Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Overlæge/Afdelingslæge i onkogynækologi ved Sjællands Universitetshospital

Har du erfaring med eller interesse for operativ gynækologi og onkogynækologi. Er du operativt dygtig og ambitiøs. Har du lyst til at bidrage til opbygning og udvikling af vores universitetsafdeling. Så tilbyder vi mulighed for faglig udvikling og medindflydelse. Hos os har vi et godt tværfagligt samarbejde, masser af spændende kliniske udfordringer og fokus på høj faglighed.

Mulighed for at sætte dit præg på en afdeling i udvikling
Vi søger en speciallæge til det onkogynækologiske team som led i en ambitiøs opnormeringsplan til styrkelse af afdelingen.

Du vil blive en del af et velfungerende team af læger og sygeplejersker, der sammen løfter udredning af gynækologisk cancer og behandling af kvinder med kræft i livmoderen. Vi har fokus på høj faglig kvalitet, patientinddragelse og fælles beslutningstagen. Vores ambition er at løfte området også forskningsmæssigt.

Som speciallæge vil du få indflydelse på de daglige beslutninger og mulighed for at præge afdelingen på længere sigt. Som del af det onkogynækologiske team vil du kunne bidrage til at sikre høj kvalitet i behandlingstilbuddet til kvinder i Region Sjælland med underlivskræft.

Ønsker du faglig udvikling og et arbejdsliv, hvor du gør en forskel

Vi tilbyder mindst én ugentlig operationsdag, mulighed for at få et ansvarsområde samt kompetenceudvikling afhængigt af dine ønsker og behov, herunder evt. oplæring i robotkirurgi, og vi er åbne overfor subspecialisering.

Vi er regionens universitetsafdeling, og som sådan bidrager vi til uddannelsen af fremtidens speciallæger og medicinstuderende. Vi forventer, at du som speciallæge deltager til undervisning og kirurgisk oplæring. Der er mulighed for at søge et lektorat som led i ansættelsen og indgå aftale om dedikeret forskningstid.

Vi ser gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. En akademisk grad vægtes, men er ikke en forudsætning. Ligeledes vægtes operativ erfaring, herunder robotkirurgiske kompetencer.

Vi vægter høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne samt gode evner til at kommunikere og samarbejde med patienter og kolleger.

Vil du være en del af en afdeling med et godt kollegialt sammenhold
Vi har fokus på det meningsfulde tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne løses i fællesskab, fordi det skaber det bedste udbytte for vores patienter. Vores afdeling er kendetegnet ved tillidsfuldt samarbejde, gensidig respekt og høj faglighed – på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag.

Om afdelingen
Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital varetager en bred palette af gynækologisk udredning og behandling. Der er tradition for et tæt samarbejde mellem de gynækologiske grenspecialer i afdelingen og på tværs af gynækologi og obstetrik.

Afdelingen har højtspecialiseret funktion indenfor behandling af corpus cancer, og varetager udredning af kvinder med mistanke om gynækologisk cancer. Afdelingen har en samarbejdsaftale med Odense Universitetshospital, og vi samarbejder bredt med andre gynækologiske afdelinger, de parakliniske specialer og onkologisk afdeling om at give gode patientforløb. Aktuelt har vi fokus på at optimere det palliative tilbud til vores patienter.

Afdelingen har regionsfunktion indenfor urogynækologi, en betydende almen gynækologisk aktivitet, og varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge. Vi er normeret til 2.500 fødsler om året og varetager bl.a. fødsler fra uge 28, monochoriske gemelli og insulinkrævende gestationel diabetes.

Vi har adgang til seks operationsstuer om ugen på den centrale operationsgang og seks operationsstuer om ugen på dagkirurgisk afsnit. Vi råder over en robot en dag om ugen til operation af livmoderkræft inkl. sentinel node. Der arbejdes på at udvide kapaciteten med yderligere en robot på matrikel i Roskilde, og det forventes implementeret i løbet af 2023. Vi ønsker at styrke tilbuddet om minimal invasive surgery til patienter med almen gynækologiske patienter.  

Afdelingen har et 7-døgns gynækologisk sengeafsnit med 6-8 sengepladser og en betydelig ambulant funktion. I det gynækologisk ambulatorie foretages mindre ambulante indgreb inkl. hysteroskopi og botox behandling i tæt samarbejde med vores specialuddannede sygeplejersker.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens fertilitetsklinikken ligger i Køge. I 2026 samles afdelingen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. I udgangspunktet forpligtelse til at varetage 10-14 skiftet tilstedeværelsevagt som bagvagt med en forvagt. Vagtberedskabet udvides med endnu en bagvagt, når opnormeringen er implementeret.

Ansættelsesstart 1. april 2023 eller efter aftale. 

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist 15. december 2022. Samtaler forventes afholdt den 21. december 2022.

Vi håber, vi har vagt din interesse, og at du har lyst til at være med på den rejse, som afdelingen er på. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge i onkogynækologi Anne Mette Odgaard Rasmussen, E-mail: anmra@regionsjælland.dk eller Cheflæge Helene Westring Hvidman. Tlf: 23 32 79 23. E-mail: hwhv@regionsjaelland.dk. Du er også velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak.

Vedrørende overlægestilling

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger. Den faglige bedømmelses beror på en vurdering af ansøgers kompetencer indenfor de syv lægerollerne, hvorfor du bedes forholde dig konkret til de syv lægeroller i ansøgningen. Ansøgere til overlægestillingen skal i udgangspunktet have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for specialet i en samlet periode på minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse. Der kan i visse tilfælde gives dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Helene Hvidman
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2023
  • Regionens jobnr.
    022320
  • Quick-nr.
    440700
  • Indrykningsdato
    25-11-2022
  • Ansøgningsfrist
    15-12-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Helene Hvidman
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2023
  • Regionens jobnr.
    022320
  • Quick-nr.
    440700
  • Indrykningsdato
    25-11-2022
  • Ansøgningsfrist
    15-12-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.