Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Gødstrup Sengeafsnit 2 for Psykoselidelser

Hospitalsparken 15, 7400 Herning

Ergoterapeuter søges til sengeafdelingen for psykoselidelser – Sengeafsnit 2 - Regionspsykiatrien Gødstrup

Er du ergoterapeut og brænder du for et job, hvor relation er et nøgleord? Er du fleksibel og omstillingsparat og har du lysten til psykiatrisk ergoterapi? Så kan du være den kollega, vi søger til vores arbejdsfællesskab

Vi søger to dedikerede ergoterapeuter, som kan tiltræde pr. 1. oktober 2024 eller efter aftale. Den ene stilling er en fast stilling, og den anden er et vikariat, som løber til den 1. maj 2025.  Begge stillinger er som udgangspunkt fuldtidsstillinger.

Rollen som ergoterapeut er en rolle med varierende opgaver, der omfatter både specialiserede ergoterapeutiske opgaver og tværfaglige kontaktpersonsopgaver med skiftende vagter (hver 4. weekend og i dagvagter og aftenvagter). 

Regionspsykiatrien Gødstrup varetager den almen psykiatriske funktion i den vestlige del af Region Midtjylland. Sengeafsnit 2 er et specialiseret døgnafsnit, som primært varetager udredning og behandling af patienter med psykoselidelser, patienter med behandlingsdom og surrogatfængsling. Afsnittet har i alt 28 senge.  

Vi er en afdeling med både nye og erfarne medarbejdere, der har det tilfælles, at vi brænder for at bidrage til den enkeltes evne til at mestre sit liv efter indlæggelse. Vi er utrolig stolte af vores fag og vores faglighed, men vi lægger også stor vægt på, at vi har det godt med hinanden og trives med vores arbejde. 

Ligeledes vægtes et godt arbejdsmiljø med en anerkendende tilgang til patienter, pårørende og kollegaer. Vi har en uformel omgangstone, hvor alle faggrupper respekteres og bidrager ligeligt i samarbejdet om, at give vores patienter den allerbedste behandling. 

Vi tilbyder
- Spændende udfordringer på en fantastisk arbejdsplads
- Verdens bedste kollegaer, der har et stærkt sammenhold
- Mulighed for faglig sparring
- Grundig introduktion og undervisning
- Et godt arbejdsmiljø
- Mulighed for faglig og personlig kompetenceudvikling
- Mentorordning
- Supervision
- Intern kursusprogram

Din profil
- Du har psykiatrisk erfaring og erfaring fra et sengeafsnit foretrækkes
- Du kan belyse relevante kropslige, psykiske og kognitive begrænsninger og ressourcer, samt ressourcer og begrænsende faktorer i omgivelserne, som påvirker patienternes funktionsniveau i hverdagen
- Du har viden om genoptræningsplaner
- Du har viden om sensorisk profil og kan afdække en patients evne til at bearbejde sensomotoriske indtryk og udførelse af daglige aktiviteter
- Du kender til principperne for god miljøterapi
- Du kan samarbejde med forskellige faggrupper
- Du kan bringe dine observationer og erfaringer i spil i den daglige sparring

Yderligere information
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte oversygeplejersker Ingelis Sander på tlf. 5127 0029 eller Anette Bækbo Palmelund 6137 8027. 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 12. august 2024.

Ansættelsessamtaler afvikles i uge 35.

 

Lidt mere om os 
I Psykiatrien i Region Midtjylland er vi 3.200 medarbejdere fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. Regionspsykiatrien Gødstrup er en af de otte afdelinger og her står vi 350 medarbejdere og venter på nye kolleger. Vi går særligt op i høj faglighed, tværfaglig sparring og forskningsbaseret faglig behandling, når vi årligt modtager mere end 250.000 ambulante besøg og behandler over 30.000 patienter.  

 
Vi arbejder ud fra Psykiatriens vision, der lyder "bedre behandling og længere liv til flere med psykisk sygdom – på patientens præmisser".  
  

Vi bor i nye, flotte rammer  
I vores nye, flotte rammer i Gødstrup vil du få 350 kolleger, og sammen behandler vi 5000 patienter om året. Vi udreder og behandler alle voksenpsykiatriske lidelser på vores sengeafsnit, hvor vi har 67 pladser, og i vores ambulante klinik. Vi er også tilknyttet NIDO – Center for Forskning og Uddannelse på Regionshospitalet Gødstrup. 

Vi giver en god introduktion og mange muligheder for efteruddannelse  
Vi sørger for at klæde dig godt på dit nye job – blandt andet via introduktionsforløb, kurser og uddannelse. På vores uddannelsesunivers Psykiatriakademiet kan du snuse alle de forskellige muligheder.   

Vi er nemme at komme frem til  
Det er nemt at komme til Gødstrup, der ligger lige vest for Herning. Motorvejen går lige forbi, og toget stopper lige foran døren. 

Læs mere om os  
Du kan læse mere om Regionspsykiatrien Gødstrup her og Psykiatrien i Region Midtjylland her.  

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionspsykiatrien Gødstrup
 • Kontaktperson
  Tina Højstrup Mauritzen
  TINMAU@rm.dk
  61736791
 • Adresse
  Hospitalsparken 15, 7400 Herning
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  57132
 • Quick-nr.
  465051
 • Indrykningsdato
  03-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  12-08-2024


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionspsykiatrien Gødstrup
 • Adresse
  Hospitalsparken 15, 7400 Herning
 • Kontaktperson
  Tina Højstrup Mauritzen
  TINMAU@rm.dk
  61736791
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  Snarest muligt
 • Regionens jobnr.
  57132
 • Quick-nr.
  465051
 • Indrykningsdato
  03-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  12-08-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Ergoterapeuter søges til sengeafdelingen for psykoselidelser – Sengeafsnit 2 - Regionspsykiatrien Gødstrup "

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.