Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 11, 4200 Slagelse

Afdelingslæge til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

 

Slagelse Sygehus er et travlt akutsygehus, og vi i NSR Anæstesiologisk Afdeling søger derfor en engageret og kompetent afdelingslæge, der ønsker at konsolidere sine brede kompetencer som speciallæge. Stillingen er på fuld tid og til ansættelse pr. 01.04.2022 eller snarest derefter. Familiestilling med specielle betingelser i en tidsbegrænset periode er en mulighed.

Som afdelingslæge i NSR Anæstesiologisk Afdeling bliver du en del af Region Sjællands største anæstesiologiske afdeling. Du vil indgå i en medarbejdergruppe med knap 400 engagerede kolleger, der alle forstår værdien af det gode samarbejde. Din dagligdag vil være på Slagelse Sygehus, hvor du i moderne rammer vil varetage klinisk arbejde både på operationsgang og i intensiv terapiafsnit. Derudover vil du have mulighed for at byde ind på en eller flere af afdelingens specifikke arbejdsopgaver eller ansvarsområder afhængig af dine kompetencer og interesser. Det kunne f.eks. være:

  • Anæstesi til større robotkirurgi

  • Standardiserede patientforløb til hoftenære frakturer (LKT forløb) og akutte mave-tarm-kirurgiske tilstande (ASAP)

  • UL-vejledt perifer blokanlæggelse

  • Intensiv terapi inden for specialiserede områder som dialyse, ernæring og børn

  • Simulationstræning

I afdelingen arbejder vi for at skabe respektfulde relationer i mødet med patienten og mellem medarbejdere, hvor ordentlighed og tillid er en forudsætning. Vi ønsker at arbejde målrettet med faglighed og arbejdsmiljø som fundament for at opnå den højeste patienttilfredshed. Det vigtige for os er derfor kvalitet i patientbehandlingen, uddannelse og forskning – og så skal det været sjovt at gå på arbejde.

NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse ønsker at være det bedste uddannelsessted i regionen og har været nomineret til FaDLs klinikpris pga. den fokuserede tværfaglige varetagelse af den prægraduate uddannelse. Vi vægter både prægraduat og postgraduat lægelig uddannelse højt, og vi ønsker ligeledes at støtte et ønske fra dig om f.eks. SSAI-uddannelse eller anden efteruddannelse på lignende niveau. Aktuelt ansatte medarbejdere i afdelingen har gennemgået eller ønsker at blive optaget på SSAI i børneanæstesi og intensiv terapi, avanceret smertebehandling og Critical Emergency Medicine, IHI kvalitetsuddannelse, EDIC I-II samt ledelsesuddannelse på diplom eller masterniveau.

Vi er meget interesserede i at høre, hvad det vigtigste er for dig som kommende afdelingslæge og kollega i NSR Anæstesiologisk Afdeling.

Faglighed, forskning og uddannelse

Høj faglighed er hos os fundamentet for det gode arbejdsliv. Derfor ønsker vi at styrke patientbehandlingen gennem en tydelig uddannelses- og forskningsmæssig profil i afdelingen. Vi har i alt 12 postgraduate lægestillinger hhv. fem introduktionsstillinger og syv hoveduddannelsesforløb fordelt på første og fjerde år. Ved inspektorbesøg i foråret 2021 blev afdelingen beskrevet som meget velfungerende med et stort fokus på uddannelse og et godt og trygt læringsmiljø. Sideløbende har vi indviet i september 2021 forskningsenheden RCAI (Research Centre of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine), som har projekter indenfor optimering af perioperativ observation og behandling samt behandlingsinterventioner i intensivt regi.

Det forventes, at du aktivt kan indgå i undervisning og supervision af afdelingens uddannelsessøgende medarbejdere og i de igangværende forskningsprojekter afhængig af interesse. Det er endvidere vigtigt for os, at du har lyst samt evner at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens dygtige og engagerede operationssygeplejersker, anæstesi- og opvågningssygeplejersker samt intensivsygeplejersker.

Om afdelingen

NSR Anæstesiologisk Afdeling består af 5 afsnit på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

Slagelse Sygehus er Region Sjællands aktuelt største akutsygehus med varetagelse af 46% af regionens akutte patienter, og NSR Anæstesiologisk Afdeling har akut og elektiv funktion indenfor mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi, obstetrik, pædiatri, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri/neurologi, reumatologi og medicinsk gastroenterologi), radiologi og psykiatri. Den centrale operationsgang i Slagelse varetager anæstesi og operationssygepleje både som sammedagskirurgiske procedurer og under indlæggelse, og der er to opvågningsafsnit i umiddelbar relation til operationsgangen for henholdsvis sammedagskirurgiske og stationære patienter. Vi har årligt ca. 9.500 operationer.

Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2-afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 intensive sengepladser og de 6 intermediære sengepladser. Der er mulighed for dialyse-behandling. Intensiv afsnit varetager endvidere MobiltAkutTeam-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske.

I afsnittene i Slagelse er to speciallæger og en yngre læge/uddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt, og frem til klokken 20 er der på alle ugens dage desuden en ekstra speciallæge i intensivafsnittet.

NSR Anæstesiologisk Afdeling består endvidere af den centrale operationsgang, som varetager elektive patientforløb indenfor specialerne ortopædkirurgi, urologi og øjensygdomme. Hertil kommer specialistfunktioner indenfor anlæggelse af permanente centrale katetre. I Sammedagskirurgisk Afsnit (SDK) varetages 4.000 endoskopiske undersøgelser og behandling samt idrætskirurgi. En speciallæge har vagtfunktionen i aften- og nattetiden for hele sygehuset.

Tværfagligt Smertecenter Næstved er tillige et afsnit i NSR Anæstesiologisk Afdeling. Smertecentret er det største ud af tre smertecentre i regionen og varetager 41% af den samlede patientgruppe. Det har eksisteret i 8 år og er anerkendt for til stadighed at være på forkant indenfor smerteområdet. Der ydes tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse og non-maligne smerter gennem årligt 8.500 ambulante kontakter.

Kvalifikationer

Vi søger en nyuddannet eller bredt interesseret anæstesiolog, som vil være med til at videreudvikle NSR Anæstesiologisk Afdeling.

Du forventes aktivt at kunne bidrage til afdelingen og fagets udvikling. Evnen til at kunne og ville engagere dig er en vigtig kvalifikation, ligesom du i pressede situationer skal kunne samarbejde konstruktivt med relevante samarbejdspartnere.

Afhængigt af dine interesseområde aftales opgave- og ansvarsområde i forbindelse med ansættelsen.

Du vil blive vurderet i forhold til de syv lægeroller, og ansøgning skal udformes i forhold til dette. Ansøgere skal desuden i særlig grad beskrive kompetencer og planer i forhold til det anførte ansvarsområde.

  • Læs mere om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kolleger allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv

    Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Birgitte Schousboe, 2344 4425.

    Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos ledelseskonsulent Pia van der Watt, 5651 4796.

    I forbindelse med ansættelse indhentes § 36 børneattest, hvortil samtykke indhentes ved ansættelsessamtale.

    Ansøgningsfristen er 1. marts 2022, og samtaler forventes gennemført i uge 8.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Birgitte Schousboe
  • Adresse
    Fælledvej 11, 4200 Slagelse
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2022
  • Regionens jobnr.
    015558
  • Quick-nr.
    424325
  • Indrykningsdato
    20-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    01-03-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 11, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Birgitte Schousboe
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2022
  • Regionens jobnr.
    015558
  • Quick-nr.
    424325
  • Indrykningsdato
    20-01-2022
  • Ansøgningsfrist
    01-03-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.