Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 30, 2400 København NV

Overlæge eller afdelingslæge til Ungdomspsykiatrisk ambulatorium B195, Bispebjerg, Børne- og ungdomspsykiatrisk Center

En stilling som speciallæge er ledig med funktion ved Ambulatorium for unge B195, som har til huse på centrets matrikel på Bispebjerg.

 

Ambulatorium for unge B195
Ambulatoriet for unge udreder og behandler unge i alderen 14 - 17 år, der er henvist for psykisk sygdom eller psykisk udviklingsforstyrrelse af et omfang, der kræver udredning og eventuel behandling i hospitalsregi.

Ambulatoriet rummer flere teams, som alle varetager basal udredning og behandling af en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger - herunder bl.a. opmærksomhedsforstyrrelser, affektive lidelser, psykose, autisme og angst.

I tillæg hertil har de enkelte teams særlige funktioner så som udredning og behandling af selvmordstruede, af børn og unge med kønsidentitetsforstyrrelser, samt af unge med bipolar affektiv sindslidelse.

Vi har siden september 2021 tilbudt F-ACT til den gruppe af vores patienter, der i perioder har brug for en intensiveret indsats fra vores side, herunder udkørende funktion.

Endelig varetager afsnittet regionsfunktion for DAT.

Afsnittets medarbejderstab omfatter på nuværende tidspunkt tre speciallæger, læger under uddannelse, tre specialpsykologer, psykologer - herunder psykologer under uddannelse til specialpsykolog, ambulatoriesygeplejersker, to socialrådgivere og lægesekretærer.

Afsnittet ledes af overlæge Maja Westermann og konstitueret afdelingssygeplejerske Lars Elvang i fællesskab.

 

Jobbet
Aktuelt søger vi en speciallæge med teamlederfunktion, der sammen med et tværfagligt team skal varetage udredning og behandling af børn og unge med en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger - herunder også unge med mistanke om bipolar lidelse.

Du vil få en betydningsfuld rolle i form af konferenceleder på diagnostiske konferencer, ligesom vi har brug for vores specialkræfter til at stå til rådighed for sparring og vejledning af afsnittets øvrige personale- herunder uddannelseslæger og sygeplejersker.

Vi har et samarbejde med Affektiv Klinik, RH, vedrørende vores patienter med bipolar affektiv sindslidelse, som du kan komme til at indgå i, ligesom den højt specialiserede funktion giver mulighed for undervisning af kolleger og øvrigt personale. Vi vil gerne udbygge vores samarbejde med døgnafsnittene i forhold til vores fælles patienter med bipolar lidelse, og vi vil gerne have dig med i den proces.

Behandlingsmæssigt spænder vi i afsnittet over bl.a. farmakologisk behandling, psykoedukative- og terapeutiske forløb. Skulle du have interesse for og lyst til at indgå i afsnittets forskellige gruppetilbud, vil dette også kunne være en mulighed. Aktuelt har vi bl.a. igangværende kognitive gruppeforløb for hhv. angst, depression og OCD.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

 

Vi tilbyder
Du tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor diagnostik og behandling af patienter samt vejledning og supervision af egen faggruppe og øvrigt personale indgår i de daglige aktiviteter.

I afsnittet lægges vægt på et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø, og du vil ugentligt indgå i afsnittets teamledergruppe med henblik på sparring og opbakning. Herudover har vi månedligt samrating - alle afsnittets specialkræfter sammen.

Vi vægter en forbedringskultur højt, og er meget lydhøre over for og interesseret i at udvikle og løbende justere/forbedre vores arbejdsgange osv. til gavn for patienterne og medarbejderne.

 

Vores forventninger
Vi forventer, at du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og har relevant klinisk erfaring. Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner, højt engagement og evne til at bevare overblik, da vi har en travl hverdag. Interesse for det psykofarmakologiske område- herunder behandlingen af bipolar affektiv sindslidelse- og psykoterapeutisk erfaring vil være en fordel.

 

Løn og vilkår
Vi ønsker at du starter den 1. marts 2022 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Som overlæge/afdelingslæge ansættes du med vagtforpligtigelse. Der er p.t. etableret ”frivillig” bagvagtsordning bestående af speciallæger på tværs af de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er hele tiden behov for at en del af centrets speciallæger er indstillet på at indgå i bagvagtsordningen.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

 

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Maja Westermann på maja.nyland.westermann@regionh.dk og 38 64 11 73.

 

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest den 18. februar 2022.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Vi forventer at holde samtaler i løbet af uge 8.

 

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen. 

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Maja Nyland Westermann
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 30, 2400 København NV
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Overlæge
  • Speciale
    Børne- og ungdomspsykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2022
  • Regionens jobnr.
    238037
  • Quick-nr.
    424288
  • Indrykningsdato
    19-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    18-02-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 30, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Maja Nyland Westermann
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Overlæge
  • Speciale
    Børne- og ungdomspsykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2022
  • Regionens jobnr.
    238037
  • Quick-nr.
    424288
  • Indrykningsdato
    19-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    18-02-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.