Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød

Afdelingslæge til Ambulatorium for små børn B391 Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Hillerød

Interesserer du dig for udredning og behandling af små børn med psykiatriske problemstillinger? Og kunne du tænke dig at blive en del af et ambulatorie, der har gang i mange nye udviklingsprojekter? 

Så har vi stillingen til dig!
 

Om ambulatorium for små børn
Ambulatoriet for små børn udreder og behandler børn i alderen 3–8 år, der er henvist for psykisk sygdom eller psykisk udviklingsforstyrrelse af et omfang, der kræver udredning og eventuel behandling i hospitalsregi. Det kan være børn med mistanke om fx autismespektrumforstyrrelse, opmærksomhedsforstyrrelse, angst, OCD og emotionelle- og adfærdsmæssige forstyrrelser.

Afsnittet har hovedfunktion indenfor børne- og ungdomspsykiatri med Nordsjælland som primært optageområde.

Du ansættes i et lille afsnit med tæt daglig dialog og samarbejde om udrednings- og behandlingsopgaverne.  Vi er en tværfagligt sammensat gruppe bestående, af fire specialuddannede sygeplejersker, to psykologer, en psykolog under specialuddannelse, en yngre læge, en afdelingssygeplejerske, en afsnitsledende overlæge og ”en halv” socialrådgiver.

Afsnittet er tilknyttet klinisk sekretariat og der er samarbejde med de andre afsnit på matriklen, hvor der er fokus på overgange mellem afsnittene og faglig sparring.

Afsnittet ledes af overlæge Lise Ellemann Höegh og afdelingssygeplejerske Charlotte Dyrløv Madsen i fællesskab. Afsnittet deltager i den præ- og postgraduate lægeuddannelse.

 

Jobbet
Du vil få en betydningsfuld rolle i form af konferenceleder på de diagnostiske konferencer og du vil sammen med afsnitsledelsen være med til at oplære nye medarbejdere, supervisere og vejlede egen faggruppe og øvrigt personale i de daglige aktiviteter. End videre vil du deltage i det kontinuerlige udviklingsarbejde og i forhold til at implementere NFPP og PACT i afsnittet.

Kerneopgaven i afsnittet er udredning i forhold til henvisningsdiagnosen. Du skal sammen med afsnitsledelsen sikre fleksible og målrettede udrednings- og behandlingsforløb med både mono- og tværfagligt fokus på højt fagligt niveau, hvor du som speciallæge løbende deltager i udredningsforløbene og kan bidrage i de mere komplekse forløb og forløb, der rummer problemstillinger i krydsfeltet mellem psykiatri og somatik. 

Behandlingsmæssigt spænder vi i afsnittet over bl.a. afholdelse af netværksmøder, farmakologisk behandling, psykoedukative- og terapeutiske forløb.

På Hillerød er du med i bagvagtsrul i dagstiden, primært i forhold til at rådgive yngre læger, der går tilsyn på børneafdelingen.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

 

Hvad tilbyder vi?
Vi har høj grad af trivsel i hverdagen med tæt daglig dialog og samarbejde om udrednings- og behandlingsopgaverne. Vi vægter en forbedringskultur højt, og er meget lydhøre over for og interesserede i at udvikle og løbende justere/forbedre vores arbejdsgange til gavn for patienterne og medarbejderne.

Vi værner om den sociale kapital i afsnittet og afholder årlige sommer og julearrangementer, der afholdes temadage 1-2 gange årligt, hvor du har stor indflydelse på ramme og indhold. Næste temadag i december vil tage afsæt i den svære samtale med simulationstræning.

Det kan være muligt at have indflydelse på arbejdstid og tilrettelæggelsen af denne, dog med afsæt i at sikre driftsmæssige hensyn i afsnittet.

Du får en spændende stilling på et center, der er præget af faglig stolthed, engagement og effektiv arbejdstilrettelæggelse. Centret står i de kommende år foran betydelige udviklingsopgaver såvel organisatorisk som fagligt. På B391 arbejder vi på nuværende tidspunkt på følgende projekter:

  • Vi er sammen med vores søsterafsnit på Glostrup og Bispebjerg i BUC Region hovedstaden i gang med at udvikle tilbud om forældretræning til børn med ADHD af høj sværhedsgrad og med betydelig funktionspåvirkning i form af NFPP (New forrest parenting programe).
     
  • Vi arbejder i småbørnsafsnittende med at implementere supplerende samspilsundersøgelse til børn i vores aldersgruppe i form af MIM (Marschak Interaction Method).
     
  • Vi deltager i et pilotprojekt omkring PACT (Pree-school autisme communikation trial) Forældre medieret intervention med henblik på gennem leg med fokus på social kommunikation at fremme barnets socialkognitive evner.

 

Vores forventninger til dig

  • Du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri
  • Kan påtage dig ansvaret som patientansvarlig og behandlingsansvarlig læge
  • Er fleksibel, har gode samarbejdsevner og har fokus på at samarbejde mono- og tværfagligt samt ikke mindst tværsektorielt
  • Bidrager til et positivt og sundt arbejdsmiljø

 

Løn og vilkår
Vi ønsker, at du starter pr. 1. januar 2022.

Som overlæge/afdelingslæge ansættes du med vagtforpligtigelse. Der er p.t. etableret ”frivillig” bagvagtsordning bestående af speciallæger på tværs af de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er hele tiden behov for at en del af centrets speciallæger er indstillet på at indgå i bagvagtsordningen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises anmærkningsfri børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

 

Vil du vide mere?
Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Lise Ellemann Höegh på Lise.Ellemann.Hoegh@regionh.dk eller 38 64 65 37.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest den 1. december 2021.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Vi forventer at afholde samtaler den 3. december 2021, mellem kl. 13.00 og 15.00, men vil indkalde relevante og kvalificerede ansøgere til samtale ad hoc.

 

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center 
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Lise Ellemann Høgh
  • Adresse
    Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Børne- og ungdomspsykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2022
  • Regionens jobnr.
    235870
  • Quick-nr.
    418896
  • Indrykningsdato
    22-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    01-12-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Dyrehavevej 48, 3400 Hillerød
  • Kontaktperson
    Lise Ellemann Høgh
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Børne- og ungdomspsykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2022
  • Regionens jobnr.
    235870
  • Quick-nr.
    418896
  • Indrykningsdato
    22-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    01-12-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.