Region Midtjylland

Medicinsk Afsnit Viborg lægesekretærer

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Selvstændig generalist – uddannet sundhedsadministrativ koordinator/lægesekretær med evnen til at håndtere alverdens spørgsmål og lysten til at arbejde på Regionshospitalet Skive.

Nu har du chancen for at blive en del af holdet i vores nye fusionerede Afdeling, Medicinsk Diagnostiske Center på Hospitalsenhed Midt. En unik stilling i "Receptionen" Regionshospitalet Skive er ledig pr. 1. september 2024 eller snarest derefter. Det er min personlige drømmestilling – måske det også er din? 

Medicinsk Diagnostisk Center (MDC) er en fusion af Diagnostisk Center Silkeborg og Medicinsk Afdeling Viborg/Skive. Vi starter vores nye tilværelse sammen pr. 1. september 2024 og glæder os meget til at udvide vores faglige kompetencer på tværs af de tre matrikler.

Om stillingen

En helt særlig faglighed og personlighed søges i denne stilling – nemlig generalisten – som gerne vil skrive notater på tværs af det medicinske speciale. Du skriver stuegang for vores tre medicinske sengeafsnit, tilsyn (medicinske og kardiologiske) og for vores forskellige klinikker. Det er relevant at specialisere sig i 1 eller 2 klinikker med målet at kunne booke relevante undersøgelser – men dette er noget vi aftaler og oplærer dig i. Du tager imod evt. spørgsmål fra patienterne til Lægevagten i dine aftenvagter på hverdage og gennem hele weekenden/helligdage. Der er stor overvægt af skriverelaterede arbejdsopgaver i denne stilling.

I dagtid vil du ofte være alene-sekretær på arbejde, om aftenen altid alene, men aldrig den eneste, dine nærmeste (fysiske) kolleger er behandlersygeplejersken i Akutklinikken, akutsygeplejersken i Skive Kommune, Lægevagten og taxachaufføren. Du arbejder i et rul med 3 andre kolleger – vi er den "røde tråd i den hvide verden" alle årets dage i tidsrummet på hverdage fra 07.45-21.30 samt weekender fra kl. 08-21.30. Det betyder, at du har weekendarbejde, ca. 4/10 ugers rul. Til gengæld har du mange fridage på hverdagene i ugen, så du får ledig tid med familien eller "mig-tid", når familien er i skole/på arbejde. Timeantallet kan justeres ud fra princippet "livsfasepolitik". Rullet er du selv med til at påvirke, når du er oplært til at indgå i fællesskabet på lige fod med dine lægesekretærkolleger.

Vi har et godt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor vores tværfaglige samarbejdspartnere består af kolleger, der anerkender lægesekretæren som den "røde tråd i den hvide verden". 

Ingen ansøgere kan det hele – men ansættelsesudvalget har fokus på følgende kvalifikationer: 

 • Uddannet (et ufravigeligt krav) sundhedsadministrativ koordinator/lægesekretær Ansøgere med medicinsk kendskab vil klart have et stort forspring i ansøgerbunken
 • Du skal være indstillet på, at du arbejder i en stor afdeling, hvor du kan blive bedt om at skifte subspeciale (klinik/afsnit), hvis der er behov iht. til at sikre afdelingens drift. Din ansættelse er derfor i Medicinsk Diagnostisk Center (MDC) og ikke udelukkende i den enkelte klinik/afsnit. Dog sender vi dig ikke på landevejen, da stillingen udelukkende er på RH Skive medmindre andet aftales med dig
 • Du formår at omstille dig til skiftende arbejdsopgaver på en arbejdsuge
 • Du har på tidligere arbejdspladser præsteret stabilt fremmøde.

Vi kan tilbyde:

Et yderst dedikeret hold bestående af 3 tætte sekretærkolleger samt flere kolleger, som hjælper med vagtdækningen i Receptionen året rundt. Derfor kan man altid få byttet en vagt og der er stor mulighed for fornuftig work-life-balance.

Du er aldrig alene; 62 kolleger står klar til at vejlede og hjælpe ved behov.

Et onboarding-program, som giver dig mulighed for indflydelse på tempoet i oplæringen. Det handler om sidemandsoplæring, da vi mener, at man på denne måde lærer bedst.

Hos os er det vigtigt, at du udvikler dig fagligt og får medansvar på arbejdsopgaverne og udviklingen af dine kompetencer – det kan være, at du har et ønske om mere ansvar eller gerne på sigt vil efteruddanne dig?

Om din fremtidige arbejdsplads

Sekretærerne i Receptionen RH Skive er en del af Medicinsk Diagnostisk Centers fagligt kompetente lægesekretærstab bestående af 64 kolleger på Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Skive og Regionshospitalet Silkeborg. Dine lægesekretærkolleger arbejder i selvstyrende teams og du skal have lyst til at bidrage til vores fælles målsætninger i afdelingen, da vi alle hjælper hinanden på tværs af subspecialerne. Vi har sekretærer i alle aldersgrupper og en meget høj faglighed, hvilket man ikke må lade sig skræmme af, da vi sørger for at give dig en grundig introduktion til specialet. Vi har mulighed for løbende at rokere i vores store afdeling, og dette har medvirket til stor arbejdsglæde og muligheder for faglige udfordringer internt i afdelingen.

 

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk 

Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt

Yderligere oplysninger 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lene Hovmøller Albertsen på telefon 7844 7014

Dato for samtaler: 

7. august 2024

Din ansøgning:

Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 3. august 2024

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Skive
 • Kontaktperson
  Lene Hovmøller Albertsen
  Lene.Albertsen@midt.rm.dk
  +4578447014
 • Adresse
  Heibergs Alle 4, 8800 Viborg
 • Stillingstyper
  Lægesekretær
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2024
 • Regionens jobnr.
  57199
 • Quick-nr.
  465230
 • Indrykningsdato
  08-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  03-08-2024


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Skive
 • Adresse
  Heibergs Alle 4, 8800 Viborg
 • Kontaktperson
  Lene Hovmøller Albertsen
  Lene.Albertsen@midt.rm.dk
  +4578447014
 • Stillingstyper
  Lægesekretær
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2024
 • Regionens jobnr.
  57199
 • Quick-nr.
  465230
 • Indrykningsdato
  08-07-2024
 • Ansøgningsfrist
  03-08-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Selvstændig generalist – uddannet sundhedsadministrativ koordinator/lægesekretær med evnen til at håndtere alverdens spørgsmål og lysten til at arbejde på Regionshospitalet Skive."

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.