Jobbet "Sygeplejerske søges til delestilling mellem Organkirurgisk sengeafsnit og Organkirurgisk ambulatorie, Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus." er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt

Kan du forestille dig at blive en del af et dynamisk og velfungerende team, i en spændende og udviklende afdeling, med stort fokus på trivsel?

Er du uddannet sygeplejerske og brænder du for at yde professionel sygepleje i det organkirurgiske speciale, så er det måske dig vi søger.

Vi søger en sygeplejerske til en delestilling på fuldtid eller efter aftale mellem Organkirurgisk sengeafsnit og Organkirurgisk ambulatorie pr. 1. december 2021 eller efter aftale. Det er forventningen at du skal oplæres i at kunne varetage sygepleje i sengeafsnittet, samt to funktioner i ambulatoriet, naturligvis tilpasset til din profil.

Hovedparten af din ansættelse vil være i sengeafsnittet hvor du også vil indgå i afsnittets vagter og derudover vil du også deltage i varetagelsen af stomi-ambulatorium og subakutte-ambulatorium.

 

I ambulatoriet er der aktuelt ansat en stomisygeplejerske og du vil i denne stilling samarbejde med hende om varetagelsen af disse patientforløb, ca. hver 2. uge. Med dine kompetencer i stomipleje vil du blive en vigtig brik i at udbrede viden til dine kollegaer i sengeafsnittet, og du vil samtidig få mulighed for at være gennemgående i samarbejdet på tværs af ambulatoriet og sengeafsnittet, både omkring stomi og generelle organkirurgiske patientforløb.

Vi tilbyder et oplæringsprogram og dermed god oplæring i specialet. Vores motto er at alt er muligt, hvis vi er sammen om at få det til at lykkedes.

Faglig og organisatorisk profil

Organkirurgisk afdeling består af et sengeafsnit hvor der både er organkirurgiske og gynækologiske patienter, og et endoskopiafsnit der hører sammen med ambulatoriet. Afdelingen råder desuden over behandlingsafsnit med dagkirurgi og operationsgang.
 

Om sengeafsnittet

Organkirurgi og Kvindesygdomme senge består af 29 senge. I sengeafsnittet vil der være tæt samarbejde omkring de gynækologiske og organkirurgiske patienter.

Inden for organkirurgi vil du primært varetage plejen for organkirurgiske patienter med f.eks. appendicit, pancreatit og galdesten. Der modtages primært patienter fra akutmodtagelsen, men der er også enkelte elektive patienter.

I Kvindesygdomme senge vil du varetage plejen til kvinder, der får foretaget mindre eller større gynækologiske indgreb eller undersøgelser. Du vil også drage omsorg for familier, der vælger at få deres graviditet afbrudt af sociale eller medicinske årsager.

Om ambulatoriet
Ambulatoriet er et afsnit sammen med endoskopien. Ambulatoriet har bl.a. sygeplejekompetencer indenfor stomi- og sårpleje. Ambulatoriet har det sidste halve års tid arbejdet med etablering af et subakut spor der modtager patienter fra FAM og fra sengeafsnittet.

Der er stor fleksibilitet i afsnittet og vi hjælper hinanden på tværs, både planlagt og ved uforudsete udfordringer. Flere af sygeplejerskerne kan efterhånden varetage begge funktioner.

 

Hvem er du?

Vi søger en sygeplejerske, der er fagligt stærk, og som kan se sig selv i ind i denne form for delestilling. Du skal kunne se fordelen ved at arbejde både i sengeafsnit og ambulatorie, og dermed kan drage nytte af at bringe fagligheden i spil i hele patientforløbet.

  • Du kan udvise respekt og empati i patientkontakten, er fleksibel og har gode anerkendende og kommunikative evner.
  • Har klinisk erfaring, minimum 2 år og det vil være en stor fordel, at du har organkirurgisk erfaring.
  • Er interesseret i at arbejde med patienten først.
  • Finder udfordringer i og viser initiativ til at udvikle sygeplejen både i de korte og lange patientforløb.
  • Er fleksibel og kan arbejde selvstændigt.
  • Har godt humør og bidrager til det gode arbejdsmiljø, i en tempofyldt hverdag.
  • Har forståelse og interesse for det samlede patientforløb.
  • Vil indgå i et sygeplejefagligt fællesskab, hvor kompetenceudvikling er grundlaget.
  • Har interesse for at arbejde med sygeplejestuderende, da de er integreret i begge afsnit.

Spørgsmål

Du er velkommen til at høre mere om afsnittet hos afdelingssygeplejerske Mette Juul Johansen på 76360690 eller mette.juul1@rsyd.dk

Eller afdelingssygeplejerske Dorthe Thybo Rasmussen på 76362395 eller Dorte.Rasmussen2@rsyd.dk.

Løn og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med gældende overenskomst, stillingen er omfattet af lokal løndannelse.

Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts Virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik- herunder sygehusets rygepolitik.

Ansøgningsfrist

Send den senest d. 01 oktober kl. 12. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 8. oktober.