Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV

Speciallæger i psykiatri der vil stå forrest og behandle patienter i den mest akutte fase

Vægter du faglighed højt, og har du lyst til at prøve kræfter med akutpsykiatrien? Så læs mere om vores spændende stillinger på Bispebjerg-matriklen på Psykiatrisk Center København.

Vi har to ledige speciallægestillinger til vores akutte modtageafsnit A1. Stillingerne kan besættes af 2 overlæger eller af en overlæge og en afdelingslæge.


Vi tilbyder
En udfordrende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder et attraktivt job i en organisation med fokus på tillid, åbenhed og dialog, og med store muligheder for at gøre en forskel og påvirke fremtidens psykiatri.

Der er ved Psykiatrisk Center København (PCK) et levende forskningsmiljø på internationalt niveau. Der vil være mulighed for at deltage i forskningsprojekter i akut psykiatri. På PCK er ambitionen en tæt sammenhæng mellem forskning og klinik, så vejen fra ny viden til klinisk praksis forkortes, og så medarbejderne involveres i centrets mangfoldige forskningsaktiviteter. 

 

Det bliver du en del af
Afsnit A1 er et intensivt akut modtageafsnit, som modtager psykiatriske patienter hele døgnet i den mest akutte fase. Det er et velfungerende afsnit med en stor personalegruppe på 50 medarbejdere. Afsnittet har 16 senge og en erfaren medarbejdergruppe med stor kompetence indenfor psykopatologi. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med oversygeplejersken om organiseringen af de akutte patientforløb. I afsnittet vægtes faglige kompetencer og udvikling højt, og du vil, sammen med oversygeplejersken, udgøre afsnitsledelsen for afsnittet og være med til at udvikle og bevare det høje kompetenceniveau.

Din rolle og ansvarsområder
Som speciallæge på A1 vil du indgå i et tværfagligt samarbejde om de gode patientforløb af høj faglig kvalitet, og du får en enestående mulighed for at udvikle kompetencer inden for akut psykiatri. Sammen med oversygeplejersken skal du være med til at fortsat forme og udvikle patientbehandlingen. Du vil arbejde tæt sammen med oversygeplejerske, afdelingsledelsen samt naturligvis personalet omkring patientforløbet. Og sammen med oversygeplejersken sikrer du, at patienterne føler sig godt behandlede.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende, og vi varetager studenterundervisning, som er en vigtig del af arbejdet i løbet af semestrene. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

Fremtidens psykiatri på Bispebjerg
De nye bygninger på Bispebjerg giver et behandlingsmiljø, der møder psykiatriske patienter med størst mulig respekt og værdighed i et helende og helbredende miljø.
Vi har spurgt nogle af dine kommende kolleger, hvorfor du skal søge mod Psykiatrisk Center København, og her er nogle af deres svar:

”Man skal søge herud, fordi Bispebjerg er på vej til at blive et af Danmarks største psykiatriske sygehuse. Lige nu har vi et af de fedeste akutte psykiatriske sygehuse, som jeg har set i min tid”.

”Vi har nogle meget akademisk anlagte kollegaer, som til hver en tid kan løfte klinikkens hverdag til et akademisk niveau. Vi har et integreret uddannelsesprogram, hvor professorer og forskere så oftest som muligt deltager i undervisningen, så vi igen får løftet uddannelsen op på et niveau, der hele tiden er højere end driften”.

 

Om speciallægestillinger på PCK 
Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste (Speciallæge-I-Front/SIF) i akutmodtagelsen på Bispebjerg matriklen (ca. 14 gange årligt). Afdelingslæger indgår også i SIF-funktionen. Løn- og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.
Stillingerne er ledige til besættelse fra 1. juni eller snarest muligt derefter.

 

Har vi vakt din interesse?
Så send os en ansøgning via linket her på siden. Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til cheflæge Lone Baandrup på tlf. nr.: 91 16 59 03 eller på mail: lone.baandrup@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

Vil du vide mere om din kommende arbejdsplads?

Vi står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur.

Indflytningen foregår i faser. I november 2022 flyttede afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtageafsnit samt to intensive afsnit nu er samlet på Bispebjerg. I 2026 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matriklen, så 200 af centrets senge samles på Bispebjerg.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København på hhv. www.psykiatri-regionh.dk eller www.psykiatri-kobenhavn.dk

 

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Kontaktperson
    Lone Baandrup
  • Adresse
    Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    255256
  • Quick-nr.
    461046
  • Indrykningsdato
    18-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Adresse
    Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Lone Baandrup
  • Stillingstype
    Læge
  • Speciale
    Psykiatri
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    255256
  • Quick-nr.
    461046
  • Indrykningsdato
    18-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.