Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Vest Herning

Hospitalsparken 15, 7400 Herning

Uddannet lægesekretær til Ambulatoriet - Regionspsykiatrien Gødstrup



Har du lyst til et spændende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge arbejdsgange og de gode samarbejdsrelationer
- så er det netop DIG, vi søger ved Regionspsykiatrien Gødstrup.

I voksenpsykiatrisk ambulatorium, Regionspsykiatrien Gødstrup søger vi en dedikeret og serviceminded lægesekretær til vores Ambulatorium med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt efter aftale. Stillingen er en fast stilling og som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Du vil organisatorisk blive tilknyttet Ambulatoriet med fysisk placering på Regionshospitalet Gødstrup. Voksenpsykiatrisk ambulatorium består af 8 diagnosespecifikke teams, hvor patienternes forløb er underbyggede af et stærkt tværfagligt samarbejde af mange forskellige faggrupper.

Vi er i alt 17 sekretærer i ambulatoriet, og hvert af de 8 diagnosespecifikke teams har egen sekretærgruppe. Dette betyder, at du får mulighed for at specialisere dig inden for et diagnosefelt. Der vil dog også blive mulighed for at udforske arbejdet i andre teams, da vi meget gerne hjælper hinanden på tværs.

Hvad kan vi tilbyde dig
En travl, men spændende arbejdsplads med varierende og selvstændige arbejdsopgaver, og en arbejdsplads, der har stort fokus på det gode samarbejde, trivsel i arbejdsdagen og socialt sammenhold. Det viser sig blandt andet ved tiltag som fælles morgensang og farverig onsdag.

Vi har en sekretærgruppe med meget faglig stolthed, et højt fagligt niveau, og hvor der er fastlagt løbende undervisning og vidensdeling. Der vil være rig mulighed for at komme med forslag til opgaveløsninger og optimering af arbejdsgange, og der er mulighed for at bringe netop dine kvalifikationer i spil i en evt. nøglefunktion, der passer til dig. Du vil skulle deltage i fælles personalemøder, monofaglige møder, temadage og fester.

Arbejdsfordeling og arbejdstid kan i høj grad planlægges internt i teamet, heriblandt også mulighed for hjemmearbejdsdage og flex.

Du vil naturligvis få individuel introduktion og grundig oplæring. Vi forventer ikke, du kan det hele fra start, men at du er åben for at lære det, du endnu ikke kan.

Dine kerneopgaver vil være
- Arbejde i EPJ, herunder booking, registrering, afskrivning af diktater, fejlretning mm.
- Telefonbesvarelse, herunder opkald fra patienter, pårørende og samarbejdspartnere
- Booking af møder i Pronestor
- Vedligehold af kalendere for behandlere samt vedligehold af kalendere for rum til booking
- Ad hoc opgaver fra den tværfaglige personalegruppe

Din profil
- Du befinder dig godt med et højt tempo og masser af spændende udfordringer.
- Du er mødestabil og fleksibel.
- Du er god til at tilrettelægge, strukturere og prioritere dine opgaver selvstændigt.
- Du deltager aktivt og med faglig stolthed i løsningen af samtlige lægesekretærfaglige opgaver. Du har øje for, at patienten skal have det bedst mulige forløb hos os
- Du har en positiv tilgang til arbejdet og kollegaerne, og ønsker aktivt at bidrage til det gode psykiske arbejdsmiljø
- Vi forestiller os, at du har kendskab til – eller interesse for psykiatrien som speciale

Yderligere information
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Helle Bjørn på tlf. 2939 5498 eller oversygeplejersker Heidi Schmidt på tlf. 2463 3701 eller Helle Lange på tlf. 2115 4288.

Du kan også læse mere i funktionsbeskrivelsen her.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 7. august 2022
Ansættelsessamtaler forventes afviklet den 16. august 2022

Psykiatrien i Region Midtjylland
Psykiatrien i Region Midtjylland er fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge med ca. 3200 ansatte, hvor Regionspsykiatrien Gødstrup er en af disse. I Region Midtjylland tilstræber vi høj faglighed, tværfaglig sparring og forskningsbaseret faglig behandling, når vi modtager mere end 250.000 ambulante besøg og behandler over 30.000 patienter årligt.

Regionspsykiatrien Gødstrup varetager udredning og behandling af alle voksenpsykiatriske lidelser, primært i den vestlige del af Region Midtjylland.  Vi er ca. 350 medarbejdere, og vi behandler ca. 5.000 borgere om året. Vi behandler primært borgere i den vestlige del af Region Midtjylland, langt de fleste ambulant. Der er 67 sengepladser i afdelingen.

Psykiatriens vision er "bedre behandling og længere liv til flere med psykisk sygdom – på patientens præmisser". Vi tror på, at mennesker med psykisk sygdom er vigtige medspillere i egen behandling, og at den enkelte patient skal inddrages i størst muligt omfang.

Gødstrup er placeret godt syv kilometer vest for Herning centrum. Den midtjyske by byder på et rigt kulturliv med spændende musik-, teater- og museumsoplevelser, ligesom mulighederne inden for idræt og motion også er mange. Infrastrukturen i området er veludviklet med bl.a. Århus-motorvejen, som giver en køretid til Århus på knap en time.

Du kan læse mere om Regionspsykiatrien Gødstrup her.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionspsykiatrien Gødstrup
  • Kontaktperson
    Helle Hyldgaard Bjørn
  • Adresse
    Hospitalsparken 15, 7400 Herning
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2022
  • Regionens jobnr.
    36930
  • Quick-nr.
    433411
  • Indrykningsdato
    29-06-2022
  • Ansøgningsfrist
    07-08-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionspsykiatrien Gødstrup
  • Adresse
    Hospitalsparken 15, 7400 Herning
  • Kontaktperson
    Helle Hyldgaard Bjørn
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2022
  • Regionens jobnr.
    36930
  • Quick-nr.
    433411
  • Indrykningsdato
    29-06-2022
  • Ansøgningsfrist
    07-08-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.