Region Midtjylland

Regionshospitalet Hammel Neurocenter

Voldbyvej 15, 8450 Hammel

Reservelægestilling med mulighed for tid til forskning eller introduktion til forskning på Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Hospitalsenhed Midt.

En stilling som uklassificeret-reservelæge på Regionshospitalet Hammel Neurocenter (RHN), er ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge og løber 1 år.

Om stillingen:
På RHN har vi i disse år stort fokus på udvikling af arbejdsmiljø og arbejdsområder for yngre læger i den specialiserede neurorehabilitering. Ligeledes er det højt prioriteret at skabe rammer for, at klinisk arbejde og relevant lægefagligforskning kan gå hånd i hånd. Denne stilling indeholder for den motiverede ansøger, mulighed for at bruge 20% af arbejdstiden på at gennemføre et mindre og afgrænset forskningsprojekt, deltage i et mere ambitiøst forsk­ningsprojekt eller gennemføre arbejdet med formulering af en ph.d.-protokol, herunder at søge forskningsmidler. Som reservelæge på RHN bliver du en del af et dynamisk uddannelses- og forskningsorienteret yngre læge-miljø, med neurologiske uddannelseslæger og et klinisk vejlederteam bestående af neurologiske speciallæger samt lægefaglige forskningsvejledere, der selv er aktive ph.d.-studerende.

De kliniske opgaver:
Du vil gå stuegange, modtage nye patienter og indgå i det tværfaglige samarbejde omkring patienterne med sygeplejersker, terapeuter, logopæder, socialrådgivere og neuro­psykologer. Rehabiliteringsarbejdet bygger på en helhedsorienteret tilgang til patienten og de pårørende, hvor inddragelse i egen rehabilitering er en væsentlig faktor.
Vi er ca. 15 læger fra forskellige specialer med et tæt samarbejde og sparring vedrørende hinandens specialeområder. Under ansættelsen vil du som udgangspunkt være tilknyttet et enkelt afsnit af gangen, og det daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med en special­læge, der varetager forløbsansvaret for patienterne. I samarbejdet med speciallægen vil opgaverne blive fordelt i forhold til de faglige kompetencer, du har med i bagagen, din indivi­duelle udvikling under ansættelsen samt dine interesser alt sammen i takt med, at du får indsigt i det neurorehabiliterende felt.
Der vil hele tiden være stor opmærksomhed på, at der er sammenhæng mellem kompetencer, opgaver og din personlige kapacitet, da vi tror på, at arbejdsglæde og tryghed i løsning af opgaverne er en forudsætning for trivsel og god opgaveløsning.
Der vil, 8 uger af hvert semester, være medicinstuderende i klinisk ophold. En af de yngre lægers opgaver er at bidrage til, at de kommende kollegaer finder sig tilrette og være med til at give dem en positiv oplevelse under deres klinikophold i den specialiserede neurorehabilite­ring.
Stillingen omfatter som udgangspunkt ikke vagtforpligtelse, dog er det en mulighed ved aktivt tilvalg, når tilstrækkelige kompetencer er opnået.

Forskningsopgaven:
Du vil, afhængigt af kompetencer og ambitioner, have mulighed for at gennemføre et mindre afgrænset forskningsprojekt eller være aktiv medspiller i et mere omfattende projekt, der varetages af andre forskere. Denne afgrænsning er begrundet i, at projektet skal være realistisk at gennemføre. En anden mulighed er at udforme en Ph.d.-protokol og starte en fundraising-proces.
Forskningsaktiviteten eller projektbeskrivelsen skal tage udgangspunkt i patientgruppen på RHN og i størst muligt omfang være kliniknært. Der vil være tæt sparring med kliniske- og forskningserfarne kollegaer i processen.

Om Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter behandler patienter med svær erhvervet hjerneskade (traumer, SAH, apoplexi, anoxisk skade, infektioner, tumorer).

Neurocentret er udpeget af Sundhedsstyrelsen til at varetage den højtspecialiserede neurorehabilitering i Vestdanmark, med et patientgrundlag på ca. 3 mio.
Neurocentret er faglig ansvarlig for neurorehabiliteringssenge i Hammel, Skive (27 sengepladser), Silkeborg (6 sengepladser) og Lemvig (13 sengepladser).

Regionshospitalet Hammel Neurocenter er opbygget med i 4 subspecialer: subspeciale for tidlig neurorehabilitering, kognitiv subspeciale, sensomotorisk subspeciale, subspeciale for Børn og Unge med tilhørende klinikker
(76 sengepladser i Hammel, 27 senge på to afsnit i Skive og 13 senge i Lemvig).
Neurocentret har ca. 650 medarbejdere, 19 faggrupper og 10 afsnit. Herudover har Neurocentret tilknyttet 6 seng på intensiv afdeling i Silkeborg, hvor patienter i respirator kan modtages til tidlig neurorehabilitering.

Neurocentret er en universitetsklinik med 1 professor og omkring 10 ph.d.-studerende under Aarhus Universitetshospital. Dertil er der et Uddannelsescentret, der afholder en del kurser i emner vedrørende neurorehabilitering.
Læs mere om Regionshospitalet Hammel Neurocenter på www.neurocenter.dk

Særligt om ledelsesforhold
Centerledelsen udgøres af den ledende overlæge, den ledende oversygeplejerske og den ledende terapeut. Regionshospitalet Hammel Neurocenter har en ledelsesstruktur, hvor der er gennemført en vidtgående decentralisering af ansvar og kompetence. Der udøves værdibaseret ledelse kombineret med fokus på dialog, involvering, decentralisering og resultater.

Om Hospitalsenhed Midt, (HE Midt)
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regions­hos­pitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitals­enheder i Jylland.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til "Aftale vedrørende yngre læger" indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger.






Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Hammel Neurocenter
  • Kontaktperson
    Ulla Hedegaard
  • Adresse
    Voldbyvej 15, 8450 Hammel
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Neurologi
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2022
  • Regionens jobnr.
    36348
  • Quick-nr.
    431262
  • Indrykningsdato
    19-05-2022
  • Ansøgningsfrist
    02-06-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Hammel Neurocenter
  • Adresse
    Voldbyvej 15, 8450 Hammel
  • Kontaktperson
    Ulla Hedegaard
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Neurologi
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2022
  • Regionens jobnr.
    36348
  • Quick-nr.
    431262
  • Indrykningsdato
    19-05-2022
  • Ansøgningsfrist
    02-06-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.