Region Nordjylland

Medicinsk Område

Bispensgade 37, 9800 Hjørring

Vi søger en ledende overlæge, der vil være med til at skabe morgendagens medicinske afdeling på Regionshospital Nordjylland

Som ledende overlæge får du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens medicinske afdeling, og vi er allerede langt i arbejdet med at omsætte det nære sundhedsvæsen til konkret praksis i patientbehandlingen. Du bliver en del af en velfungerende afdelingsledelse på et hospital med korte beslutningsveje, hvor vi har et godt og tæt samarbejde på kryds og tværs af alle specialer.

Medicinsk Afdeling på Regionshospital Nordjylland er en bred intern medicinsk afdeling med sengeafsnit indenfor intern medicin, ældremedicin, reumatologi, gastroenterologi  og lungemedicin. Dertil kommer et fokus på lindrende behandling, og afdelingen vil i de kommende år oprette specialiserede senge på dette område. Som en del af hospitalets profil indenfor folkesundhed og bevægelse, er der desuden tilknyttet et Center for Sportsmedicin.

Medicinsk Afdeling er opdelt i en række grenspecialer, der hver ledes af en specialeansvarlig overlæge. Derudover udføres den øvrige afdelingsledelse af de tre afsnitsledende sygeplejersker og den ledende sekretær. Vi søger en ledende overlæge, der kan tegne afdelingen, binde specialerne sammen og være visionær og ambitiøs på både afdelingens og hele hospitalets vegne. Det kræver en faglig tyngde, hvor man kan skabe gode og hensigtsmæssige patientforløb og sætte en retning for, hvordan Medicinsk Afdeling i fremtiden skal levere ydelser til befolkningen i Regionshospitalets optageområde.


Som ledende overlæge får du en central rolle på hospitalet
På Regionshospitalet er vi optagede af at omsætte tankerne om det nære sundhedsvæsen til handling. Medicinsk Afdeling kommer naturligt til at indtage en nøglerolle i udvikling af samarbejdet med kommuner og almen praksis. Du skal kunne se dig selv og din faglighed i dette samarbejde, som vi mener bliver fremtiden i hospitalsdrift i Danmark.   
Medicinsk Afdeling er helt central på Regionshospital Nordjylland, og at være ledende overlæge kræver et helhedssyn, hvor mange forskellige interesser skal tilgodeses samtidig. Du vil derfor også være en central person i hospitalet, når det gælder det interne samarbejde – såvel i dagligdagen som i strategiske sammenhænge. Det vil derfor være vigtigt at være lydhør og kunne fremme et konstruktivt samarbejde mellem alle interessenter.

Afdelingen er en vigtig brik i hospitalets samarbejde med Aalborg Universitet, hvor der leveres undervisning til bl.a. medicinstuderende. Som ledende overlæge skal du derfor kunne italesætte vigtigheden af forskning, udvikling og uddannelse og bidrage til at afdelingen markerer sig internt og eksternt på disse områder. Afdelingen er desuden en vigtig brik i den lægelige videreuddannelse, der foregår på Regionshospital Nordjylland, og såvel uddannelse af yngre læger og vedvarende kompetenceudvikling af speciallæger har derfor høj prioritet. Som person skal du kunne se muligheder og have lysten til at omsætte dem i praksis i samarbejde med medarbejderne i Medicinsk Afdeling og det øvrige hospital. Også på egne vegne forventer vi, at du har ambitioner og har lyst til at dygtiggøre dig indenfor ledelse.

Vi tilbyder dig en stilling, som rummer store muligheder for personlig udvikling i et trygt miljø med god og tæt sparring med hospitalsledelsen. Som ledende overlæge på medicinsk afdeling, vil du i mange sammenhænge repræsentere afdelingen og hospitalet i regionale og nationale sammenhænge. Du vil få mulighed for at blive introduceret til hospitalet og rollen som ledende overlæge via en anden ledende overlæge der fungerer som mentor.


Vi forventer, at du
  • er speciallæge inden for et relevant speciale med dansk autorisation.
  • har erfaring med og ambitioner for ledelse af en stor og kompleks afdeling.
  • sammen med afsnitsledende sygeplejersker og den ledende sekretær fungerer som en stærk og effektiv afdelingsledelse.
  • kan bidrage til den generelle udvikling af Regionshospital Nordjylland.
  • kan videreføre arbejdet med at fremme sammenhængende og sikre patientforløb og være med til at løfte vores ambitioner om det nære sundhedsvæsen.

Mere om Medicinsk Afdeling
Medicinsk Afdeling er beliggende i nyere bygninger på Regionshospitalet og har optageområde for ca. 200.000 borgere i Vendsyssel, hvad angår intern medicinske lidelser, fraset endokrinologi og kardiologi. Akutte patienter indlægges via Akutafdelingen, som forestår initial triagering og behandling. Der er et vagtfællesskab med Akutafdelingen på mellemvagtsniveau, men afdelingen har også en selvstændig mellemvagt Medicinsk bagvagt er i døgndækkende tilstedeværelse. Antal senge 56  Ambulatoriespor i alle specialer. Der findes i afdelingen tre sengeafsnit. Over de kommende år skal den lindrende behandling sikres en mere fremtrædende plads. Der planlægges med udvikling af fremskudte ambulatoriefunktioner i Frederikshavn, for at tilgodese patientens nærhed til hospitalet.

Der er ansat 17 speciallæger samt 25 yngre læger i uddannelse fordelt på intro- og hoveduddannelsesstillinger. Afdelingen indgår som led i undervisningen på såvel bachelor- og kandidatuddannelsen i medicin ved Aalborg Universitet.
 

Proces og ansættelsesforhold
Ansøgningen skal udarbejdes med afsæt i de 7 lægeroller.
Stillingen besættes i henhold til aftalen vedrørende lægelige chefer. Efter aftale mellem Foreningen af Speciallæger og Region Nordjylland besættes stillingen i en funktionsperiode på 4 år med mulighed for forlængelse eller tilbagegang til en stilling som overlæge i henhold til overenskomsten for overlæger.

Hovedtjenestested i Hjørring. Stillingen er på fuldtid. Der vil blive indhentet referencer, børneattest samt evt. lægefaglig bedømmelse inden ansættelse.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller efter aftale.
Ansøgningsfristen er 31. oktober 2021. Vi holder ansættelsessamtaler den 9. november 2021. 

Funktionsbeskrivelse for stillingen 
Region Nordjyllands ledelsesprincipper 

 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Kontaktperson
    Søren Pihlkjær Hjortshøj
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Stillingstype
    Leder, Overlæge
  • Speciale
    Intern Medicin
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2022
  • Regionens jobnr.
    11820
  • Quick-nr.
    417666
  • Indrykningsdato
    05-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    31-10-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Kontaktperson
    Søren Pihlkjær Hjortshøj
  • Stillingstype
    Leder & Overlæge
  • Speciale
    Intern Medicin
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2022
  • Regionens jobnr.
    11820
  • Quick-nr.
    417666
  • Indrykningsdato
    05-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    31-10-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.