Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ullasvej 8, 3700 Rønne

Er du Bornholms Hospitals nye uddannelsesansvarlige overlæge med speciale i kardiologi eller et andet internmedicinsk speciale?

Medicinsk Afdeling på Bornholms Hospital søger en overenskomstansat overlæge med speciale i kardiologi, eller andet intern medicinsk speciale, som synes at det lyder interessant at arbejde på et spændende hospital på en dejlig ø.
Bornholms Hospital er et akuthospital under Region Hovedstaden og er øens eneste hospital. Vi sætter patientinddragelse meget højt, og arbejder med både organisatorisk og individuel inddragelse og deltager i det internationale Esther Network.

Medicinsk afdeling modtager et bredt patientklientel indenfor intern medicin og rummer blandt andet kardiologi, lungemedicin, endokrinologi, neurologi, geriatri, palliation, nefrologi med dialysefunktion og onkologi samt akut pædiatri. Vi har daglige konferencer, hvor mange specialer er samlet samtidig. Det giver gode muligheder for sparring og tværfaglig læring.

Som overlæge på Medicinsk afdeling vil du indgå i et tværfagligt team med overlæger i andre intern medicinske specialer og med andre faggrupper.

Medicinsk afdeling på Bornholms Hospital fungerer som en samlet enhed, og er normeret til 50 senge + 3 børnepladser. Medicinsk Afdeling har ca. 4.500 indlæggelser og 30.000 ambulante besøg årligt.

Vi har 41 medicinske senge fordelt på kardiologi, lungemedicin, onkologi, palliation, neurologi og akut medicinske senge. Vores medicinske ambulatorie har i alt ca. 30.000 besøg pr. år

Ud over vores faste overlæger, har vi tilknyttet konsulenter indenfor en række specialer, hvilket giver mulighed for at vores bornholmske patienter kan få specialiserede behandlingsforløb uden at skulle rejse, ligesom det giver vores faste læger mulighed for sparring.

Afdelingen indgår i forskellige forskningsprojekter, ligesom vi driver projekt Digital Ø, hvor vi bl.a. har vi etableret et teleambulatorie og arbejder på at udvide brugen af videokonsultationer.

Stor spændvidde i arbejdsopgaverne

Dine arbejdsopgaver vil være dagarbejde med stuegang og ambulatorium ligesom du vil indgå i vores fælles vagtdækning for alle specialer, med vagt udenfor tjenestestedet. Du kan forvente en ugentlig vagtdag.  Vi sørger for, at du får grundig oplæring i hvad det vil sige at være bagvagt på et lille akuthospital, hvor man skal favne bredt, og hvor patienternes alder kan være fra 0 – 99+ år.

Vi tilbyder en stilling med en spændende hverdag, hvor det kliniske arbejde går op i en større enhed sammen med gode, stabile, engagerede og kompetente medarbejdere og kolleger. Vi har en uhøjtidelig omgangstone i et åbent miljø med et tæt dagligt samarbejde med mange forskellige faggrupper. Du får gode muligheder for indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse og opgavevaretagelse, ligesom du får mulighed for at sætte dit præg på afdelingen, ikke mindst indenfor dit speciale.

Som uddannelsesansvarlig får du ansvar for planlægning af uddannelsesforløb og undervisning ligesom du er vejleder. Medicinsk afdeling varetager uddannelse af yngre læger i KBU, i hoveduddannelse i almen medicin og i introduktionsstilling i intern medicin. Udover det har vi hvert semester lægestuderende på klinikophold.

Vi tilbyder oplæring og evt. uddannelse, hvis du ikke allerede har erfaring fra lignende stilling med uddannelsesansvar.

Vi forventer, at du har interesse i at arbejde bredt inden for den intern medicinske felt, og at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, både overfor patienter og kollegaer samt en interesse i at skabe gode uddannelsesforløb for vores yngre læger.

Arbejdstiden er 37 timer inkl. vagt.

Ansættelse pr. 1/2-23 eller efter aftale.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du vurderes som fagligt kompetent til stillingen i henhold til Region Hovedstadens vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestilling.

Det er desuden en forudsætning for ansættelsen, at der kan indhentes en ren børneattest.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til overenskomst mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Bornholms Hospital kan hjælpe med en bolig i en kortere periode.

Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de 7 lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademiker og professionalisme.

Ansøgningsfrist: fredag d. 7/10-22

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved kontakt til ledende overlæge Diana Utech Kaiser på tlf. 3867 1926 mail: diana.utech.kaiser.01@regionh.dk Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse via mail til: bornholmshospital@regionh.dk.

Se nærmere om Bornholms Hospital på: www.bornholmshospital.dk

Bornholm er en naturskøn ø med et rigt kulturliv, en fantastisk historie og en mangfoldighed af kunsthåndværkere som sammen med den vidunderlige natur og de gode badestrande gør den til attraktivt feriemål. I turistsæsonen øges befolkningsantallet således fra 40.000 indbyggere til det tredobbelte. Bornholm byder på gode muligheder for et aktivt fritidsliv som f.eks. sejlads, fiskeri, golf og vandreture.

Se flere oplysninger om Bornholm på internetadresserne: www.brk.dk og www.bornholminfo.dk

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Bornholms Hospital
  • Kontaktperson
    Pia Sonne Jensen
  • Adresse
    Ullasvej 8, 3700 Rønne
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Intern medicin: Kardiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-02-2023
  • Regionens jobnr.
    244121
  • Quick-nr.
    437207
  • Indrykningsdato
    19-09-2022
  • Ansøgningsfrist
    07-10-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Bornholms Hospital
  • Adresse
    Ullasvej 8, 3700 Rønne
  • Kontaktperson
    Pia Sonne Jensen
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Intern medicin: Kardiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-02-2023
  • Regionens jobnr.
    244121
  • Quick-nr.
    437207
  • Indrykningsdato
    19-09-2022
  • Ansøgningsfrist
    07-10-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.