Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 11, 2750 Ballerup

Er du vores nye specialpsykolog på åbent døgnafsnit?

Vores faste nattevagt gennem mange år har nu rundet de 76 år og går på velfortjent pension. Vi søger derfor en ny kollega til vores faste nathold, som så består af Sam (social- og sundhedsassistent, Mali (social- og sundhedsassistent) og Claus (plejer). Holdet er meget stabilt, og vi søger derfor også en kollega, der i den grad er mødestabil og har en høj arbejdsmoral.

Flertallet af patienterne oplever en forstyrret døgnrytme med f.eks. indsovningsbesvær, hyppige opvågninger, angst og generel utryghed f.eks. i forbindelse med en psykotisk tilstand.

Vi ønsker os derfor en kollega, der brænder for det psykiatriske speciale, og som vil byde ind med at sikre en høj sygefaglig kvalitet i dette vagtlag, som har lige så stor betydning for det samlede behandlingsforløb som dag- og aftenvagterne.

Du skal være omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang, og dermed også formå at anvende deeskalerende principper. Så som evnen til at regulere dit eget og patientens affektniveau ved at kunne aflede og deeskalere uhensigtsmæssig adfærd og konflikter. Ligeledes at være i stand til se, at adfærden ikke nødvendigvis er et udtryk for provokation, men en reaktion/kommunikationsform som ikke er muligt for patienten selv at håndtere i den givne situation.
 

Om afsnittet og behandlingstilgangen

Vores afsnit er normeret til 14 patienter, typisk i alderen 18 år og opefter med behandlingskrævende tilstande inden for depression, bipolar lidelse, skizofreni og angst. Flere har også dobbeltdiagnoser.

Vi arbejder aktivt med recovery og rehabilitering og inddrager patienterne i udarbejdelsen af sygeplejeplaner og behandlingsplaner. Inddragelse og feed-back fra såvel patienter som pårørende er en vigtig del af vores kontinuerlige forbedringsarbejde for at sikre høj tilfredshed med den ydelse, vi leverer på tværs af faggrupperne.

Medarbejderindflydelse er også af stor vigtighed for os, og du får rig mulighed for at kunne påvirke arbejdsgangene og komme med nye spændende forslag og initiativer via forbedringstavlen.

Vi har fokus på at reducere genindlæggelser ved at sikre god koordinering af netværksmøder og samarbejde med ambulante enheder.

Vi er ligeledes afsnit for to Patientstyrede senge, hvor ambulant tilknyttede patienter, kan få en kontrakt, og indlægge sig selv i afsnittet uden om akutmodtagelsen.

I marts opstartede vi obligatorisk uddannelse i KAT (Kognitiv adfærdsterapi), som nu skal implementeres i afsnittet. Vi kan tilbyde både Mentorordning, Supervision, at du bliver en del af et stort Psykiatrisk center med masser af muligheder, massageordning, motion og fitness i Centrets egne lokaler samt kurser hos ”Skolen for Recovery” som ligger på matriklen
 

Kan du se dig selv være en del af os?

Selvom du bliver en del af et fast nathold, kommer du alligevel til at have kontakt til resten af dine kolleger i forbindelse med vagtskifte, og når kollegerne hjælper ved f.eks. kursus, ferie, temadage eller sygdom. Derfor er det også vigtigt, at du kan se dig selv være en del af vores gruppe. Vi er præget af stor diversitet, og det er noget, vi vægter meget højt – både i forhold til samarbejdet, samt kvaliteten af den behandling vi tilbyder.

Det kommer bl.a. til udtryk i forhold til køn, alder, uddannelse og specialeerfaring. Der er ekstroverte, introverte og dem lige midt i mellem. Nogen snakker meget, andre griner ulideligt højt, én er den, der tysser på de andre, og en helt anden er dén, som taler, før der tænkes og til tider kommer med upassende kommentarer. Alt i alt; Vi er rummelige og har plads til stort set alle. Det betyder også, at vi møder patienterne som (og hvor) de er.  

Vi vægter at lære af hinanden og have fokus på den enkeltes ressourcer og kompetencer – personlige som faglige, og søger dermed også en ny kollega, som er bevidst om, hvad han/hun vil kunne bidrage med i en gruppe og ikke mindst i forhold til behandlingsforløbene. Så hvad laver du i din fritid, som du kunne bringe med i arbejdet her på afsnit 11? Har du tidligere erhvervserfaring, som ville kunne komme i spil? Hvilke personlige kompetencer ville vi ikke kunne sige nej til?

Det er vigtigt, at du har lyst og evne til at bidrage til vores gode arbejdsmiljø, samt medvirke til at alle møder glade og trygge på arbejde. Der er en varme og omsorg i afsnittet, som er helt uvurderlig, og det skinner af på både sammenholdet og patientplejen. Derfor taler vi også med hinanden – ikke om hinanden.

Og hvorfor nu det store fokus på os som gruppe; jo, det er nemlig som gruppe, vi står stærkest. Det er grobunden for, at vi kan give en kvalificeret behandling til patienterne og deres pårørende.
 

Faglige kvalifikationer

  • Du er social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske
  • Du har minimum 2 års psykiatrisk erfaring. Gerne mere.
  • Du har eventuelt medicinkompetence
  • Du kan løbe til, og agere i, alarmsituationer
     

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som nattevagt. Rullet går fra torsdag i ulige uger til onsdag (evt tirsdag) i lige uge alt efter timeantal. Du har weekendvagt hver anden weekend.

Opstart 1. april 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.


Interesseret?

Ansøgningsfristen er d. 30. januar 2022, og der afholdes samtaler i uge 5. Hvis du har ønske om et særligt tidspunkt i uge 5, skal du være velkommen til at skrive det i ansøgningen, og så kan vi måske få mulighed for at efterkomme det.

Er du interesseret i at høre nærmere om stillingen eller komme ud og se afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Hansen på 2617 4593 eller mail: Mette.langballe.hansen@regionh.dk

Læs og hør mere om Psykiatrisk Center Ballerup og vores tilbud til dig på vores hjemmeside. Eller hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Kontaktperson
    Mette Langballe Hansen
  • Adresse
    Maglevænget 11, 2750 Ballerup
  • Stillingstyper
    Psykolog, Psykolog med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    237869
  • Quick-nr.
    423418
  • Indrykningsdato
    06-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    25-01-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Ballerup
  • Adresse
    Maglevænget 11, 2750 Ballerup
  • Kontaktperson
    Mette Langballe Hansen
  • Stillingstyper
    Psykolog & Psykolog med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    237869
  • Quick-nr.
    423418
  • Indrykningsdato
    06-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    25-01-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.