Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Overlæge og Afdelingslæge i Urogynækologi ved Sjællands Universitetshospital

Har du lyst og ambitioner til at bidrage til opbygning og udvikling af det urogynækologiske tilbud til kvinder i Region Sjælland? Vi tilbyder faglig udvikling, medindflydelse og et arbejdsliv, hvor du gør en forskel. Hos os har vi et godt tværfagligt samarbejde, masser af spændende kliniske udfordringer og fokus på høj faglighed.

Mulighed for at præge den faglige udvikling indenfor urogynækologien
Vi søger en overlæge og en afdelingslæge til det gynækologiske team som led i en ambitiøs opnormeringsplan for styrkelse af afdelingen.

Du vil blive en del af et nyt team med læger og sygeplejersker, der sammen skal løfte urogynækologien fagligt og forskningsmæssigt. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. Vi vægter,  at du har høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne samt gode evner til at kommunikere og samarbejde med patienter og kolleger.

Som speciallæge i afdelingen har man indflydelse på de daglige beslutninger, og som del af vores urogynækologiske team vil du kunne præge afdelingen og bidrage til at højne behandlingstilbuddet til kvinder i Region Sjælland med urogynækologiske problemstillinger.

Vi tilbyder mindst én ugentlig operationsdag, mulighed for at få et ansvarsområde samt kompetenceudvikling afhængigt af dine ønsker og behov. Er du nyuddannet med interesse for urogynækologi, eller er du allerede i gang med subspecialisering, vil vi støtte dig i din videre kompetenceudvikling.

Om afdelingen
Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital varetager en bred palette af gynækologisk udredning og behandling. Som universitetsafdeling bidrager vi til uddannelsen af fremtidens speciallæger og til at løfte forskningen indenfor vores speciale.

Det er ambitionen at styrke det urogynækologiske tilbud til kvinderne i Region Sjælland. Vi ønsker blandt andet at udbygge tilbuddet om ambulante procedurer i vores gynækologiske ambulatorie og at opbygge et bristningsambulatorie til håndtering af komplicerede fødselsbristninger og sphincterruptur.

Afdelingen har regionsfunktion indenfor urogynækologi og varetager f.eks. vaginaltopsoperationer, recidiv i samme kompartment, og operation af stress urininkontinens. Afdelingens har en betydende almen gynækologisk aktivitet, højtspecialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft, og varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge. Vi er normeret til 2.500 fødsler om året og varetager bl.a. fødsler fra uge 28, monochoriske gemelli og insulinkrævende gestationel diabetes.

Afdelingen har et 7-døgns gynækologisk sengeafsnit med 6-8 sengepladser og en betydelig ambulant funktion. I det gynækologisk ambulatorie foretages mindre ambulante indgreb inkl. hysteroskopi og botox behandling i tæt samarbejde med vores specialuddannede sygeplejersker. Vi har tolv operationslejer om ugen med en ligelig fordeling mellem den centrale operationsgang og dagkirurgisk afsnit. Vi råder over en robot en dag om ugen primært til operation af livmoderkræft.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens fertilitetsklinikken ligger i Køge. I 2026 samles afdelingen på matriklen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og forpligtelse til at varetage 10-14 skiftet tilstedeværelsevagt. Vagtberedskabet udvides med endnu en bagvagt, når opnormeringen er implementeret.

Ansættelsesdato:
1. april 2023 eller efter aftale

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist 12. december 2022. 

Vi håber, vi har vagt din interesse, og at du har lyst til at være med på den rejse, som afdelingen er på. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte cheflæge Helene Westring Hvidman.

Vedrørende overlægestillingen
Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger. Den faglige bedømmelses beror på en vurdering af ansøgers kompetencer indenfor de syv lægerollerne, hvorfor du bedes forholde dig konkret til de syv lægeroller i ansøgningen. Ansøgere til overlægestillingen skal i udgangspunktet have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for specialet i en samlet periode på minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse. Der kan i visse tilfælde gives dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Helene Hvidman
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2023
  • Regionens jobnr.
    022086
  • Quick-nr.
    440283
  • Indrykningsdato
    16-11-2022
  • Ansøgningsfrist
    12-12-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Helene Hvidman
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2023
  • Regionens jobnr.
    022086
  • Quick-nr.
    440283
  • Indrykningsdato
    16-11-2022
  • Ansøgningsfrist
    12-12-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.