Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Sygeplejerske der brænder for det gode arbejdsmiljø, søges til Lungemedicinsk afsnit, Næstved sygehus

Er du sygeplejerske, erfaren eller nyuddannede med interesse for det lungemedicinske speciale

- og drømmer du om en arbejdsplads, hvor tværfagligt samarbejde vægtes højt?

 

Så er Lungemedicinsk afsnit på Næstved Sygehus det rette sted for dig. Vi er ca. 40 engagerede medarbejdere, og vi glæder os til at blive endnu flere. Da vi skal opnormere vores afdeling, søger vi lige nu sygeplejersker, der ønsker spændende, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder inden for det lungemedicinske speciale og med interesse i at være nøgleperson inden for hygiejne.

Tid til høj faglighed og det gode samarbejde

Når du starter i Lungemedicinsk afsnit, tager vi godt imod dig og sørger for en god opstart med vores introduktions- og oplæringsprogram, som tager dig igennem din første tid i afsnittet. Samtidig får du tilknyttet din egen, faste mentor, som bliver din støtteperson i alt det nye.

Du kan se frem til en begivenhedsrig hverdag på vores sygehus. En spændende arbejdsplads, hvor dagene aldrig er ens, og hvor vi har stor og forskelligartet patientkontakt. Vores afdeling består af et sengeafsnit med pt. 16 sengepladser, en stor ambulant lungecancerudredning, et lungemedicinsk ambulatorie og en aktiv forskningsenhed. På afsnittet modtager vi patienter med KOL, patienter til NIV-behandling, patienter til hjemme-NIV og efterfølgende telemedicinsk opfølgning, lungecancerpatienter, infektionsmedicinsk- og internmedicinske patienter.

-På Lungemedicinsk afsnit har man, som erfaren sygeplejerske, rig mulighed for at udvikle sig inden for mange specialiserede og fundamentale sygeplejefaglige områder, fx NIV behandling, palliation, smertebehandling, drænpleje, arteriepunktur, ernæring, hygiejne og sårpleje. Vi deltager årligt i kompetenceudviklingsdagen, Skills, og i afdelingen har vi løbende undervisning i specialerelevante emner.

Line Ranch Helt /Erfaren sygeplejerske i Lungemedicinsk afsnit på Næstved Sygehus

Som sygeplejerske i Lungemedicinsk afsnit skal du være med til at sætte retningen i afsnittet både fagligt og kulturelt, og det er en fordel, hvis du er fuld af energi, da vi sommetider må løbe lidt stærkt, når vi skal håndtere et uforudsigeligt og til tider hektisk miljø. Det sørger vi for at klæde dig på til - fagligt og menneskeligt.

Du bliver nemlig en del af et afsnit, hvor gensidig respekt, det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt - både i afsnittet og tværfagligt med andre faggrupper og afdelinger på vores sygehus. Vores tværfaglige samarbejde med bl.a. læger samt fysio- og ergoterapeuter er meget velfungerende, og da stedet ikke er så stort, kender vi alle hinanden, hvilket fordrer det gode samarbejde.

Attraktive arbejdsforhold med tid til både arbejde og fritid

Vi har i afsnittet stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og kollegaskab, hvor der, blandt høj faglighed og kvalitet i arbejdet. Vi vægter det gode humør og har en positiv tilgang til det meste. Vi viser omsorg for hinanden, og du vil også opleve, at der er kort vej til afsnitsledelsen, som altid er tilgængelig og støttende.

Hvis du bliver vores nye kollega, kan du se frem til et arbejdsliv, hvor der er tid til både arbejde og fritid. Vi ved, at tid er vores medarbejderes dyreste og mest værdifulde ressource. Når tiden er knap, går det ud over vores arbejdsglæde. Vi anskuer den som fundamentet for det gode arbejdsliv og de gode patientforløb. Derfor går vi på arbejde i hverdage og weekender med et smil på læben i både dag-, aften- og nattevagter tilrettelagt efter, hvad der passer ind i netop dit liv.

Hør mere om Lungemedicinsk afsnit

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om os og vores afsnit, så vil vi med glæde tage en snak med dig, og du kan kontakte afdelingssygeplejerske Pernille Kristensen for en nærmere aftale, eller hvis du har spørgsmål til stillingen.

De ledige stillinger på Lungemedicinsk afsnit i Næstved er faste stillinger, og dine ønsker ift. både timeantal og om du ønsker hver anden eller hver tredje weekend tilgodeses. Din ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler

Vi glæder os til at læse din ansøgning og dit CV snarest muligt og senest søndag d.20 februar 2022, som du sender til os via linket i dette opslag. Ansættelsessamtalerne vil finde sted i løbet af uge 8.

 

Stillingerne er til besættelse fra d.1 april eller snarest derefter.

 

Mange hilsner

Fra alle dine (måske) kommende kollegaer i Lungemedicinsk afsnit, Næstved Sygehus

 

Pernille Kristensen, Afdelingssygeplejerske for Lungesygdomme, tlf: 93 57 69 64/ pekri@regionsjaelland.dk

Klara Minna Hagens, Souschef for lungesygdomme, tlf.:  25 16 80 74 /klmh@regionsjaelland.dk

 

 

 

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus
  • Kontaktperson
    Pernille Kristensen
  • Adresse
    Ringstedgade 61, 4700 Næstved
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2022
  • Regionens jobnr.
    015545
  • Quick-nr.
    424231
  • Indrykningsdato
    19-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    20-02-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Næstved Sygehus
  • Adresse
    Ringstedgade 61, 4700 Næstved
  • Kontaktperson
    Pernille Kristensen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2022
  • Regionens jobnr.
    015545
  • Quick-nr.
    424231
  • Indrykningsdato
    19-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    20-02-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.