Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Speciallæge i intern medicin, geriatri søges til akut-geriatrisk sengeafsnit, Medicin 2, Holbæk Sygehus

 

Speciallæge i intern medicin geriatri søges til akut-geriatrisk sengeafsnit, Holbæk Sygehus

Geriatrien i Holbæk består af et sengeafsnit med 20 senge og et geriatrisk ambulatorium. Det geriatriske sengeafsnit modtager patienter overvejende fra akut-afdelingen med geriatriske problemstillinger. Afsnittet har et godt tværfagligt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætist, der fast kommer i afsnittet og varetager udvidede opgaver. Afsnittet lægger vægt på et godt, gensidigt respektfuldt arbejds- og læringsmiljø for både de fastansatte og for de mange studerende fra mange studieretninger.

Geriatrisk ambulatorium har regionsfunktion i fald, hvor der efter udredning i hovedfunktion er mistanke om vestibulær og/eller autonom dysfunktion. Desuden varetages udredning af geriatriske problemstillinger samt opfølgninger efter indlæggelse. Ambulatoriet varetager desuden vippelejeundersøgelser efter henvisning og udreder for vestibulær dysfunktion med vHIT og VNG. Ambulatoriet har en Rotundom stol til udredning af kompliceret BBPV. I regionsfunktionen afholdes der to gange pr måned MDT-konference med kardiologien omkring synkope-patienter. En gang pr måned afholdes MDT-konference om vertigo med deltagelse af neurolog, øre-næse-hals-læge og kardiolog.

Geriatrien er en del af den nydannede Medicinsk afdeling 2, som udover geriatrien også rummer specialerne reumatologi, gastromedicin og apopleksi-rehabilitering. Medicin 2 har 70 senge, og eget forvagts-og bagvagtslag. Der er i det medicinske område på Holbæk Sygehus et godt tværspecialiseret samarbejde, hvor der er god mulighed for at inddrage de andre specialer i udredning og behandling af de geriatriske patienter, ligesom det sikrer et smidigt samarbejder og god kollegial sparring ved behov for viden og kompetencer uden for eget grenspeciale. Geriatrisk afsnit varetager vigtige og specifikke opgaver som led i den akutte intern medicinske indsats.

Afdelingen vægter høj faglighed og der er 2 gange ugentlig undervisning for alle læger og en gang ugentligt i eget grenspeciale.

Ansøgerprofil
Til at varetage opgaver på det akut geriatriske afsnit, søger vi en speciallæge i geriatri med interesse for den akutte geriatri. Da det akutgeriatriske afsnit både har tilknyttet yngre læger i uddannelsesstillinger og medicinske studenter vil interesse for undervisning være en fordel.

Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Sygehuset har egen sygehusledelse og indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Sygehusets vision
Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme.

 

Forskning
Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder og sygehuset har netop indviet Forskningens Hus.

Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere. Det er her vi imødeser din aktive indsats.

Lidt om afdelingen
Medicinsk Afdeling 1 varetager intern medicinske grenspecialer i medicinsk gastroenterologi,  reumatologi, geriatri og apopleksi-rehabilitering, og afdelingen råder over 70 sengepladser samt en række specialespecifikke ambulatorier herunder et ambulatorie med regionsfunktion (geriatri) og en regional fællesvisitation (geriatri).
Medicinsk Afdeling varetager klinisk og teoretisk undervisning af lægestuderende Medicinsk afdeling har et fællesmedicinsk ambulatorium, der varetager behandlingen af patienter med behov for udredning i samarbejde mellem flere specialer. Vores klinisk biokemiske afdeling har en fremskudt post i det fællesmedicinske ambulatorium og vores radiologiske afdeling tilbyder drop-in løsninger til billeddiagnostiske undersøgelser.

Stillingsfunktion og kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med speciallæge med speciale i geriatri eller geriatri:intern medcin

Vi forventer at du

  • Har interesse for den akutte geriatri
  • Er engageret og udviklingsorienteret
  • Har gode evner til samarbejde og se nye muligheder


Lægestaben i den geriatriske sektion er normeret til en specialeansvarlig overlæge, 6 speciallæger samt 3-4 yngre læger i introduktion eller hoveduddannelsesforløb.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er ledig til besættelse efter aftale.

Stillingen indgår i det 13 skiftede bagvagtslag fra hjemmet.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til
Cheflæge Sanne Dam-Larsen 24 90 40 86 eller ledende overlæge i Geriatri Solvejg Henneberg Pedersen 24 92 08 82

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.
Ansøgere bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv kompetencer.

Du kan læse mere om Holbæk Sygehus på internettet her.

Ansøgningsfrist
18.08.2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på kr. 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på
www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Kontaktperson
    Sanne Dam-Larsen
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Stillingstype
    Læge, Overlæge, Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Intern medicin: Geriatri & Intern medicin: Infektionsmedicin
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2022
  • Regionens jobnr.
    018214
  • Quick-nr.
    433376
  • Indrykningsdato
    29-06-2022
  • Ansøgningsfrist
    18-08-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Kontaktperson
    Sanne Dam-Larsen
  • Stillingstype
    Læge & Overlæge & Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Intern medicin: Geriatri & Intern medicin: Infektionsmedicin
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2022
  • Regionens jobnr.
    018214
  • Quick-nr.
    433376
  • Indrykningsdato
    29-06-2022
  • Ansøgningsfrist
    18-08-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.