Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Fysioterapeut søges til delestilling mellem Fysio-og Ergoterapien og Gastroenheden på Hvidovre Hospital

Som et nyt tiltag oprettes der nu en delestilling mellem Fysio- og Ergoterapien og et af vores Gastroenhedens kirurgiske afsnit. Dit daglige arbejde vil 3 dage om ugen være på gastro-kirurgiske afsnit, mens de andre 2 dage er i Fysio- og Ergoterapiens medicinsk-gastrologisk gruppe.

Har du lyst og evner til arbejde supertværfagligt på Akuthospital, er dette en fantastisk chance for både at udvikle din fagfaglighed og dit tværfaglige samarbejde. I denne stilling vil/skal du kombinere den travle arbejdsdag, hvor du ser mange forskellige patienter, med faglig fordybelse omkring patienter der har gennemgået kirurgi i maveregionen.

Så hvis du har lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads med høj faglighed, god trivsel og højt til loftet, samtidig med at du har det, der skal til for at trives som fysioterapeut på et akut hospital, bør du søge denne stilling.

Om jobbet
I denne stilling er du 3 dage om ugen ansvarlig for den fysioterapifaglige vurdering og behandling af patienter, der er blevet opereret i maven. Her har vi særlig stort fokus på tidlig mobilisering og præinstruktion idet vi fra forskning ved, at dette er medvirkende til at bedre såvel mortalitet som livskvalitet hos patienter og det tværfaglige samarbejde blandt personalet. Afsnittet er et elektivt afsnit for kirurgiske kolo-rektalpatienter. Specialet har en bred variation i patientklientel og forløb, der spænder lige fra udredning og operation i cancerpakkeforløb til de helt unge patienter med Colitis Ulcerosa og Morbus Crohn. Vi har højt specialiseret funktion i pouch kirurgi.

Da afdelingens speciale er stor abdominalkirurgi, har vi meget fokus på at optimere patientforløbet, hvilket indeholder hyppig mobilisering, genoptræning og akutsygepleje til den kritisk syge patient. Dit arbejde i sengeafsnittet vil primært bestå af vurdering, genoptræning og repirationsfysioterapi og du bliver en del af et tværfagligt team, hvor alle er involveret i at arbejde i de accelererede operationsforløb, som vi gennem forskningsprojekter var Danmarks første afsnit til at udvikle og implementere. Vi holder os løbende opdateret på evidensen og er ofte inddraget i nye forskningsprojekter, for at udvikle og kvalitetssikre.

De resterende 2 dage vil du have patienter i nogle af gruppens øvrige afsnit. I medicinsk-gastrologisk gruppe har vi fokus på det akutte forløb for patienterne i akutmodtagelsen til udskrivning derfra eller fra specialafsnit. Vi har patienternes behov i centrum og fokuserer på kernefaglighed, samarbejde og trivsel.

Både på Gastroenheden og i de andre afdelinger har vi et overordnet fokus på en tidlig og fyldestgørende funktionsvurdering – hvor vi ved behov sætter relevant fysioterapeutisk genoptræning i gang, for at sikre at vores patienter opnår bedst mulig grad af selvstændighed inden udskrivelse. I vores tilgang til patienterne arbejder vi struktureret med Patient Empowerment /Patientinddragelse, og for at sikre den bedst mulige kvalitet i vores arbejde, er alle aktive i faglig udvikling.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du får en spændende, travl og udfordrende arbejdsdag, både på sengeafsnit og inden for gruppens mange forskellige specialer og diagnoser. I denne stilling, vil du både have mulighed for at fordybe dig i en særlig patientgruppe, og komme vidt omkring på hospitalet. Du vil få erfaring med mange forskellige områder inden for fysioterapi på hospitalet.

Foruden det daglige arbejde med patienterne, har vi fokus på udvikling, der kan optimere behandlingen for patienterne, vi har med hjælp fra vores udviklingsterapeut et stort fokus på udvikling af vores fag. Generelt er uddannelse og forskning er stor del af hele Amager Hvidovre Hospitals opgavevaretagelse.

Ud over introduktion til arbejdsopgaverne via kollega og afdelingsterapeut, har vi Mentorordning som alle nye tilbydes at deltage i.

Du vil således blive en del af 2 forskellige dynamiske teams, som begge er gode til at lære fra sig. Stemningen er god med et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger- fysio- og ergoterapeuter og plejepersonale.

Dine kompetencer
Vi har brug for en fysioterapeut, som er i stand til at prioritere arbejdsopgaverne og holder overblik, særlig i de situationer hvor det brænder på.

Du er en teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt. Du skaber samarbejde og relationer med mange forskellige mennesker; såvel patienter, pårørende og på tværs af hele organisationen. Samtidig er du rummelig, initiativrig, arbejdsom og trives i en kompleks og afvekslende hverdag. Dit arbejde er præget af en professionel, effektiv og ansvarlig tilgang. Du trives med at have travlt og anvender klinisk ræsonnering i dit fysioterapeutiske arbejde.

Weekendarbejde indgår i denne stilling.  Man har i gennemsnit cirka weekendvagt hver 6. uge.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket her: Fysio-og Ergoterapien, HVH.
Hvis du vil vide mere om Gastroenheden så klik her: Gastroenheden.

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.
Stillingen er på 37 timer og til besættelse fra d. 1. september 2022 til 31. august 2023 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn

Ansøgningsprocedure:
Ønsker du at høre mere om stillingenerne, så ring til afdelingsterapeut Robert-Jan Nienhuis, tlf. 36322257. Stillingsbeskrivelsen kan rekvireres hos robert-jan.nienhuis@regionh.dk

Ansættelsesudvalg består af 3-4 personer.

Ansøgningsfristen er 7. juli 2022.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Hvidovre Hospital
 • Kontaktperson
  Robert-Jan Nienhuis
  Robert-Jan.Nienhuis@regionh.dk
 • Adresse
  Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre
 • Stillingstyper
  Fysioterapeut
 • Ansættelsesform
  Tidsbegrænset periode
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2022
 • Regionens jobnr.
  242050
 • Quick-nr.
  432679
 • Indrykningsdato
  15-06-2022
 • Ansøgningsfrist
  07-07-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Hvidovre Hospital
 • Adresse
  Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre
 • Kontaktperson
  Robert-Jan Nienhuis
  Robert-Jan.Nienhuis@regionh.dk
 • Stillingstyper
  Fysioterapeut
 • Ansættelsesform
  Tidsbegrænset periode
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2022
 • Regionens jobnr.
  242050
 • Quick-nr.
  432679
 • Indrykningsdato
  15-06-2022
 • Ansøgningsfrist
  07-07-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Fysioterapeut søges til delestilling mellem Fysio-og Ergoterapien og Gastroenheden på Hvidovre Hospital"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.