.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter den gældende overenskomst. Arbejdstid og –sted tilrettelægges løbende, og du har ved ansøgning mulighed for at skrive, hvor og hvor meget du har mulighed for at arbejde.

Inden eventuel ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

Læs mere om jobbet og find spørgsmål og svar på https://www.rm.dk/job/corona-assistance/. Kan du ikke finde svar der kan spørgsmål sendes til corona-assistance@rm.dk, så vender vi tilbage til dig.