Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200

Overlæge til endoskopien Kirurgisk afdeling, Slagelse Sygehus NSR

Vi søger en speciallæge i kirurgi med ambitioner, initiativ, høj faglighed og gode samarbejdsevner til en stilling som overlæge i vores endoskopiteam med tiltrædelse 1. februar 2022 eller efter aftale. Ansøgere der har særlig interesse, kompetencer og erfaring indenfor det endoskopiske område og indenfor uddannelse vil blive foretrukket.

 

Kirurgisk Afdeling i Slagelse er funktionsmæssigt opdelt i et øvre/akut- og børneteam, et colorectalt team og et endoskopi team. Afdelingen er normeret til 25 speciallæger og 28 uddannelses-/yngre læger. Der er i alt 31 sengepladser + 7 kirurgiske akut senge og en stor ambulant operativ og endoskopisk produktion.

Afdelingen arbejder konstant på udvikling og optimering af vores patientforløb, samt opkvalificering af medarbejdernes kompetencer. Der er et stort ledelsesmæssigt fokus på uddannelse og forskning i afdelingen, med to forskningsansvarlige overlæger, 3 lektorater ved Københavns Universitet, 3 ansatte Ph.d.-studerende, en uddannelsesansvarlig overlæge og 2 uddannelsesansvarlige yngre læger.

 

Endoskopi teamet foretager årligt ca. 4.000 gastroskopier og coloskopier i Næstved og ca. 4000 akutte og elektive endoskopier/screeningsundersøgelser og specialendoskopier (ERCP, stent anlæggelse, EMR, ESD, Ovescoclips og EUL) i Slagelse.

Endoskopiteamet varetager som det fremgår et meget stort antal især coloskopier årligt og afdelingen har derfor særligt fokus på en strømlinet produktion med høj kvalitet i den enkelte skopi. Derfor ønsker vi at styrke indsatsen omkring uddannelse i teamet og i afdelingen – for vores uddannelseslæger med fortsat arbejde på det ny-implementerede gastroskopi- og coloskopi kørekort, og for speciallæger/endoskoperende sygeplejersker med data fra det nyoprettede kvalitetssekretariat i regionen til relevant efteruddannelse og opkvalificering.

 

Øvre/akut og børnekirurgisk team varetager de øvre gastroenterologiske cancerpakkeforløb mhp. modtagelse, primærudredning, visitation til behandling og opfølgning. Herudover varetager teamet patientforløbene indenfor den øvre benigne kirurgi, større bugvægskirurgi samt VAC behandling af komplicerede sår. Teamet arbejder med minimal invasiv kirurgi og robotkirurgi, og er ansvarlige for den elektive og akutte børnekirurgi og akut/traumekirugien på sygehuset. Der er fremskudt kirurgisk visitation af de akutte kirurgiske patienter i den Akutte Kirurgiske arbejdsstation i Akutafdelingen, hvor der nu også arbejder kirurgiske sygeplejersker.

 

Colorectal Teamet er landets 3.-4. største behandlingsmæssigt, med et optageområde på ca. 450.000 borgere. Det varetager udredning, behandling og opfølgning af de colorectale cancerpakkeforløb, den benigne colorectalkirurgi og proktologien. Alle speciallægerne i teamet er og skal være certificeret colorectalkirurger eller under uddannelse til dette. Teamet arbejder med både robot- og konventionelkirurgi.

Er du interesseret i

At tage ansvar som overlæge for videreudvikling af afdelingens endoskopiteam med særligt fokus på dine og teamets faglige og uddannelsesmæssige kompetencer indenfor endoskopi?

  • At deltage aktivt og tage ansvar for uddannelsen af yngre kolleger i de almene endoskopiske færdigheder, samt facilitere og planlægge efteruddannelse af speciallægekolleger i endoskopi?

  • At få et spændende job som overlæge og dermed leder med indflydelse på og medansvar for afdelingens udvikling og daglige drift, herunder prioritere arbejdet med den daglige produktion, kvalitetsudvikling og uddannelse, så det hele kan lykkes?

  • At få mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse ved deltagelse i betalte kurser, møder og kongresser?

  • At blive en del af en ambitiøs kirurgisk afdeling hvor stadig udvikling, høj faglig kvalitet, den bedste uddannelse, et godt samarbejde og arbejdsmiljø i afdelingen og på sygehuset prioriteres højt?

  1. Så send din ansøgning til os senest den 12.12.2021, og beskriv hvad du ønsker og kan bidrage med. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du mangler oplysninger om afdelingen eller ansættelsen til ledende overlæge Mona Skarbye, 20 58 44 56.

     

    Vær opmærksom på, at du som overlæge også ansættes som leder med deraf følgende ansvar, og derfor skal have kompetencer inden for hver af nedenstående 7 roller på et niveau, der svarer til det, man kan forvente af en overlæge, og ansøgningen skal derfor udformes i henhold til nedenstående for at komme i betragtning:

    1. Medicinsk ekspert

    Diagnostiske og terapeutiske færdigheder, som er nødvendige for at varetage kompetent og effektiv udredning og behandling.

     

    2. Kommunikator

    Kan kommunikere forståeligt, præcist og empatisk med patienter og pårørende; kan lytte, drøfte og formidle relevant information med patienter, pårørende samt kolleger og andre medarbejdere.

     

    3. Samarbejder

    Samarbejder effektivt med alle medarbejdere og primær sektor; bidrager effektivt i tværfaglige aktiviteter.

     

    4. Organisator/leder/administrator

    Anvender og prioriterer ressourcerne effektivt og afbalancerer hensyn til patientbehandling, uddannelse, administrative funktioner, kvalitetsudvikling og eksterne aktiviteter.

     

    5. Sundhedsfremmer

    Bidrager effektivt til øget sundhed hos patienter såvel som hos andre borgere. Erkender og reagerer på de områder, hvor oplysning er påkrævet.

     

    6. Akademiker

    Anvender en personlig strategi for kontinuerlig kompetenceudvikling; vurderer information kritisk; faciliteter læring hos patienter, kolleger, uddannelsessøgende læger, studenter og andre personalegrupper; bidrager til udvikling af ny viden.

     

    7. Professionel

    Yder høj kvalitet i patientbehandlingen med integritet, ærlighed, medfølelse; udviser passende personlig og medmenneskelig adfærd; praktiserer i etisk overensstemmelse med lægeløftet.

     

     

    Ansættelsesvilkår

    Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Speciallæger ansat i endoskopien er som hovedregel vagtfri.

     

    Ansøgningsfrist 12.12.2021 med henblik på tiltrædelse 1. februar 2022 eller efter aftale.

     

    Samtaler onsdag den 20.12.2021

     

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Mona Skarbye
  • Adresse
    Fælledvej 11, 4200
  • Stillingstype
    Læge, Overlæge, Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2022
  • Regionens jobnr.
    014862
  • Quick-nr.
    420771
  • Indrykningsdato
    23-11-2021
  • Ansøgningsfrist
    12-12-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 11, 4200
  • Kontaktperson
    Mona Skarbye
  • Stillingstype
    Læge & Overlæge & Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2022
  • Regionens jobnr.
    014862
  • Quick-nr.
    420771
  • Indrykningsdato
    23-11-2021
  • Ansøgningsfrist
    12-12-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.