Jobbet "Kontorassistent/Sundhedsservicesekretær til Hudafdelingen samt Videncenter for Sårheling på Bispebjerg Hospital Kom og bliv en del af en rigtig spændende hverdag." er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Dermato- Venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling, afd. D/S søger kontorhjælp, evt. Sundhedsservicesekretær med tiltrædelse 1. oktober eller efter aftale.

Afdelingen består, foruden Hudambulatoriet, af flere specialiserede klinikker: Klinik for kønssygdomme, Lymfødem klinik og et Sårambulatorium samt sengeafdeling til patienter med indlæggelseskrævende hud- og sårlidelser.

Vi har brug for hjælp til vores sekretæropgaver, f.eks.:

  • Reception
  • Telefon
  • Varebestilling
  • Forefaldende arbejdsopgaver i vores IT-system (Sundhedsplatformen)
  • Vedligehold af afdelingens Nedetids pc´s
  • Print/kopiering/omdeling af div.
  • Kaffe til Studenterhold og mødeservering – og en masse andre ting

Vi er 25 engagerede lægesekretærer/assistenter, som alle bidrager til et godt og konstruktivt samarbejde. Vi har en åben og tillidsfuld dialog, både mono- samt tværfagligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og høre hvad du kan tilbyde os!

Du vil selvfølgelig få god og grundig oplæring i alle vores specialiserede opgaver.

Den ugentlige arbejdstid kan være 37 timer/uge, eller efter aftale.

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at besøge afdelingen, inden du sender en ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Merete Klüver, telefon 3863 6079 eller lægesekretær Louise Rønne 3863 5841/Lene Hattens 3863 5843

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst vedrørende løn- og arbejdsforhold mellem HK/Kommunal og regionernes lønnings- og takstnævn/efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: Løbende ansættelsessamtaler

Tiltrædelse:  Gerne 1. oktober eller efter aftale