Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Edel Sauntes Alle 10, 2100 København Ø

Reservelæge til introduktionsstilling og læger til uklassificerede reservelægestillinger på Psykiatrisk Center København

Har du interesse for psykiatri, og ønsker du at være en del af Danmarks største psykiatriske center? Så kan du blive vores nye kollega og en del af videreudviklingen af fremtidens psykiatri!

Vi søger dygtige reservelæger med interesse for psykiatri til Psykiatrisk Center København (PCK).

  • Pr. 1. december 2021 eller snarest derefter, er en introduktionsstilling ledig til besættelse på PCK - (I-nr.: 1500C00-50-i-02)

Vi har desuden løbende lægestillinger ledige til besættelse på PCK. Udgangspunktet er 1 års ansættelse i en uklassificeret reservelægestilling.

Den uklassificerede reservelægestilling er oplagt til dig som overvejer psykiatri som speciale, og ønsker at stifte bekendtskab med psykiatri inden en evt. I-stilling, eller til dig som er en nyuddannet læge der ønsker at samle erfaring inden evt. KBU-start.

Læger som allerede har færdiggjort I-stilling, men som fx venter på H-stilling eller er i en anden situation, vil vi også meget gerne høre fra – og det gælder såvel psykiatri som andre specialer, fx almen medicin, neurologi, arbejdsmedicin, samfundsmedicin mv.

PCK´s sengeafsnit er beliggende på 4 matrikler: Bispebjerg Hospital (Afdeling BBH), Rigshospitalet (Afdeling RH), Frederiksberg Hospital (Afdeling FRH) samt Gentofte Hospital (Afdeling GeH). Herudover har centeret en række almene og specialiserede ambulatorier.

De læger som kommer i betragtning til stillingerne vil være forankret på en af disse 4 matrikler.

Vi tilbyder desuden. at læger i uklassificeret stilling på PCK kan blive tilknyttet et af centerets ambulatorier. Skriv gerne i ansøgningen hvis dette har interesse.

Stillingerne er med vagtforpligtigelse på en af centerets senge-matrikler.

Vi tilbyder  

Grundet PCK´s størrelse er der mulighed for, at få et bredt og indgående kendskab til specialet psykiatri. PCK er kendetegnet ved høj faglighed og dygtige speciallæger. Det er et travlt center, med et højt patientflow, og der er mulighed for at få erfaring med alle diagnostiske grupper. Vi modtager og behandler voksne psykiatriske patienter inden for det almene psykiatriske område og har derudover ansvar for en række regions- og højt specialiserede funktioner (affektive lidelser, angst, OCD, somatiseringstilstande, sexologi, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, ældrepsykiatri og militærpsykiatri). Udover en stor akutmodtagelse, et akut udgående psykiatrisk team, og flere akutte modtageafsnit – har centeret en række åbne, almene og intensive sengeafsnit, 4 psykiatriske ambulatorier, 3 OPUS teams, opsøgende og udgående teams, et affektivt ambulatorium og 2 store psykoterapeutiske klinikker med pakkeforløb.

Vi har et omfattende undervisningsprogram for læger, med professor-masterclasses, klinikker, Journal Clubs, ratings og gennemgang af aktuelle forskningsprojekter. Der er således et intensivt læringsmiljø for læger på alle uddannelsesniveauer. 

Via vores Psykoterapeutiske ambulatorier er der gode muligheder for at starte psykoterapeutisk grunduddannelse. Som I-læge deltager man i Region Hovedstadens fælles grunduddannelse i psykoterapi, og Psykiatrisk Center København afholder udgiften til I-kursus.  

Forskning er en naturlig del af det at arbejde på PCK. Vi har stærke forskningsmiljøer indenfor affektiv sygdom, neuropsykiatri, skizofreni, sexologi og socialpsykiatri

Forskning er højt prioriteret på PCK, og der er på centret ansat syv professorer samt en række selvstændige forskningsmiljøer ved siden af professorgrupperne. Forskningen på PCK er blandt de førende i Danmark og gør sig bemærket internationalt. Der er rig mulighed for at deltage i forskning, og en ansættelse på PCK kan således skabe mulighed for deltagelse i forskningsprojekter, hvis det har interesse. Blandt andet er der flere muligheder ifm. implementeringen af FACT. 

Som universitetsafdeling varetager vi på PCK, undervisning af medicinstuderende og læger i postgraduate lægelige uddannelsesstillinger på alle niveauer.

Om Psykiatrisk Center København

PCK er Danmarks største psykiatriske afdeling med et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, indre by, Frederiksberg og Vanløse.
Vi har Danmarks største psykiatriske forskningsenhed med mere end 100 forskere.

PCK har i alt cirka 1300 medarbejdere, har årligt cirka 5500 indlæggelser og 190.000 ambulante kontakter. 

PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet.

PCK er aktuelt ved at bygge Ny Psykiatri på BBH, første etape indvies i 2022 og alle sengeafsnit forventes placeret her inden udgang af 2025.

Centeret behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser.

Centeret har en række specialområder så som: Psykoterapi, angst, OCD, affektive lidelser, sexologi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi og liaison, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri. 

Centret rummer Kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager. 

Læs mere på www.psykiatri-regionh.dk og om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

Ansøgning  

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle (autorisationsbeviser) og faglige kompetencer. Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:

Uddannelsesansvarlig Overlæge Thomas Kirkegaard (mail: Thomas.Kirkegaard@regionh.dk) eller Planlægningskonsulent Mads Wejrup (tlf.: 51 52 74 26 / mail: mads.wejrup@regionh.dk)

Ansøgningsfrist er lørdag d. 9. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 12. oktober og onsdag d. 13. oktober mellem kl. 16.00 og kl. 19.00

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Kontaktperson
    Mads Wejrup
  • Adresse
    Edel Sauntes Alle 10, 2100 København Ø
  • Stillingstype
    Introduktionsstilling, Læge, Reservelæge
  • Antal stillinger
    1
  • ESK-numre
    1500C00-50-i-02
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2021
  • Regionens jobnr.
    234943
  • Quick-nr.
    416732
  • Indrykningsdato
    18-09-2021
  • Ansøgningsfrist
    09-10-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Adresse
    Edel Sauntes Alle 10, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Mads Wejrup
  • Stillingstype
    Introduktionsstilling & Læge & Reservelæge
  • Antal stillinger
    1
  • ESK-numre
    1500C00-50-i-02
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2021
  • Regionens jobnr.
    234943
  • Quick-nr.
    416732
  • Indrykningsdato
    18-09-2021
  • Ansøgningsfrist
    09-10-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.