Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 1, 4600

Overlæge til batriatri.

Kirurgisk Afdeling Øvre team Sjællands Universitetshospital

Brænder du for behandlingen af bariatriske patienter og har evner og interesse indenfor, ledelse, udvikling og forskning?

Så har Kirurgisk Afdeling, SUH en stilling ledig som overlæge i øvre team med fokus på bariatri, til besættelse 1. september 2022 eller snarest derefter.

Kirurgisk afdeling, SUH er opdelt i 7 funktionsområder.

Afdelingens afsnit for øvre kirurgi har regionsfunktion samt højt specialiseret funktion indenfor bariatrisk kirurgi, reflukskirurgi, operation for parastomale hernier samt operation af større, komplicerede ventralhernier og giganthernier. Derudover varetager vi højvolumen elektiv inguinal hernieotomi og cholecystektomi. Største delen af vores operationer udføres laparoskopisk og vi er i gang med at implementere robot assisteret kirurgi til udvalgte patient kategorier.

Teamet dækker over 24 faste senge, 1-2 daglige operationslejer, heraf har vi aktuelt 1 robot leje/uge til rådighed og har en stor dagkirurgisk sektion i Nykøbing Falster.

Teamet består af en ledende overlæge og ialt af 9 speciallæger, med hver deres ansvarsområde.

Du vil indgå i det daglige arbejde i øvre team, men med primær fokus på det bariatriske område, herunder supervision og undervisning af alle personaler og medicinstuderende.

Som overlæge i bariatrisk sektion forventes det at du varetager bariatriske operationer selvstændigt, har erfaring med at indgå i et bariatrisk team med endokrinologer, diætister og plejepersonaler. Det forventes også at du tager del i udviklingen og ikke mindst forskningen indenfor området i tæt samarbejde med resten af teamet med det mål at blive et bariatrisk ”centre of excellence” i international klasse.

Ligeledes forventes det at du indgår i det administrative arbejde og gerne har erfaring med håndtering af henvisninger og visitationer.

Kirurgisk afdeling er en stor universitetsafdeling med et stærkt fokus på faglighed, udvikling og forskning, det er vores strategi fortsat at udvikle afdelingen baseret på et stærkt fagligt miljø. Vores ambition er at være blandt Europas bedste indenfor vores specialiserede områder. Vi forventer at du kan dokumentere resultater indenfor dine specialistområder.

I kirurgisk afdeling ønsker vi en bred og favnende personalegruppe, og vægter inklusion og diversitet højt.

Hvis du lyst til at tage del i en rivende udvikling baseret på kvalitet, dynamik og høj faglighed, er du måske vores kommende kollega, og så modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig.

Generelt om afdelingen:

Kirurgisk Afdeling, SUH har en afdelingsledelse bestående af en chefæge samt en chef sygeplejerske. Fagligt er afdelingen opdelt i 7 funktionsområder, som fagligt ledes af en ledende overlæge, som sammen med en afdelingssygeplejerske udgør områdeledelsen for funktionen. Vi har fokus på gode patientforløb og et stærk fagligt miljø. Kirurgisk afdeling varetager behandlinger som højt specialiseret funktion, regionsfunktion samt hovedfunktion. Den 1.april 2019 blev de kirurgiske funktioner samlet i Køge, og vil som en af de første afdelinger flytte ind i det nybyggede Universitetshospital i 2022.

Funktionsområder i Kirurgisk afdeling:

  1. Akut kirurgi
  2. Øvre kirurgi
  3. Nedre kirurgi inklusive kræftkirurgi
  4. Endoskopi
  5. Ambulatoriefunktion
  6. Forskning
  7. Kirurgisk funktion på Nykøbing Falster Sygehus

Kirurgisk afdeling varetager behandling af akutte, benigne og maligne kirurgiske lidelser med mere end 6.000 årlige operationer.

De fleste akutte patienter indlægges via hospitalets Akut Afdeling. Der foretages desuden udredning og behandling af patienter med akutte kirurgiske problemstillinger fra hospitalets øvrige afdelinger, ligesom der modtages patienter med specialiserede, akutte kirurgiske lidelser fra resten af regionen. Der foretages årligt omkring 3.600 akutte operationer, og ansvaret for disse patienter ligger i sektionen for Akut kirurgi.

Funktionsområdet Nedre Kirurgi varetager behandling af benigne lidelser som IBD kirurgi, behandling af komplicerede crohntilfælde og analfistler samt kirurgisk behandling af analinkontinens for hele regionen. Behandling af IBD patienter varetages i samarbejde med hospitalets gastromedicinske sektion. Sektionen for Nedre kirurgi varetager desuden udredning, behandling og palliation af patienter med cancer i gastrointestinalkanalen.

Afdelingen foretager årligt omkring 400 kolo-rektale resektioner, hvoraf over 90% er laparoskopiske eller robotassisterede.

Sektionen har desuden regionsfunktion for splenektomi på hæmatologiske patienter samt for kirurgisk lokalbehandling af rektumtumorer.

Afdelingens endoskopiafsnit foretager årligt mere end 14.000 endoskopier i form gastroskopier, koloskopier samt et stort og stigende antal avancerede endoskopiske procedurer som regionsfunktion eksempelvis ERCP, transgastrisk ERCP, EMR, e-FTR, EUL og CELS. Enheden har også regionsfunktion for endoskopisk udredning af børn med gastroenterologiske lidelser i samarbejde med Pædiatrisk afdeling, SUH.

Kirurgisk afdeling har en stor ambulant funktion, hvor vi foretager udredning og opfølgning af elektive forløb forud for operation. Ambulatoriet varetager flere specialiserede funktioner eksempelvis med udredning af patienter før bariatrisk kirurgi samt udredningen af patienter med anal inkontinens i Inkontinensklinikken.

Kirurgisk Afdeling har en stor og meget aktiv forskningsenhed Center for Surgical Science med mere end 50 tilknyttede forskningsmedarbejdere, et Forskningslaboratorium og med et stærkt og voksende samarbejde nationalt og internationalt. Forskningsenheden afholder hvert år et internationalt symposium, Zealand Surgical Forum; se http://www.zealandsurgicalforum.com/

https://centerforsurgicalscience.dk/da/

Siden 2018 har lægestaben ved den kirurgiske funktion på Nykøbing Falster Sygehus refereret til den ledende overlæge ved Kirurgisk afdeling, SUH. I Nykøbing varetages elektiv kirurgi i form af hernie-og galdevejskirurgi samt hæmorideoperationer. Akut kirurgi i form af appendektomier og andre akutte, mindre operationer.

Dine kvalifikationer:

Stillingen ønskes besat af en ambitiøs, visionær og målrettet kollega, som tager ansvar og som sammen med os har lyst til at præge og tage del i udviklingen af afdelingen.

Vi ønsker en kollega, som sætter patienten i centrum, stræber efter den bedst mulige kvalitet i behandlingen, og som har lyst til at være en del af et team af dygtige kolleger, som arbejder lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle og forbedre den kirurgiske behandling.

Kirurgisk Afdeling lægger vægt på, at yde behandling af høj kvalitet på et evidensbaseret grundlag. Det vil derfor blive positivt vægtet hvis du har dokumenteret løbende forskningsaktivitet og har en PhD eller doktor grad. I Kirurgisk afdeling mener vi, at et stærkt fagligt miljø samt et aktivt forskningsmiljø er nødvendigt for at sikre bedst mulige patientforløb og faglig udvikling. Dette forventer vi du tager aktivt del i.

Afdelingen vægter produktion, forskning og uddannelse ligeværdigt, og vi forventer derfor, at du interesserer dig for ledelse, udvikling, målstyring, uddannelse, supervision og afhængigt af kompetencer bidrager i forskningsinitiativer. Både overlæger og afdelingslæger har uddannelsesforpligtigelse overfor medicinstuderende, introduktionslæger, læger i hoveduddannelse samt andre faggrupper i afdelingen.

Afdelingen har regionens lærestolsprofessorat i kirurgi, ligesom der er både kliniske lektorer og studielektorer tilknyttet.

Arbejdsvilkår:

Overlægen får hovedfunktion i Køge.

Stillingen er pt vagtfri, men ansøger kan efter ønske på sigt indgå i bredskabsvagten.

Afdelingen er fast forankret i den regionale udvikling af sygehusvæsenet med varetagelse af de specialiserede kirurgiske funktioner for Region Sjælland.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Personlige og faglige kompetencer:

Speciallægen skal have kompetencer inden for hver af nedenstående 7 roller, på et niveau, der svarer til det, man kan forvente af en speciallæge, og ansøgningen skal derfor udformes i henhold til nedenstående.

1. Medicinsk ekspert
Diagnostiske og terapeutiske færdigheder, som er nødvendige for at varetage kompetent og effektiv udredning og behandling.

2. Kommunikator

Kan kommunikere forståeligt, præcist og empatisk med patienter og pårørende; kan lytte, drøfte og formidle relevant information med patienter, pårørende samt kolleger og andre medarbejdere.

3. Samarbejder
Samarbejder effektivt med alle medarbejdere og primær sektor; bidrager effektivt i tværfaglige aktiviteter.

4. Organisator/leder/administrator
Anvender og prioriterer ressourcerne effektivt og afbalancerer hensyn til patientbehandling, uddannelse, administrative funktioner, kvalitetsudvikling og eksterne aktiviteter.

5. Sundhedsfremmer
Bidrager effektivt til øget sundhed hos patienter såvel som hos andre borgere. Erkender og reagerer på de områder, hvor oplysning er påkrævet.

6. Akademiker
Anvender en personlig strategi for kontinuerlig kompetenceudvikling; vurderer information kritisk; faciliteter læring hos patienter, kolleger, uddannelsessøgende læger, studenter og andre personalegrupper; bidrager til udvikling af ny viden.

7. Professionel
Yder høj kvalitet i patientbehandlingen med integritet, ærlighed, medfølelse; udviser passende personlig og medmenneskelig adfærd; praktiserer i etisk overensstemmelse med lægeløftet.

Yderligere oplysninger: Yderligere information kan fås ved henvendelse til funktionsansvarlig overlæge Frederik Helgstrand: Email. Freh@regionsjaelland.dk; Telefon: 23 34 87 64 eller ledende overlæge Lasse Bremholm Hansen, mail: labha@regionsjaelland.dk eller tlf. 47 32 30 01.

Ansøgningsfrist 16.juni 2022

Ansøgningen forventes opstillet således at ansøger forholder sig til hver af de 7 lægeroller.

Samtale med kvalificerede ansøgere forventes afholdt i uge 26

Kontaktperson(er):

Navn: Frederik Helgstrand, funktionsansvarlig overlæge  for øvre team: Email. Freh@regionsjaelland.dk; Telefon: 23 34 87 64

Eller Lasse Bremholm Hansen, cheflæge Email: labha@regionsjaelland.dk; Telefon: 23 34 97 51

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Kontaktperson
    Lasse Hansen
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    02-09-2022
  • Regionens jobnr.
    017161
  • Quick-nr.
    431458
  • Indrykningsdato
    24-05-2022
  • Ansøgningsfrist
    16-06-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Adresse
    Lykkebækvej 1, 4600
  • Kontaktperson
    Lasse Hansen
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    02-09-2022
  • Regionens jobnr.
    017161
  • Quick-nr.
    431458
  • Indrykningsdato
    24-05-2022
  • Ansøgningsfrist
    16-06-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.