Region Sjælland

Region Sjælland

Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg

Har du en leder i maven? - Så læs videre, for vi har en hel unik mulighed at tilbyde dig som assisterende oversygeplejerske

Sygeplejefaglig vicedirektør Dorthe Juul fortæller: ”Vi har brug for ledelsestalenter, som har lyst til at øve sig uden at have det fulde ansvar, og som i fremtiden vil være en del af Psykiatriens stærke lederteam. Det vil vi selvfølgelig, fordi vi gerne vil fremtidssikre vores Psykiatri på de vigtige ledelsespladser og samtidigt arbejde målrettet med talentudvikling i organisationen”.

Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer samt ledelsesmæssige talent til at præge og styrke videreudviklingen af Psykiatrien – så er her en unik mulighed.

Rollen som assisterende oversygeplejerske

Din primære opgaver bliver at lære ledelsesdisciplinen i tæt samarbejde med oversygeplejersken. Det betyder, at du f.eks. skal varetage uddelegerede selvstændige ledelsesopgaver i forhold til drift, personale og udvikling, naturligvis under supervision af oversygeplejersken.

Det er også en del af din arbejdsdag, at du deltager i patientbehandlingen og agerer rollemodel for god klinisk praksis.

Din arbejdsdag vil bestå af mange flere spændende opgaver, som du kan læse om i den stillingsbeskrivelse, der kan rekvireres ved henvendelse. 

Din baggrund

Du er uddannet sygeplejerske, har interesse for psykiatri, og måske har du en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje. Du har måske snuset til ledelse tidligere, men dette er ikke et krav.

Din erfaring kan se forskellig ud, men du skal have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver med nysgerrighed og gåpåmod, både når det gælder opgaverne, der knytter sig til den kliniske hverdag og ledelsesopgaverne.

Du vil komme til at arbejde i en organisation med mange netværk, relationer og samarbejdsflader, hvorfor du skal evne at lytte og inddrage andres perspektiver i din opgaveløsning.

Om afsnittet

S2 er et integreret afsnit der modtager og behandler patienter i alderen 18-75 år med fortrinsvis skizofrenidiagnoser og personlighedsforstyrrelser.

Vi har et godt fagligt og kollegialt arbejdsmiljø, hvor vi bestræber os på kvalitet i sygeplejens opgaveløsninger med blik for kontinuerlig læring og kompetenceudvikling til gavn for både indlagte og ansatte.

Du vil derfor opleve et fagligt kvalificeret afsnit med en tillidsfuld atmosfære præget af gensidig respekt og arbejdsglæde i plejen og behandlingen af patienterne, og med fokus på vidensdeling og læring gennem refleksion i tæt samarbejde med psykiater, læger, fysio- og ergoterapeuter, lægesekretær, mfl.

Der sættes fokus på at der arbejdes med en helheds- og recovery-orienteret tilgang og der tilrettelægges en behandling og pleje, der inddrager patientens historie og oplevede problemer. Vi bruger hertil som miljøterapeutisk referenceramme kognitiv adfærdsterapi, samt implementering af SafeWards til nedbringelse af tvang

Hvis du har lederambitioner og synes ovenstående lyder spændende, men har brug for en bedre fornemmelse af, hvad jobbet indebærer, er du meget velkommen til at komme ind og følge min arbejdsdag. Ring til mig, så vi kan aftale en dag.

Vi ser også meget gerne ser en ansøgning fra dig, som ikke nødvendigvis på sigt ønsker en stilling som oversygeplejerske, men ser dig selv mere permanent i en stilling som assisterende oversygeplejerske.

Det praktiske

Der er tale om en fuldtidsstilling til besættelse efter aftale.

Ansøgningsfristen er den 16.10 2022

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst med den respektive faglige organisation.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest og/eller børneattest.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Pia Hartwich på mail pha@regionsjaelland.dk eller på tlf. 20 68 94 59, hvis du vil høre mere om stillingens indhold.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Kontaktperson
    Pia Hartwich
  • Adresse
    Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske, Sygeplejerske med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2022
  • Regionens jobnr.
    020546
  • Quick-nr.
    437565
  • Indrykningsdato
    27-09-2022
  • Ansøgningsfrist
    16-10-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien
  • Adresse
    Færgegaardsvej 15, 4760 Vordingborg
  • Kontaktperson
    Pia Hartwich
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske & Sygeplejerske med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2022
  • Regionens jobnr.
    020546
  • Quick-nr.
    437565
  • Indrykningsdato
    27-09-2022
  • Ansøgningsfrist
    16-10-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.