Region Nordjylland

Sengeafsnit for Særlige Pladser

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

Klinisk Psykolog til N1, De Særlige Pladser i Brønderslev. Klinik Psykiatri Nord

Klinisk psykolog til N1, De Særlige Pladser i Brønderslev - Klinik Psykiatri Nord.

Så er det nu, du kan blive vores nye psykolog kollega på N1, som er et specialiseret intensiv lukket afsnit. Målgruppen er patienter med svær psykisk sygdom og øvrige massive/komplekse problemstillinger, herunder misbrug.
Vi søger en psykolog, som har interesse for denne målgruppe og gerne erfaring med psykiatri og kognitiv/psykopatologisk testning og udredning. Vi ser meget gerne, at du er autoriseret. Optimalt er du specialpsykolog.

Om jobbet:
Som psykolog hos os deltager du i det daglige behandlingsarbejde, som bliver tilrettelagt med et tværfagligt sigte således, at patienten oplever at en både intensiv og helhedsorienteret behandling.
Resultaterne fra psykologiske undersøgelser/ test bruger vi primært til behandlingsplanlægning, behandlingsvurdering og evaluering.
Herudover kan opgaverne fx være:
Individuel og gruppe samtalebehandling /terapeutiske forløb tilpasset patienternes forudsætninger
Supervision og vejledning af tværfagligt personale.
Struktureret undervisning af tværfagligt personale.
Psykoedukation af patienter (og pårørende).
Strukturerede voldsrisikovurderinger.
Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysioterapeut, ergoterapeuter samt en overlæge, hvorfor det er vigtigt, at du er indstillet på at samarbejde tværfagligt.
Behandlingsarbejdet foregår inden for rammen af recovery-forståelsen, indeholdende blandt andet misbrugsbehandling og kognitiv adfærdsbehandling. Du får et tæt samarbejde med den kommunale sektor og løbende dialog med sagsbehandlere og andre relevante parter er et vigtigt element i jobbet.

Om dig:
Det er vigtigt, at du har lyst til og interesse i og meget gerne erfaring med at arbejde med målgruppen. At du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og vil bidrage til et godt kollegialt fællesskab med fælles ansvar for et godt arbejdsmiljø samt parathed til akut arbejde.
Du har lyst til faglig udvikling og nytænkning og har mod på både at deltage i miljøterapi og kreative aktiviteter eller sportsaktiviteter i vores egen sportshal.
Du skal kunne  tage ansvar og arbejde struktureret og være parat til at koordinere og tilrettelægge sammenhængende patientforløb i afsnittet. I din tilgang til arbejdsopgaverne er du fleksibel og løsningsorienteret, og du er indstillet på at samarbejde tværfagligt om patientens behandling samtidig med, at du har mod og evne til at reflektere over egne og kollegaers holdninger og handlinger.
Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikative evner .
Som person er du robust og tillidsvækkende. I kontakten med patienterne udviser du høj grad af respekt og medmenneskelighed, og har evne til at anerkende og støtte personlige ressourcer hos patienterne.

Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende job, med mange muligheder, hvor du bliver en del af et kompetent, tværfagligt team, hvor vi tilsammen mestrer en bred vifte af kompetencer inden for det psykiatriske område.
Vi giver dig naturligvis en grundig introduktion til jobbet.

Om os:
De Særlige Pladser har eksisteret siden 2018 som følge af, at regeringen besluttede at etablere 150 pladser på landsplan. 16 af pladserne er i dag etableret hos os i Region Nordjylland på Brønderslev Psykiatriske Sygehus, som et lukket sengeafsnit til særligt udsatte patienter med sigte på rehabilitering og evt. misbrugsbehandling. 1. september 2020 blev fire af afdelingens pladser ommærket til rehabiliterende pladser for andre psykiatriske patienter.
Mange af patienterne har tidligere været igennem flere behandlingstilbud både regionalt og kommunalt. Derfor vil de have behov for en længerevarende rehabiliterende indlæggelse, hvor formålet er at bidrage til stabilisering og recovery, med henblik på at blive i stand til at mestre sin hverdag .

Vil du vide mere:
Har du lyst til at besøge eller tale med os inden du sender din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Jeanette Hougaard på tlf. 21 75 58 79 eller mail jeanette.hougaard@rn.dk eller KAK Michael Lægsgaard Andersen på tlf. 97 64 49 40 eller mail mla@rn.dk 

Det praktiske:
Stillingen er på 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure indhentes straffeattest. Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.

Hvis du finder jobbet interessant, så send din ansøgning ved at trykke på ”søg job” knappen og udfyld den formular der kommer frem.  Du kan vedhæfte dokumentation for uddannelse, autorisation samt CV mm.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Ansættelse:  01. marts 2022, eller snarest.

Ansøgningsfrist:  24. januar 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 26/01 -  2022

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og du kan læse hele lovgrundlaget for de særlige pladser her ligesom du også er velkommen til at besøge vores hjemmeside.










 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien - Region Nordjylland
  • Kontaktperson
    Jeanette Hougaard Borup
  • Adresse
    Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2022
  • Regionens jobnr.
    12405
  • Quick-nr.
    423610
  • Indrykningsdato
    07-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    24-01-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien - Region Nordjylland
  • Adresse
    Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
  • Kontaktperson
    Jeanette Hougaard Borup
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2022
  • Regionens jobnr.
    12405
  • Quick-nr.
    423610
  • Indrykningsdato
    07-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    24-01-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.