Region Midtjylland

Kvindesygdomme og Fødsler, Fødeafsnittet

Sundvej 30, 8700 Horsens

Klinisk jordemodersupervisor til fødeafsnittet

Klinisk Jordemodersupervisor, Fødeafsnittet i Horsens

Vi har to faste stillinger til besættelse pr 1/11

Handlekraftige, begejstrede og nysgerrige jordemødre søges til en fast stilling med funktion som klinisk jordemodersupervisor på Fødeafsnittet i Horsens.

Du kommer med:

·         En faglig profil med erfaringstyngde omkring fødegangsarbejde, akut obstetrik og akut ambulant aktivitet. Gerne erfaringer fra funktioner eller opgaver, der minder om den kliniske jordemodersupervisor funktion

·         En stor forkærlighed for at løfte i flok

·         Lyst til at tage medansvar for kvalitet, drift, udvikling og arbejdsmiljø

·         Et blik for sammenhænge i samarbejdsrelationer. Tværfagligt og på tværs af afsnit og afdelinger

·         Mod og lyst til at reflektere over hele din egen praksis – også sammen med kollegaer i et trygt fællesskab

Vi tilbyder:

·         Et stærkt, engageret og humoristisk team af supervisorkollegaer, der brænder for høj kvalitet, faglig meningsfuldhed, tværfaglighed og for at være stærkt medvirkende til, at vi sikrer en læringskultur på fødeafsnittet, med                 stærke relationer og psykologisk sikkerhed som fundamentet for gode patientforløb

·         En jordemodergruppe med både unge og erfarne jordemødre i fødegangsvagterne, der gennem træning og refleksion befinder sig på et høj fagligt niveau, har gejst og engagement og er fundamentet for et stærkt kollegialt           sammenhold

·         En lægegruppe, der med obstetrikerne i spidsen, prioriterer og anerkender det tværfaglige samarbejde med jordemødrene. Både i det daglige omkring patientforløbene, men også i forbindelse med udvikling og træning

·         En – synes vi selv – helt fantastisk flok af nye og kommende familier i vores optageområde, der bidrager til at gøre vores arbejdsliv helt særligt.

·         12 timers vagter (Dag/Nat) i supervisorfunktionen suppleret med udviklingsarbejde, driftsopgaver og andre kliniske funktioner. Afhængigt af hvad du er god til og gerne vil supplere supervisorfunktionen med.

·         Et alsidigt arbejde i supervisorfunktionen, der består af daglig koordinering af driften, faglig sparring og understøttelse af jordemødre og læger og vores teamorienterede tilgang til patientforløb, læring, udvikling og kvalitet

·         Sparring og udvikling i forhold til dine egne kompetencer, styrker og svagheder i dit arbejde som klinisk jordemodersupervisor. Herunder fast supervision i supervisorteamet.

·         At blive en del af et supervisorteam, hvor vi også har fokus på at skabe en bæredygtig supervisorgruppe. Så du kan have et supervisor-liv, hvor du præsterer og er ambitiøs på egne og afsnittets vegne, men hvor der også               skal være plads til dig og din familie. Der er weekendarbejde svarende til hver tredje weekend.

·         En afdeling, hvor alle har mulighed for at byde ind med ideer og forbedringer. Der er ikke langt fra tanke til handling

 Lidt mere om os:

Holdet på Fødeafsnittet udgøres af en SSA og ca. 60 jordemødre. Heriblandt jordemødrene i supervisorteamet, vicechefjordemoder Thea Teglbjærg og chefjordemoder Kathrine Medum Christiansen. Du vil derudover komme til at kende sygeplejersker, SSA'er og jordemødre på Mor og Barn afsnittet, serviceassistenterne, sonograferne, lægerne, det tværfaglige ledelsesteam og resten af afdelingsledelsen godt, da vi arbejder udtalt på tværs i afdelingen. Vi tror på, at medarbejdere, der laver det, de brænder for, bliver både dygtigere og gladere, og vi er overbeviste om, at det gør en forskel for vores nye familier. I samme tråd, tror vi på, at vi skal dyrke stærke, ærlige og omsorgsfulde relationer i vores kollegiale og tværfaglige samarbejde for at kunne levere den bedste kvalitet. Derfor prioriterer vi kollegiale arrangementer – sociale som faglige – to årlige velplanlagte obstetriske team-trænings seancer samt sparring om familierne, feedback og "team-talks"

Vi er på mange måder et helt særligt Fødeafsnit, men specielt organisatorisk skal det nævnes, at vi er et fødeafsnit med knap 2500 fødsler uden en fysisk børneafdeling på matriklen. Den opgave løser vi ved at have et stærk "set up" af jordemødre, sygeplejersker, gynækologiske og obstetriske læger og vores anæstesiafdeling omkring den akutte behandling af det nyfødte barn. I det "set up" indgår også, at vi har et formaliseret og velfungerende samarbejde med Aarhus Universitetshospital i forbindelse med den svært patologiske graviditet og det syge nyfødte barn/foster.

Send dit CV og din ansøgning med uddybning af, hvordan du ser dig selv i funktionen. Gerne med fokus på din passion og hvad du er særlig stolt af at være god til. Fagligt og som menneske.

Hvis du har spørgsmål så kontakt endelig chefjordemoder Kathrine Medum Christiansen, 29247565

Ansøgningsfrist 26/10

Ansættelsessamtaler afholdes d. 28/10 – vi indkalder løbende.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Horsens
 • Kontaktperson
  Kathrine Medum Christiansen
  MEKACH@rm.dk
  29247565
 • Adresse
  Sundvej 30, 8700 Horsens
 • Stillingstyper
  Jordemoder med specialfunktion
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-11-2022
 • Regionens jobnr.
  49373
 • Quick-nr.
  437067
 • Indrykningsdato
  16-09-2022
 • Ansøgningsfrist
  26-10-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Horsens
 • Adresse
  Sundvej 30, 8700 Horsens
 • Kontaktperson
  Kathrine Medum Christiansen
  MEKACH@rm.dk
  29247565
 • Stillingstyper
  Jordemoder med specialfunktion
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-11-2022
 • Regionens jobnr.
  49373
 • Quick-nr.
  437067
 • Indrykningsdato
  16-09-2022
 • Ansøgningsfrist
  26-10-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Klinisk jordemodersupervisor til fødeafsnittet"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.