Region Sjælland

Region Sjælland

Smedegade 16, 4000 Roskilde

Social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt, til Afsnit Ø1, 1. sal, Psykiatrien Øst i Roskilde

 

Social- og sundhedsassistent til Afsnit Ø1, 1. sal, Psykiatrien Øst i Roskilde

 

På Ø1, 1. sal mangler vi dig

Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste forstand, hvor vi vægter patienternes ord højt, og ønsker en høj grad af medinddragelse i egen behandling.

Vi prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og tryghed i hverdagen. Vi arbejder tværfagligt ud fra den enkelte medarbejders kompetencer og ressourcer, og vi glæder os til at se, hvordan du kan bidrage til det samarbejde.

Vi kan tilbyde en 32-37 timers stilling som social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt.

Du kommer på obligatoriske kurser hvor du får indblik i den teoretiske referenceramme der arbejdes under, samt indblik i vores tilgang til patientpleje.

Bredt patientbillede

Sengeafsnittet Ø1, 1. sal,  modtager og behandler patienter i alderen 18-75 år. Vi har plads til i alt 14 patienter og behandler blandt andet patienter med psykiatriske lidelser som skizofreni, psykoser, svære depressioner, bipolare sygdomme, samt svære personlighedsforstyrrelser.

Sammenhæng og perspektiv for patienten

Du arbejder bedst på tværs, tænker tværfagligt og ikke mindst sygeplejefagligt. Du skal være med til at skabe sammenhæng i patientforløb og være en aktiv medspiller i indsatsen for nedbringelse af tvang i psykiatrien samt arbejde med Safewards, patientplaner med indhold af høj kvalitet og aktiviteter.

Patienterne møder et miljø, hvor håb, mestring og muligheder er i fokus. Dine handlinger sker på basis af patienternes individuelle behov og ud fra koordinerede og fagligt funderede hensyn - ikke kun ud fra firkantede regler.

Vi arbejder med udviklingen af en Recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb.

Vi forsøger så vidt det er muligt, at bruge vores smukke grønne omgivelser, med gåture til fjorden og der frodige nærområde.

Din og vores faglighed

Om du har erfaring, overvejer du at skifte speciale eller er nyuddannet social- og sundhedsassistent, så er du velkommen. Vi tilbyder mentor og Onboarding. Dette betyder at du allerede inden du starter, bliver tildelt en mentor, der vil stå for at føre dig godt igennem den første periode af din ansættelse, med fastlagte samtaler. Mentoren fungere som din sparringspartner og hjælper dig til at blive integreret i kulturen på afsnittet, forstå og bruge vores regler og rammer, at blive en del af relevante netværk, samt at anvende eksisterende og tilføje nye kompetencer.

Du vil blive tilbudt introduktionskurser, og mulighed for at tillære nye kompetencer via vores læringslab, så du får et godt fundament at starte ud på.

Du vil kunne forvente en introduktionsperiode, hvor du ikke indgår på egen hånd i plejen, men følger med en erfaren kollega. Efter endt intro står du ikke på egne ben, da der på vores afsnit er et højt niveau af faglig sparring.

Alle har bred psykiatrisk erfaring og arbejder i det daglige med stor fleksibilitet og lyst til at finde løsninger – også på nye udfordringer. Kompetenceudvikling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for at kunne arbejde her.

Besøg os

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos oversygeplejerske Carina Jørgensen på telefon 93 56 98 39 eller skrive på cufj@regionsjaelland.dk

Løn efter gældende overenskomst. Der er selvfølgelig forventning om, at du deltager i kurser, konferencer og efteruddannelser efter behov.

Vi har brug for at kunne kontakte 2 referencer i det tilfælde, hvor vi påtænker at ansætte.

 

Du kan læse mere om din kommende arbejdsplads her: https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/behandlingssteder/afsnit-oe1-roskilde/Sider/default.aspx

 

Har du behov for flere oplysninger?

Kan du kontakte oversygeplejerske Carina Jørgensen på mobil 93 56 98 39

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen bliver i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter Ny-løns princippet, hvilket betyder i henhold til kvalifikationer, funktion og på længere sigt resultat.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Kontaktperson
    Carina Jørgensen
  • Adresse
    Smedegade 16, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2022
  • Regionens jobnr.
    019242
  • Quick-nr.
    435238
  • Indrykningsdato
    12-08-2022
  • Ansøgningsfrist
    15-09-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Adresse
    Smedegade 16, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Carina Jørgensen
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2022
  • Regionens jobnr.
    019242
  • Quick-nr.
    435238
  • Indrykningsdato
    12-08-2022
  • Ansøgningsfrist
    15-09-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.