Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Valdemar Hansens Vej 1-23, 2600 Glostrup

Afdelingsfysioterapeut til Afdeling for Ergo- og Fysioterapi, Rigshospitalet - Glostrup

Bliv en del af en stor og højt specialiseret afdeling, hvor faglighed, forskning og udvikling er nøgleord.

Vi søger en afdelingsfysioterapeut til at lede et team af 22 dygtige og engagerede fysioterapeuter og en udviklingsterapeut, hvor du udover at være den centrale figur i teamet også bliver en vigtig del af afdelingens ledelsesteam. Ledelsesteamet udgøres af afdelingsledelsen og fem øvrige afdelingsterapeuter.

Teamet behandler patienter indenfor to hovedområder; medicin/geriatri og patienter tilknyttet Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme. Fysioterapeuterne varetager behandling af både indlagte og ambulante patienter og har stor og bred kontakt til hele hospitalet samt samarbejder med flere eksterne aktører.

Samarbejde
Som afdelingsterapeut er du tæt på den daglige drift.
I samarbejde med teamet sikrer du den daglige opgaveløsning, via faglig ledelse der er retningsangivende for teamets medarbejdere.

Du har et tæt og koordineret samarbejde med teamets udviklingsfysioterapeut, og sammen er I ansvarlige for at understøtte udviklingen af fysioterapeuternes kompetencer samt at implementere ny viden til teamet. Det gør I ved at have tæt og løbende dialog omkring teamets faglige udviklingsområder, nye behandlingstiltag og prioritering af ressourcer dertil.

Dit og teamets nære samarbejde med hospitalets kliniske afdelinger er desuden med til at sikre gode patientforløbet med udgangspunkt i IPLS. 

Det bedste fra to matrikler
Afdeling for Ergo- og Fysioterapi har matrikel og afsnit på både Blegdamsvej og i Glostrup og vi samarbejder på tværs af matriklerne på mange relevante områder.
Samarbejdet foregår både ift. konkrete patientforløb og i formelle fora som ledelsesteamet, kvalitetsudvalg, LMU samt i forskning- og udviklings regi.

Vi afholder ledelsesteammøder på tværs af matriklerne en gang om ugen, hvor vi sammen sætter den strategiske retning og er fælles om indhold, fremdrift og opfølgning.

I afdelingsterapeutgruppen prioriterer vi at mødes til hele afdelingsterapeutdage, hvor vi arbejder med aktuelle emner som både omhandler driftsledelse og faglig- og strategisk ledelse.

I det daglige er dine nærmeste sparringspartnere afdelingsterapeutkollegaer på egen matrikel.

På matriklen er afdelingsterapeuterne dagligt ansvarlige for matriklens drift og udviser fælles ansvar for alle teams og stabsfunktioner, så afdelingen fremstår som en samlet enhed.

I matriklens afdelingsterapeutgruppe glædes vi over når en kollega lykkedes, og vi får energi af at give hinanden sparring og feedback. Vi deler kontor og elsker både de formelle og uformelle snakke og drøftelser over en kop kaffe.

Faglighed og ledelseserfaring
Vi søger en afdelingsterapeut, der er uddannet fysioterapeut og det er afgørende, at du har erfaring og indsigt i rygområdet og eller det medicinske/geriatriske område.

 Du kan lide at være tæt på driften og afsnittene – og formår at sætte retning og motivation for medarbejderne og teamet. Din adfærd afspejler det du siger - og med din lyttende adfærd og nysgerrighed udviser du omsorg og støtte til refleksion hos medarbejdere.  

I en travl hverdag er du god til at bevare det faglige overblik og formår at prioritere i teamets og medarbejdernes opgaver – og står fast på dem.  Det er også dig, der er med til at sikre trivsel i teamet samt et godt arbejdsmiljø via åbenhed og tillid.

Det tværgående samarbejde passer dig godt – og det falder dig let at have kontakt både udadtil med kommunerne og tværfagligt på hospitalet.


Om os
Afdelingens i alt ca. 140 ergo- og fysioterapeuter har høje faglige kompetencer i at behandle, genoptræne og rådgive patienter der - i forbindelse med sygdom - har fået et fysisk eller kognitivt funktionstab.

Terapeuterne er organiseret i syv teams, hvor der i hvert team er ansat en udviklingsterapeut. Herudover er vi i afdelingen også fire kliniske undervisere i fysioterapi, en klinisk underviser i ergoterapi, en servicegruppe og en seniorforsker.

Afdelingen har en aktiv forskningsenhed, hvor også afdelingens ph.d. studerende er tilknyttet og som har
samarbejde både internt og eksternt på hospitalet

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om jobbet og afdelingen er du velkommen til at kontakte Ledende terapeut Therese Vitthøfft Dahl på tlf. 4117 0555 eller mail
therese.vitthoefft.dahl@regionh.dk eller Chefterapeut Lisbeth Wiben på tlf. 2612 4950 eller mail lisbeth.wiben.gundersen@regionh.dk.

Du kan også læse om afdelingen på vores hjemmeside.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling og er til besættelse pr. d. 1. december 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send din ansøgning, CV og relevante bilag online via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er den 1/10 2021.

Vi afholder samtaler d. 8. og 11. oktober 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.  

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Glostrup
  • Kontaktperson
    Therese Vitthøfft Dahl
  • Adresse
    Valdemar Hansens Vej 1-23, 2600 Glostrup
  • Stillingstyper
    Ledende fysioterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2021
  • Regionens jobnr.
    234464
  • Quick-nr.
    415558
  • Indrykningsdato
    01-09-2021
  • Ansøgningsfrist
    01-10-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Glostrup
  • Adresse
    Valdemar Hansens Vej 1-23, 2600 Glostrup
  • Kontaktperson
    Therese Vitthøfft Dahl
  • Stillingstyper
    Ledende fysioterapeut
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2021
  • Regionens jobnr.
    234464
  • Quick-nr.
    415558
  • Indrykningsdato
    01-09-2021
  • Ansøgningsfrist
    01-10-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.