Region Midtjylland

Regionshospitalet Randers

Skovlyvej 15, 8930 Randers NØ

Overradiograf søges til Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Randers.

Overradiograf søges til Røntgen og Skanning, Regionshospitalet Randers.

 

Vi søger en ny leder til vores plejepersonalegruppe og en kollega til vores overradiograf.

Du og vores overradiograf skal arbejde tæt sammen i et ligestillet og forpligtende ledelsessamarbejde af plejepersonalegruppen og fortsætte den positive udvikling, afdelingen er i.

Er du til nærvær, en afdeling hvor alle kender alle og hvor ledelsesspændet er overskueligt? Så læs videre her:

Om afdelingen og hospitalet

Røntgen og Skanning består af et stort røntgenafsnit med CT, MR, UL, Dexa og konventionel røntgen, samt en satellit i forbindelse med Akutafdelingen (her foregår de fleste aktiviteter aften/nat og weekend). Desuden dækker vi røntgenfunktionen i Grenå Sundhedshus. Røntgen og Skanning er alt i alt en meget alsidig afdeling, hvor du og vores anden overradiograf sammen bliver ledere for mere end 60 dygtige medarbejdere, både røntgensygeplejersker og radiografer.

Du bliver del af et erfarent lederteam på både afdelings- og funktionslederniveau. Teamet består af en cheflæge, en chefradiograf, en ledende lægesekretær og to overradiografer, hvor du bliver den ene. Vi ser ledelse som en fælles opgave og arbejder tæt sammen med respekt for hinandens opgaver og kompetencer.

Røntgen og Skanning er en afdeling, hvor kvalitet, produktivitet, godt arbejdsmiljø og faglig udvikling er højt prioriteret. Vi forventer derfor, at alle vores medarbejdere tager aktivt del i kvalitetsudviklingen i afdelingen, og at den enkelte tager medansvar for egen kompetenceudvikling og det gode arbejdsmiljø.

I 2023 arbejder vi med færdiggørelsen af en større ombygning af vores CT-område, som er en del af hospitalets samlede generalplan for ombygning i de kommende år. Ombygningen giver bedre arbejdsforhold og nemmere patientforløb, samtidig med at vi får udskiftet vores 2 ældre skannere til nye Siemens Force CT, og når vi er færdige til efteråret har vi fået udvidet med endnu en skanner med muligheder for bl.a. CT-interventioner.

Regionshospitalet Randers udgør et af de fem akuthospitaler og er samtidig screeningshospital i Region Midtjylland. Vi arbejder aktivt med et ledelsesgrundlag for hospitalet, hvor relationer, nærvær, ordentlighed, prioritering og bæredygtighed er nøgleordene og grundstenene i vores hverdag. Det er muligt at læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dk

Om dig

Vi forventer, at du har stor lyst til ledelse.

Du har gerne relevant ledelseserfaring og lederuddannelse eller anden erfaring med organisatoriske opgaver, som har udviklet din lyst og dine evner i retning af en reel lederstilling, men det vigtigste er, at du brænder for at sikre et godt arbejdsmiljø via personaleledelse.

Du har eller er indstillet på at tage en lederuddannelse, og vi giver tid og rum til dette.

Du har autorisation som radiograf. Du har en velfunderet faglig og teknisk erfaring indenfor radiografien. Du har lyst til fortsat at arbejde med faget som leder i forhold til både udviklings- og driftsopgaver. Du kan heller ikke lade være med selv at give en hånd med, hvor det passer sig.

Du har gode samarbejdsevner og er tydelig og motiverende i din kommunikation, både mono- og tværfagligt. Som person er du rummelig, ser og anerkender den enkelte medarbejder, samtidig med at du ser både afdelingen og hospitalet som en enhed i en helhed og bidrager aktivt til at skabe sammenhænge og relationer.

Du har et godt overblik i en til tider hektisk hverdag, og du ser muligheder frem for forhindringer.                                                

Om stillingen

Har vi vakt din interesse? Vil du gerne vide mere? Så tager vi gerne en snak i telefonen eller endnu bedre, kom forbi til en kop kaffe og en snak.

Stillingen ønskes besat pr 1. april 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Der vil blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Nærmere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til:

Overradiograf Bo Iversen tlf 23234025 eller mail: boiver@rm.dk

Chefradiograf Lisbeth Roed tlf 22455519 eller mail: lisbroed@rm.dk

Cheflæge Thomas Bjerre tlf 22527223 eller mail: thobje@rm.dk

Den videre ansættelsesprocedure

Ansøgning inkl. CV og relevante bilag skal være os i hænde senest 15. februar 2023. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 20. februar 2023, med evt. anden samtalerunde 24. eller 27. februar.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Randers
 • Kontaktperson
  Lisbeth Roed
  Lisbeth.roed@rm.dk
  22455519
 • Adresse
  Skovlyvej 15, 8930 Randers NØ
 • Stillingstyper
  Radiograf
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-04-2023
 • Regionens jobnr.
  51266
 • Quick-nr.
  443474
 • Indrykningsdato
  20-01-2023
 • Ansøgningsfrist
  15-02-2023 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Randers
 • Adresse
  Skovlyvej 15, 8930 Randers NØ
 • Kontaktperson
  Lisbeth Roed
  Lisbeth.roed@rm.dk
  22455519
 • Stillingstyper
  Radiograf
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-04-2023
 • Regionens jobnr.
  51266
 • Quick-nr.
  443474
 • Indrykningsdato
  20-01-2023
 • Ansøgningsfrist
  15-02-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.